לא ניתן לבחור לאחד מוצרים.מישהוי יודע איך מאחדים חבילות מכמה מוכרים?
יצא לי קצת פריטים מכמה וכמה מוכרים ולא שווה לי כל פעם ללכת לדואר בשביל משהו קטן
יש איך לאחד?
@הכלבויניק ?
תודהה
בהחלט סיכון.דחוף דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!
האם יש אפשרות למשלוח בטוח ומהיר מאלי אקספרס?
הזמנתי שמלה מזמממממן ע"מ לבדוק שהיא טובה ולהזמין עוד כמות....
היא הגיעה רק עכשיו וזה סיכון להזמין כרגע את שאר השמלות כרגיל.......
אני צריכה את השמלות תוך שבועיים שלושה גג!
יש למישהו פתרון????????
מוכנה לשלם על זה לא מעט ......
0.01 דולר זהו גימיק שיווקי.עשינו קניה פעם ראשונה בעלי אקספרס ובאמת שאין לנו מושג איך זה עובד. ראינו שיש הרבה מוצרים 0.01 דולר למשתמשים חדשים התלהבנו והזמנו כמה דברים. עשינו לתשלום והיה רשום שם סכום כולל בשקלים, והיה נראה שהוא אכן חישב לנו את כל ההנחות. הכנסנו פרטי אשראי וכתובת למשלוח ואישרנו. ואז קפץ לנו ריבוע קטן- אנא אישרו את העיסקה - אבל פתאום שמנו לב שהמחיר הכולל קפץ לדולר ובלי ההנחות. למשל במקום 150 שקלים - ל 170 דולר.
מישהו/י יודע מה זה? למה בהתחלה כן היה מחיר נמוך ורק בסוף בסוף, כשהוא קיבל את פרטי האשראי -
קפץ המחיר - מאוד?
אשמח לכל תגובה! אני ממש בורה בנושא...
אשמח לקבל קישור אם זה לא קשה או מסובך.כתבתי על זה באריכות מספר פעמים בעבר.
תודה על התגובה!בהחלט סיכון.
אפשר לבדוק איזה סוג משלוחים המוכר מציע, יש לפעמים משלוח תוך שבוע, אך הוא יכול לעלות מאות דולרים...
קחו בחשבון שבהזמנת מספר שמלות יחד, סיכוי סביר שייתקע במכס, גם תשלום 17% וגם עוד עיכוב בזמן.
מ$75 משלמים.תודה על התגובה!
מאיזה סכום משלמים מס? וכמה?
כתוב שאין מידע לגבי הפריטאין מספר מעקב של דואר ישראל?
שאלתי אותו כבר לפני כמה ימים, כתב לי להתאזר בסבלנותתנסי להתכתב עם המוכר בדר"כ הם בודקים איפה זה
לפחות שאדע איפה הוא.. כתב שעזב את מדינת המעבר, אז הוא 12 יום בין שמיים וארץ?וגם לפעמים חבילה יכולה להיתקע במקום אחד הרבה זמן (שבוע שבועיים) מעצבן מה לעשות?
פוחד שיתקע במכסמניסיון בסוף זה מגיע בדר"כ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: