האשכול הבלתי נשכח של @זהבהלה
עשיתי אותו כמה פעמים, נצמדתי כמו סובייטית למידות המדויקות
מדדתי הכל לפי כוס מדידה 240 מ"ל ויוצא דביק נורא נורא!!! צריך להוסיף המון קמח בשביל שיהיה אפשרי לעבוד עם הבצק.
ראיתי שאני לא היחידה. מנגד, גם מלאאאא כתבו שעשו ויצא משגע.
אז לי בקשה מאחת- שתיים מאלה שעשו ויצא להם נדיר ומאלף וחלומי
מי תוכל לכתוב אותו מחדש, אבל בכמויות לא של כוסות מדידה אלא לפי מ"ל, בדיוק כמו שעשתה.
עוד שאלה-
לגבי המילוי של השוקולד-
איך הכי נכון להכין אותו כדי שימרח טוב על הבצק?
האם לחמם בסיר/ בן מארי/ לא לחמם בכלל אלא רק לערבב?!
תודה גדולה!!
זה המתכון- למי שרוצה אותו זמין
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר
עשיתי אותו כמה פעמים, נצמדתי כמו סובייטית למידות המדויקות
מדדתי הכל לפי כוס מדידה 240 מ"ל ויוצא דביק נורא נורא!!! צריך להוסיף המון קמח בשביל שיהיה אפשרי לעבוד עם הבצק.
ראיתי שאני לא היחידה. מנגד, גם מלאאאא כתבו שעשו ויצא משגע.
אז לי בקשה מאחת- שתיים מאלה שעשו ויצא להם נדיר ומאלף וחלומי
מי תוכל לכתוב אותו מחדש, אבל בכמויות לא של כוסות מדידה אלא לפי מ"ל, בדיוק כמו שעשתה.
עוד שאלה-
לגבי המילוי של השוקולד-
איך הכי נכון להכין אותו כדי שימרח טוב על הבצק?
האם לחמם בסיר/ בן מארי/ לא לחמם בכלל אלא רק לערבב?!
תודה גדולה!!
זה המתכון- למי שרוצה אותו זמין
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.
החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר