אני יודעתפירה לא מומלץ בהקפאה, המרקם שלו משתנה לרעה
הייתי מנסה דווקא.אני יודעת
לכן אני ושאלת על המתכון הספציפי הזה
אולי זה שונה
בורקס תפ"א עמוס בחומרים משמרים לכן טוב בהקפאה.הייתי מנסה דווקא.
גם בורקס תפו"א עובר הקפאה
בכל מקרה, נשמע שהמילוי פה יחסית בכמות מעטה, יותר בשביל לתת טעם, אז לא נראה שזו תהיה בעיה.
תודהבורקס תפ"א עמוס בחומרים משמרים לכן טוב בהקפאה.
במוצר ביתי זה לא כך.
לגבי המתכון- הוא לא שלי, אבל זוכרת איפה זה, כבר אחפש.
צודקת, והטעם בהתאם...קפצתי בגלל התיוג-אבל בבורקסים תעשייתיים ממלאים לא בפירה רגיל
אלא בפירה העשוי משבבי תפו"א
אולי בגלל זה זה עמיד בהקפאה, כי יש שליטה על כמות הנוזלים
לגבי המתכון- הוא לא שלי, אבל זוכרת איפה זה, כבר אחפש.
אשמח גם אני למתכון של @הרי זהב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: