@ניהול האתר @חיים דיקמן @אבימי אם אין אפשרות להציג פה מייל, וגם לא לברר את הכתובת בהודעה פרטית, איך בדיוק אמורים לקוחות להגיע אלינו..? מישו חשב על זה בכלל..??
השאלה היא, אם ה'משועממים' לא יקפצו על המציאה.כנראה מספר טלפון! הכי בטוח דיסקרטי ולא מסוכן בכלל
אבל כמובן שמספרי טלפון זה האפשרות הגרועה ביותר..
גמני.. קיבלתי ודיווחתי מיד.אני אישית קיבלתי רק הודעה פרטית אחת שעיצבנה אותי, התרמה לעמותה..
כמובן שהתכוונתי בציניות, וחלילה לפרסם מספרי טלפון בפומבי.כנראה מספר טלפון! הכי בטוח דיסקרטי ולא מסוכן בכלל
שאלה טובה.
אבל חתימה זה רק למשתמש סופר מקצוען (200+ נק')אולי, אם לכל אחד יהיה אתר משלו. . ובחתימה נכתוב את הכתובת של אותו אתר,
אז מי שייכנס לאתר יוכל למצוא שם את כל פרטי הקישור. אימייל וכו.
אההם כמו אצלי.
כרגע הציעו 2 רעיונות:@ניהול האתר @חיים דיקמן @אבימי אם אין אפשרות להציג פה מייל, וגם לא לברר את הכתובת בהודעה פרטית, איך בדיוק אמורים לקוחות להגיע אלינו..? מישו חשב על זה בכלל..??
אחרי שעשיתי את זה באתי וראיתי.. חהכרגע הציעו 2 רעיונות:
א. לכתוב למשל mendi שטרודל gmail.com
מספר טלפון זה הדבר הכי גרוע כי במייל מקסימום אני עושה ספאם ובטלפון אז כבר יש לו את כל הפרטים שלי השם ואם יש את השם אז כתובת וכדומה ממש לא בטיחותי
כמובן שהתכוונתי בציניות, וחלילה לפרסם מספרי טלפון בפומבי.
לא כל אחד ילך לפתוח עכשיו אתראולי, אם לכל אחד יהיה אתר משלו. . ובחתימה נכתוב את הכתובת של אותו אתר,
גם אני לא הייתי משאירה מספר טלפון
לא היתה כוונה להשאיר כאן מספר פלאפון...זה היה בשביל ההומור...כמובן שהתכוונתי בציניות, וחלילה לפרסם מספרי טלפון בפומבי.
לעניות דעתי היה צריך להחריג אנשים "מאומתים".ברור,
מטרת פרוג בעיקר זה ליצור שיתופי פעולה, והתקשורת דרך הודעות פרטיות היא מבורכת ויוצרת אפשרויות פרנסה רבים ביצירת קשרי לקוחות וכו' .
כרגע סגרנו את ההודעות הפרטיות לכמה ימים עד שיימצא הפתרון הטכני לעשות את הסינון והאימות המתבקש, כדי לוודא שאנשי מקצוע איכותיים הם אלו המשתמשים באפשרויות אלו.
בהצלחה רבה
וגוטשבעס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: