בהשראת הפורום המקסים כאן,
הכנתי לאחרונה חלות מאפה בית.
זכיתי גם להפריש חלה בכל פעם.
את המתכון והטיפים לקחתי מהאשכול של @רוחי בלבוחי ואת אופן הקליעה וסוג תכנית האפיה, מסרטון ההדרכה לקליעה מ4 רצועות של @ה. בקר
אפיתי בתבניות אובאליות ייעודיות לחלות.
המרקם והטעם יצאו משובחים ממש!
דבר אחד לא מצליח לי, החלות מתפרקות במרכזן. גם בקליעה יוצאות לי חלות שההתחלה שלהן רחבה ויפה אבל הסוף דק, וכך באמצע הן גם לא מאד גבוהות, למרות שבקצוות שלהן הן כן תופחות נהדר.
מי יכולה להבין מה הבעיה ולחשוב על עצה לפתרון?
תודה מראש.
הכנתי לאחרונה חלות מאפה בית.
זכיתי גם להפריש חלה בכל פעם.
את המתכון והטיפים לקחתי מהאשכול של @רוחי בלבוחי ואת אופן הקליעה וסוג תכנית האפיה, מסרטון ההדרכה לקליעה מ4 רצועות של @ה. בקר
אפיתי בתבניות אובאליות ייעודיות לחלות.
המרקם והטעם יצאו משובחים ממש!
דבר אחד לא מצליח לי, החלות מתפרקות במרכזן. גם בקליעה יוצאות לי חלות שההתחלה שלהן רחבה ויפה אבל הסוף דק, וכך באמצע הן גם לא מאד גבוהות, למרות שבקצוות שלהן הן כן תופחות נהדר.
מי יכולה להבין מה הבעיה ולחשוב על עצה לפתרון?
תודה מראש.