שלוש ארוחות לא מספיק, צריך כמה ימים לראות אם הן נרגעות.שלוש ארוחות זה כבר מספיק בשביל להבין שגם הספיישל לא עוזר? אני לא ראיתי הבדל כמעט!
פעם ראשונה שאני שומעת על ביו גאיה.אם יעזור לשמוע צרת רבים גם בלילה עכשיו- אז אנחנו באותו מצב רק שאני עם אחד ושנים זה סיפור גדול הרבה יותר...
אז כל ההמלצות שהמליצו ואנחנו עושים כרגע הכל!!!
הרופא המליץ לנו גם על פרוביוטיקה חדשה ביוגאיה משהו חדש. קטן ועולה יקר-130 ש"ח
לא בטוח שבאמת עזר אבל בכל מצב פרוביוטיקה בריאה לכולם וק"ו לתינוקות
אננו נותנים את הפרוביוטיקה 5 טיפות ביום
חוץ מזה את הגרפווטר מביאים אחרי האוכל ולא לפני ישירות אח"כ מביאים את המוצץ מרגיע הרבה יותר.
הילד נשכב על הרגליים של האמא(כמובן מחזיקים) על הבטן מרגיע עם גזים
מה שעוד מרגיע את התינוק זה נדנדה חשמלית- רק בשביל שהאמא תוכל לזוז רגע בלי הילד...
כמובן גם להוציא גרפסים
ושתהיה יציאה
ולא להביא לאכול יותר מהנצרך גם אם נראה שרעבים- עודף אוכל מוסיף גזים
וכמובן לצערי לא הכל עוזר...
וההורים עיפים
וכמעט נרדמים תוך כדי
ומי שסובל זה גם השכנים
כבר שמענו אותם סוגרים חלונות מרוב הבכיות...
אז שיהיה הרבה הצלחה
ותדעו שבשעה הזאת יש עוד כמה שמתמודדים עם אותה בעיה
פעם ראשונה שאני שומעת על ביו גאיה.
שאלנו רוקח בבית המרקחת לגבי פרוביוטיקה והשיב שאין לגיל הזה (לטענתו תינוק יונק גם לא זקוק לה מכיוון שהחלב מכיל חיידקים פרוביוטיים).
האם בהתוויה של ביו גאיה כתוב גיל מינימלי?
קונים את זה בבית מרקחת או בבית טבע?
אכן לא יודעים. מחיפוש ברשת נראה שזה מוצר וותיק, מ-2001 לפחות, אך אימהות מתוסכלות מחדשות זו לזו לגביואני רואה עכשיו שכתוב מגיל 6 חודשים
כמו כן כתוב תינוקות וילדים בכל הגילאים יש להתייעץ עם רופא
אבל מי שהמליץ לנו לקנות זה הרופא ילדים במאוחדת שיודע את גיל הילד.
בבית מרקחת של מאוחדת לא היה אבל אפשר להזמין
גם בבית מרקחת של מכבי לא היה
קנינו בסוף בסנטר פארם
נראה שאין לזה ביקוש כי אנשים לא יודעים על זה
עברנו ממטרנה רגילה לספיישל, עזר קצת. עברנו לסימילאק, עזר עוד קצת.
הלכנו לעיסוי תינוקות, המשכנו עם עיסויים בבית - עזר מאד לכאבי בטן אבל הילד המשיך לצווח.
הלכנו לכירופרקט (ד"ר ברים, בהמלצת @מימי זו ) - שחרר לתינוק צוואר תפוס והציל אותנו. לשבוע. אחרי שבוע הלכנו עוד פעם לכירופרקט. הציל אותנו שוב, לחמישה ימים. נעדכן בעז"ה הלאה.
איך ידעת ללכת לכירופרקט ולא לאוסטיאופת?
ישנו רופא מומחה, שאני לא זוכרת את שמו, חרדי מקבל כמדומני ברח' עזרא בבני ברק, הוא מומחה לתינוקות שלא רגועים ובצרחנים למיניהם ובד"כ אחרי ביקור אחד, מקבלים תינוק חדש! ורגוע!
שמעתי עליו המון סיפורי הצלחה מדהימים!!!
אולי מישהו פה יוסיף את הפרטים החסרים.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: