2.8 עד 2.9 זה לכאורה דירות בבלוקים של עץ הדר.נכון להיום
זה מחיר סביר וטוב,
(יש כאלו שכבר דורשים שם 2.8-2.9)
העניין שהאזור הזה כעת בעליה מתמדת
הן יקרות יותר מהבלוקים של ארץ חפץ.
(גדולות יותר, אוכלוסיה טובה יותר, פינוי בינוי מעשי יותר)
2.8 עד 2.9 זה לכאורה דירות בבלוקים של עץ הדר.נכון להיום
זה מחיר סביר וטוב,
(יש כאלו שכבר דורשים שם 2.8-2.9)
העניין שהאזור הזה כעת בעליה מתמדת
זה נקרא עץ הדר 101איזה בלוק??? יש הבדל ענק בין הבלוקים מכל בחינה
מה זה חתום לפינוי בינוי???
כמה חתמו?
לא יודעת הרבה על הפינוי בינוי שם.זה נקרא עץ הדר 101
לדעתך זה שווה 2.65?לא יודעת הרבה על הפינוי בינוי שם.
אבל זה בוודאות לא חתום כבר.
וזה לא מהבלוקים של עץ הדר שהגדרתי כיקרים יותר.
מכירה את הבלוק הזה,לדעתך זה שווה 2.65?
נכוןאין עץ ההדר 101,
מדובר על ארץ חפץ 101,
ולפי מה שיגוע לי-
נושא הפחינוי בינוי נתקע שם בגלל חוסר בשטחים(ספציפית בבלוק הז,,)
כך שממליצה לבדוק טוב לפני,,
האמת שלא מצאתי הצעות יותר זולות,מכירה את הבלוק הזה,
יש שם פינוי בינוי די מתקדם
כבר יש יזם עם הצעה מעולה.
לגבי המחיר, ראיתי בעיתון לעניין הצעות קצת יותר זולות
אולי תסתכלי שם.
נכון , בנסח טאבו מופיע שמואל הנביאנכון
יש לו 3 שמות עץ הדר, שמואל הנביא וארץ חפץ
והפינוי בינוי ממש לא תקוע שם
יש כבר הצעה מעולה מיזם.(היו כמה יזמים שרצו)
למה את חושבת שתקוע שם?
פשוט יש לי היכרות עם הדברים מבפנים.
אז הנה כמה עידכונים:מתוך מה שידוע לי-
טרם התגבשה שם נציגות חוקית,
וטרם החלו בחתימות כלל,,
מעבר לכך-
שמתוך מה שבררנו -אין כדאיות שם לפינוי בינוי אולי לתמ"א.
יתכן ואני טועה אך ממליצה לבדוק הייטב בכדי לא להתאכזב בהמשך.
תכתבי פה מייל, אני אכתוב לך.נכון , בנסח טאבו מופיע שמואל הנביא
איך ניתן ליצור איתכם קשר? יעזור לי מאוד,
תודה!
Mt450451תכתבי פה מייל, אני אכתוב לך.
יש כבר נציגות שהוקמה שם,מתוך מה שידוע לי-
טרם התגבשה שם נציגות חוקית,
וטרם החלו בחתימות כלל,,
מעבר לכך-
שמתוך מה שבררנו -אין כדאיות שם לפינוי בינוי אולי לתמ"א.
יתכן ואני טועה אך ממליצה לבדוק הייטב בכדי לא להתאכזב בהמשך.
מתי התוכנית אושרה?כ-40 שנה לאחר ביצוע פרויקט שיקום השכונות בשכונת שמואל הנביא בירושלים, יוצא לדרך הפרויקט הראשון של פינוי בינוי בשכונה, בבניינים ברחוב ארץ חפץ ועץ הדר. זאת לאחר שהוועדה המקומית בעירייה בראשות מ"מ ראש העיר אליעזר ראוכברגר, אישרה להפקדה את התוכנית.
על פי התוכנית שאושרה, במקום שלושה בניינים קיימים כיום בני 4 קומות שייהרסו, יוקמו 4 בניינים חדשים בני 12 קומות כל אחד, כאשר הקומה העליונה הינה דירת דופלקס. כלומר, גרעין המדרגות המשותף הינו עד לקומה ה-11. זאת בהתאם למדיניות לפיה באזורים חרדיים לא תאושר בניה לגובה מעבר למספר קומות זה.
בנוסף, על פי החלטת הוועדה יוקמו במקום גני ילדים חדשים, בית כנסת ומעונות יום, וכן יפותחו שטחים ירוקים לטובת התושבים וילדיהם שיתגוררו במקום. הפרויקט גם יכלול שטח מסחרי חדש בקומת הרחוב, בגודל של כ-700 מ"ר, וכן חניון תת קרקעי גדול, שייתן מענה הולם הן לדיירים והן לשטחי הציבור והמסחר שיוקמו.
יצוין, כי לתקופת הבניה אמור היזם לשכור עבור הדיירים הקיימים דירה חלופית, ובתום הבניה יקבלו הדיירים הללו דירה חדשה בפרויקט, בהתאם לבחירתם. בנוסף סוכם בוועדה, כי היזם ישלם את דמי האחזקה של המבנה החדש עבור הדיירים למשך 10 שנים.
מדובר גם על הבניינים של ליפשיץ,מתי התוכנית אושרה?
מדובר הבניינים ליפשיץ?
זאת כתבה מלפני 3 שנים!!!!!!!!!!כ-40 שנה לאחר ביצוע פרויקט שיקום השכונות בשכונת שמואל הנביא בירושלים, יוצא לדרך הפרויקט הראשון של פינוי בינוי בשכונה, בבניינים ברחוב ארץ חפץ. זאת לאחר שהוועדה המקומית בעירייה בראשות מ"מ ראש העיר אליעזר ראוכברגר, אישרה להפקדה את התוכנית.
על פי התוכנית שאושרה, במקום שלושה בניינים קיימים כיום בני 4 קומות שייהרסו, יוקמו 4 בניינים חדשים בני 12 קומות כל אחד, כאשר הקומה העליונה הינה דירת דופלקס. כלומר, גרעין המדרגות המשותף הינו עד לקומה ה-11. זאת בהתאם למדיניות לפיה באזורים חרדיים לא תאושר בניה לגובה מעבר למספר קומות זה.
בנוסף, על פי החלטת הוועדה יוקמו במקום גני ילדים חדשים, בית כנסת ומעונות יום, וכן יפותחו שטחים ירוקים לטובת התושבים וילדיהם שיתגוררו במקום. הפרויקט גם יכלול שטח מסחרי חדש בקומת הרחוב, בגודל של כ-700 מ"ר, וכן חניון תת קרקעי גדול, שייתן מענה הולם הן לדיירים והן לשטחי הציבור והמסחר שיוקמו.
יצוין, כי לתקופת הבניה אמור היזם לשכור עבור הדיירים הקיימים דירה חלופית, ובתום הבניה יקבלו הדיירים הללו דירה חדשה בפרויקט, בהתאם לבחירתם. בנוסף סוכם בוועדה, כי היזם ישלם את דמי האחזקה של המבנה החדש עבור הדיירים למשך 10 שנים.
לחץ כדי להרחיב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: