שאלה לנשים בלבד

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י הוליווד;1676481:
תודה לכל המייעצות!!!

חסד עצום!

עוד שאלה אחת לפני ההיפוך המיוחל,

האם הוא עלול לגרום ללידה מוקדמת?

בהחלט כן.
לכן עושים את זה רק בתשיעי.

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
תודה לכל המייעצות!!!

חסד עצום!

דחוף! :eek: תודה מראש ובשמחות אצליכן :)

כן.

חני

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י טלית;1667596:
מה שכן, אני עשיתי היפוך (שלא הצליח), ושמעתי שזה כואב, אבל שומדבר לא הכין אותי לחויה הזו. אז אני רק הייתי אומרת לך בכמה מילים כדי שתתכונני לזה,כי אני יצאתי בטראומה, ובעז"ה לעולם לא אעשה את זה שוב (ילדתי בניתוח). מדובר בכאבי תופת ללא הגזמה. ידיים גבריות שלוחצות בעוצמה מטורפת את הבטן עד לגב כדי שלעובר לא יהיה מקום והוא ייאלץ להסתובב. את רואה את הרופא מאדים ממאמץ לדחוף את ידיו... כאבי תופת. ואני לא מפונקת, ואחרי הניתוח לא התרגשתי מהכאבים בכלל,
בקיצור, כתבתי את זה כי אני הייתי רוצה לדעת לפני כן.
סליחה אם זה לא מתאים או משהו.:cool:

חייבת להזדהות עם ההודעה הזו, גם אני חוויתי את ההיפוך בדיוק באותה צורה...

אולי זה היה הרבה גם בהשפעת ההורמונים, אך אחרי החתימה על הטופס המלחיץ שפוטר את בית החולים מאחריות לכל נזק שיכול להגרם חלילה לעובר מההיפוך, הרגשתי שאם ממשיכים לנסות "להזיז" ו"להפוך" - יפגעו לי בילדה!

פשוט הוריתי להם (עם דמעות!) להפסיק ממש כמה שניות לאחר תחילת ההיפוך - לא הייתי צריכה יותר מזה, גם מבחינת הכאב וגם מבחינת ההרגשה שהיתה כ"כ חזקה.

באותו רגע החלטתי שעדיף לי לסבול ולשים את עצמי בסיכון בניתוח אם זה אומר לחסוך סיכון לילדה בהיפוך, כי אני מעדיפה לסכן את עצמי ולא אותה.

ב"ה ההחלמה מהניתוח היתה קלה מאוד (הרבה יותר קלה מלידות רגילות של גיסותי ואחותי...). לדעתי אם צריך ניתוח, כדאי לבוא לזה בראש פתוח ולא מתוך סטיגמות של קושי וכו'. זה באמת לא חייב להיות קשה.

דרך אגב, ניסתי את כל הסגולות האמורות לעיל ללא הועיל - כנראה כל אחד ומה שנכתב לו.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
תודה לכל המייעצות!!!

חסד עצום!

דחוף! :eek: תודה מראש ובשמחות אצליכן :)

אומרים שכן, אצלי (בשבוע 41!!) זה לא עבד (אפי' שמאוד רציתי שכן), ואפי' הגעתי בסוף 42 לזרוז...
כך שלא נראה לי שיש בזה כללים מדויקים, לכל אחד יש יומולדת מיוחד לו.

ובקשר לכאבים שכתבו מעלי, זה בהחלט כואב, אבל נראה לי שגם זה משתנה מאחת לשניה, אצלי זה ממש לא היה כזה טראומתי (לידה כואבת הרבה יותר!)

העיקר שיהיה במזל טוב!!!!!!!

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הכאב בהיפוך כנראה תלוי ברופא...
מניסיון!!!
יש רופאים עדינים ויש אגרסיבים..

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י שוהם;1677153:
הכאב בהיפוך כנראה תלוי ברופא...
מניסיון!!!
יש רופאים עדינים ויש אגרסיבים..

יכול להיות, אבל אחת הכותבות כתבה שהיא הייתה אצל ד"ר פלוטקין וזה מאוד מאוד כאב לה, ואני גם עשיתי אצלו, זה בהחלט כואב ולא הכי נעים בעולם, אבל לא כמו שהיא תיארה את זה.

(אולי פחות שמתי לב לכאבים כי בדיוק באותם דק' הייתה משהי בחדר הסמוך שצרחה צרחות בצירי לחץ שהייתי שקועה ברחמים עליה...)

Designer

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני כבר הייתי בשבוע 40 והמליצו לי להגיד מגילת אסתר ביחד עם בעלי, היות והמהות של מגילת אסתר זה ונהפוכו, ולבקש מה' שהיות ומפתח הלידה בידו אני מבקשת שהלידה תהיה טבעית ללא התערבות חיצונית (משהו כזה כל אחת במילים שלה) וזה עבד, ושמעתי על הרבה שזה עזר להן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה