שאלה לנשים בלבד

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י חלומי;1667632:
הסגולה של המים של ר' ישראל יעקב פישר
זה ללכת למקור מים חיים
הבעל שותה ויורק את המים לתוך הפה של האשה
אם אתם מעונינים בפרטים מדויקים אשאל

במו עיני ראיתי-
אחת ה"גבאיות" של הרבנית קנייבסקי ע"ה הכינה בירכון עם כל הסגולות שר' חיים ממליץ בעניני לידה.
הרבנית נתנה לי ברכון כזה אבל לפני כן לקחה עט וקשקשה- מחקה כמה סגולות שכנראה ה"גבאית" הוסיפה מעצמה
אחת מהן הייתה הסגולה הזו.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חברה שלי, קרה לה ב-2 מתוך 4 לידות שהיה לה עכוז, היא נסעה במיוחד לסטף בי-ם ועשתה את כל ה"טקס" מיד אח"כ נסעה לרופא ב"מעיני הישועה" שדיווח לה שהתינוק התהפך.

אצלי אצל הגדול גם קרה שהיה עכוז (אצלי הם קטנים ולכן מתהפכים הרבה) שכבתי על קרש גיהוץ מוטה ומיד הרגשתי שמתהפך.

אצל הקטן בסוף שבוע 36 אמרו לי שהוא מצג רוחבי, התפללתי הרבה מאוד, בגלל סיבה אחרת נשלחתי למיון. וב"ה בישרו לי שהוא מצג ראש.

דינה די

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא לוותר על ר' חיים קנייבסקי!
ה"נהפוך הוא" שלו שווה הרבה..
מנסיון במשפחה

חביבה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י פסטו;1668282:
נראה לי אני יודעת במי מדובר, ילדנו ביחד בשערי צדק... [מקרה נדיר] וכמה שזכור לי היא עברה ניתוח ולא לידה רגילה. גם ניתוח וגם רגל שבורה...

גם הסיפור הזה היה בבית החלמה...

Queenit

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אני יודעת שרופאים לומדים ליילד עכוז - זה שונה מלידה רגילה כי צריך לדעת להוציא ראש ושה' ישמור לא יתקע בצוואר.

יונית 05041

משתמש רשום
תומכת לידה

יש אחת בי-ם בשם שרה מונטל-גרה נראה לי ברמת אשכול היא תומכת לידה, אחת מהגדולות בתבל. ויש לה שיטה להיפוך!!

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני שמעתי על מישהי שהיתה אצל רבנים רבים. היתה בסטף. זחלה על ארבע. בדקה את ספרי הקודש בבית. הלכה להיפוך שכשל, ועברה ניתוח.

מסקנה- תפילות, תפילות ותפילות...

טובהלה

משתמש פעיל
נכתב ע"י יעל א;1668378:
במו עיני ראיתי-
אחת ה"גבאיות" של הרבנית קנייבסקי ע"ה הכינה בירכון עם כל הסגולות שר' חיים ממליץ בעניני לידה.
הרבנית נתנה לי ברכון כזה אבל לפני כן לקחה עט וקשקשה- מחקה כמה סגולות שכנראה ה"גבאית" הוסיפה מעצמה

יודעת בוודאות שהר פישר זצ"ל, אמר לעשות את הסגולה, יכול להיות שמחקה, כי צריך לדעת בדיוק איפה ואיך לעשות, היה לו הוראות מדויקות.

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י יעל א;1668378:
במו עיני ראיתי-

העובדה שהיא מחקה - לא אומרת שהסגולה אינה מועילה
יתכן שהסגולה לא נרשמה שם בצורה מדויקת

אמא שלי עשתה את הסגולה בזמנו (בהמלצת הרב שלנו) - והתינוק (היום בחור גדול) התהפך בסוף תשיעי, כשלמחרת היתה אמורה לעבור ניתוח

טיגר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י יונית 05041;1668578:
יש אחת בי-ם בשם שרה מונטל-גרה נראה לי ברמת אשכול היא תומכת לידה, אחת מהגדולות בתבל. ויש לה שיטה להיפוך!!

היא גרה בארזי הבירה.
והיא מביאה את כל העיצות שהביאו פה להיפוך.

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני עשיתי את הסגולה של ה"סטף" - פעמיים.

בפעם הראשונה - היא עזרה ובאותו היום הרגשתי את ההתהפכות,

בפעם השניה - היא לא עזרה- אך אני תולה את זה בזה שהלכתי יותר משוחררת ורגועה שהנה אני הולכת לסטף וזהו, יתכן שלא הוספתי תפילות וכו' כמו בפעם הראשונה,

מסקנה: סגולה גם אם יש לה את המקור הכי אמין חובה לצרף אליה תפילה ולא לסמוך רק על הסגולה!

אגב- הסגולה היא מהרב פישר ויש הוראות מדויקות איך לבצע אותה..
היא קצת קשה לביצוע, במיוחד כשהאיזור מלא מטיילים :) אבל מצליחים בסוף...

adir28

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
דיברו פה על תינוק "עקשן"...
זה לא עקשן, לפעמים כלום לא עוזר כי לא טוב לו מצג ראש ואז מה שרק ינסו לעשות או לא יעזור או שהוא יתהפך בחזרה.
שמעתי אישית ממילדת בכירה.

מה טובו

משתמש רשום
העצה שלי אולי נשמעת משונה, אבל לחברה טובה שלי ה א עזרה 3 פעמים.
לדבר אל הבייבי. פשוט להניח את היד על הבטן ולספר לו שאם הוא יתהפך הלידה פחות תכאב לו , ולאמא יהיה יותר כוח לטפל בו אח"כ, לדוג' ...... זה פשוט עוזר.

אני לא התנסיתי במצג עכוז אבל דיברתי עם הבת שלי לפני הלידה על שאנחנו מחכים לה, ועל הלידה ובכלל...... חוץ מזה שהיא פשוט נולדה מוכנה ושניה אחרי הלידה היא הסתכלה על כל הסובבים כאילו היא חיכתה לראות אותם- הקשר ביננו עד היום פשוט מיוחד. התחושה היתה כאילו אנחנו ממשיכות את הקשר ולא מכירות כעת אחת את השניה לראשונה.
חבל שלא ידעתי אצל הקודמת......

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י תמנונה;1668585:
אני שמעתי על מישהי שהיתה אצל רבנים רבים. היתה בסטף. זחלה על ארבע. בדקה את ספרי הקודש בבית. הלכה להיפוך שכשל, ועברה ניתוח.

מסקנה- תפילות, תפילות ותפילות...

ומסקנה נוספת - לזכור שהכל מאת ה', והוא זה שמחליט בשבילנו מה טוב לנו.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לפני חודש בשבוע ה-41, עשיתי היפוך אצל ד"ר פלוטקין בשערי צדק. הוא נחשב למומחה מאוד.

butterfly

משתמש חדש
אצלי עובר התהפך לבד בשבוע ארבעים משקל כמעט חמש ק"ג כמעט לפני חמישה חודשים. אל ייאוש!

נכתב ע"י הוליווד;1667500:
דחוף!!!

חודש תשיעי ומצג עכוז,

יש המלצות על היפוך והיכן? מכירים רופא מומחה לכך?

תודה מראש ותזכו למצוות!

היי מותק, דוקטור חגי קינטי מספר אחד בארץ. מקבל פרטי בלניאדו. לתרגילים טבעיים שעוזרים מא כדאי להתקשר לצפורה: 025821190

היא מיוחדת! עזרה לי מאד!
בהצלחה!

מוזמנת להתקשר אלי, אם מעוניינת שלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מה טובו;1668740:
העצה שלי אולי נשמעת משונה, אבל לחברה טובה שלי ה א עזרה 3 פעמים.
לדבר אל הבייבי. פשוט להניח את היד על הבטן ולספר לו שאם הוא יתהפך הלידה פחות תכאב לו , ולאמא יהיה יותר כוח לטפל בו אח"כ, לדוג' ...... זה פשוט עוזר.

אני לא התנסיתי במצג עכוז אבל דיברתי עם הבת שלי לפני הלידה על שאנחנו מחכים לה, ועל הלידה ובכלל...... חוץ מזה שהיא פשוט נולדה מוכנה ושניה אחרי הלידה היא הסתכלה על כל הסובבים כאילו היא חיכתה לראות אותם- הקשר ביננו עד היום פשוט מיוחד. התחושה היתה כאילו אנחנו ממשיכות את הקשר ולא מכירות כעת אחת את השניה לראשונה.
חבל שלא ידעתי אצל הקודמת......

כן, מכירה מקרוב, אצל הקטן שלי (בן 3 ח') לא נתנו לי סיכוי לסיים את ההריון בכלל ואם כן-אז לא תקין, כל מהלך התקופה שוחחתי איתו הרבה, הסברתי לו שאנחנו מחכים לו ואוהבים אותו.

וכן, נולד ילד בריא ושלם ובזמן, עד הרגע האחרון הייתי בטוחה שהתינוק יוולד מת או פגוע, אחרי כל התחזיות.

REVISH

משתמש רשום
עיצוב גרפי
אני עברתי 2 היפוכים.פעם ראשונה בבלינסון -שזה היה סיוט. הרופא היה ממש לא מקצועי.

אחרי שבוע העובר התהפך חזרה.

פעם שניה עשיתי במעייני הישועה (אצל ד"ר ביז'אבי) הוא מאוד מקצועי . לא הרגשתי שום כאבים. הוא הפך לי אותו תוך 5 דקות. ממליצה בחום.

בהצלחה .

הוליווד

משתמש צעיר
תודה לכל המייעצות!!!

חסד עצום!

עוד שאלה אחת לפני ההיפוך המיוחל,

האם הוא עלול לגרום ללידה מוקדמת?

דחוף! :eek: תודה מראש ובשמחות אצליכן :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה