כללי שאלה מהותית באינדיזיין

שבלונה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש אפשרות שהתצוגה תראה לי דף בודד ולא צמדים - בסדר הרץ.
[כמובן, על אף שהמסמך עשוי מצמדי עמודים]
נכון לעכשיו כשזה צמד אני צריך לגרור כל הזמן ימינה-שמאלה בזמן העריכה...
אין פתרון שאוכל לראות את הכל בתצוגה מספיק מוגדלת ולרוץ כל הזמן רק למעלה-למטה?????

nili

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כשאתה פותח מסמך חדש ליד מס' העמודים כתוב: facing pages צריך לבטל את ה-וי מהאפשרות הזו וכך הדפים מופרדים אחד מהשני בתצוגה

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י nili;792392:
כשאתה פותח מסמך חדש ליד מס' העמודים כתוב: facing pages צריך לבטל את ה-וי מהאפשרות הזו וכך הדפים מופרדים אחד מהשני בתצוגה

טעות!
השינוי שהצעת הוא במסמך ולא בתצוגה.
למיטב ידיעתי הפתרון היחיד הוא פשוט לעבוד על מסך גדול, בו אפשר לראות את 2 העמודים צמודים, ובכל זאת גדולים

שבלונה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני עובד כמו שאברהם אומר, הבעיה שזה גורם לבעיה שאני צריך לעבור מסוף העמוד הימני לתחילת השמאלי, זה די מסרבל את העבודה...

לגבי הפתרון שנילי מציעה, אם אין לי חשיבות של שיקוף שוליים [למעט המרחק מהכריכה, אבל הרוחב של תוכן העמוד זהה בכל מצב], אולי זה יכול לעזור, לא?
אני מתכוון, לבטל את הפייסינג, לערוך ולתקן ואז לאחזיר את הפייסינג, מועיל או מזיק?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה