שאלה לנשים

אנוכי

משתמש מקצוען
נראה לי מי שהקיאה אחרי שלקחה פרנטל יודעת מה טעמו הנורא...
אני שאלתי רב והוא אמר שאין בעיה, אבל בבית המרקחת הציעו לי משהו מקביל לפרנטל וכשר, אמנם כפול במחיר אבל גם כפול בכמות,
הבנתי ממישהו שבירר אצל הרב זריצקי שכל מה שנכתב באשכול ההוא היה בשמו- כי הכל הבל, והדברים לא יצאו מפיו, כך שאולי עדין יש מקום לבדוק אתהפרנטל אך לא לפסול ולהמציא.

ברכוש

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
המחיר של סופרהרב אכן כפול אבל מכיל כפול כדורים

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י u s b;2454200:
הבעיה שאני אוכלת בעיקר מתוק ולא ארוחות מסודרות עם סידן, חלבונים... והבנתי שזה כן חשוב בתקופה הזאת

מזון לא בריא מגביר בחילות וחוסר תיאבון.
גם אני סבלתי מחוסר תיאבון - 9 חודשים, לא רק 3, בכל הלידות זה היה כך. ובלי קשר לברזל שהיה תקין.
אבל שמתי לב שכשנשנשתי או אכלתי שטויות המצב החמיר.
גם מזון מטוגן משפיע לרעה, אגב (שניצל, ביסלי, תפוצ'יפס וכד')
לעומת זאת כשאכלתי ירקות חיים, סלטים חיים, פירות, שקדים ואגוזים וכד' - זה השפיע ממש לטובה. ואם התעצלתי לקלף\לחתוך ואכלתי חטיף - הרגשתי נורא.

וסתם כך -
יש המון נשים שסובלות מירידה בתיאבון, שלא מסוגלות לאכול עוף\דגים\מזון מתובל וכד', או אפילו להריח... וזה יכול להיות משהו שבמצב רגיל את אוכלת בשמחה.
אז... את בחברה טובה.

בינה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י בפוטנציאל;2455101:
את בטוחה בזה?
אולי הטעם הלואי והריח היה אצלך בלבד?

בתחילת ההריון התחלתי עם פרנטל אחרי שגרם לי לטעם לוואי ולעצירות הפסקתי לקחת
עד שקניתי בבי"מ גאולה כדורים של נוטרי קאר והתופעות חלפו כלא היו...

u s b

משתמש רשום
נכתב ע"י מרשי;2455104:
לא הבנתי
שאלת רב והוא אמר שזה בסדר אז מה השאלה?

אבל כמו שכתבו פה היקרים יותר מומלצים יותר
אני שמעתי המלצות על פריגנטלי שמכיל ברזל טיבעי שנספג יותר

נכתב ע"י shandy;2455200:
שאלת רב, אז מה שוות הדעות שכאן לעומת תשובה מוסמכת שקיבלת?

שאלתי רב שענה לי באופן כללי שלא צריך הכשר בתוספים של ויטמינים, אבל נתקלתי באשכול על החשש בפרנטאל הרגיל ורציתי לברר אם יש בזה ממש או שהרגיל הוא מלכתחילה

נכתב ע"י ariels;2455401:
מזון לא בריא מגביר בחילות וחוסר תיאבון.
גם אני סבלתי מחוסר תיאבון - 9 חודשים, לא רק 3, בכל הלידות זה היה כך. ובלי קשר לברזל שהיה תקין.
אבל שמתי לב שכשנשנשתי או אכלתי שטויות המצב החמיר.
גם מזון מטוגן משפיע לרעה, אגב (שניצל, ביסלי, תפוצ'יפס וכד')
לעומת זאת כשאכלתי ירקות חיים, סלטים חיים, פירות, שקדים ואגוזים וכד' - זה השפיע ממש לטובה. ואם התעצלתי לקלף\לחתוך ואכלתי חטיף - הרגשתי נורא.

וסתם כך -
יש המון נשים שסובלות מירידה בתיאבון, שלא מסוגלות לאכול עוף\דגים\מזון מתובל וכד', או אפילו להריח... וזה יכול להיות משהו שבמצב רגיל את אוכלת בשמחה.
אז... את בחברה טובה.

תודה על הפירוט!
עזרת לי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה