תלוי איפהנורא כיף וקל כשגרים באירופה, אין הוצאות של טיסות והשכרת רכב...
מאנגליה הרבה נוסעים וזה יכול לקחת גם יותר מ20 שעות נסיעה
תלוי איפהנורא כיף וקל כשגרים באירופה, אין הוצאות של טיסות והשכרת רכב...
כנ"לדווקא מאד נראה לי הרעיון של התארגנות משותפת
במקום שכל אחד ידאג לעצמו לכל מה שצריך מתחלקים , אני ממש בעד!
לא מבינה מה התלות פה...ברור שעצמאי, אבל אני לא רואה שום צורך ב'עצמאי-מאורגן'. ולדעתי רוב מי שרוצה עצמאי פשוט ייסע עצמאי בלי תלות בעוד ארבעים משפחות.
סליחה, לא דייקתי במילה.לא מבינה מה התלות פה...
כנראה שזו בדיוק הסיבה שהמארגן כתב שהוא מארגן את זה למשפחה וחברים.....סליחה, לא דייקתי במילה.
אני אישית שאני נוסע לחו"ל אני מחפש שקט. אין לי שום עניין להיות באותו בנין עם כל עם ישראל....
אני מסכים שזה יכול להיות רעיון טוב למי שרוצה נופש מאורגן ורק אין לו כסף לזה.
אשמח להתכתב איתך בפרטי בהקשר לתכנון לטיסה לחו"ל בעז"ה בשנה הבאהאנחנו כבר שנה שלישית שנסענו - המשפחה המצומצמת שלנו. הורים + 5 ילדים (בטיול האחרון עם תינוקת בת חצי שנה)
אני עושה עבודת שטח מאדדד מקיפה מראש
צמודה לגוגל מאפ, נועצת מקומות ויעדים, פותחת בוקינג ואיירבינבי. מוצאת דירות נופש יפיפיות במחירים מעולים
אנחנו שוכרים דירות שיש בהן מטבח מאובזר (מגעילים כלים, מכשירים תנור) מכונת כביסה (חובה!)
במקומות האלה בד"כ אין להשיג אוכל כשר. מביאים איתנו מהבית מזוודה מלאה באוכל, קפואים, חלב, חד פעמי בשלל גדלים. עוברים דירה כל יומיים-שלוש בהתאם למסלול (טיול מתגלגל מה שנקרא)
יש לי טבלאות אקסל מאד מסודרות - מה אוכלים בכל יום ולפי זה עושה רשימה מה להביא איתנו ומה אפשר לקנות שם.
חוויה מושלמת וגיבוש משפחתי נדיר.
בשבתות אנחנו נוסעים להיות במקום שיש יהודים, בד"כ זה בערים הראשיות (וינה, ונציה וכו')
היינו עד כה בצפון איטליה (אגם גארדה, הרי הדולומיטים-האלפים האיטלקיים, ונציה), רומניה (הרי הקרפטים), אוסטריה (וינה, זלצבורג, ואיזור האגמים)
אגב, לרוב זה הרבה יותר זול מחופשה בארץ... רק צריך הרבה סבלנות ותכנון מקדים. לדעת לתפוס טיסות זולות, דירות, השכרת רכב. אני נהנית מזה יושבת על זה ימים ולילות. אבל לא כל אחד בנוי לזה
@sarit_f מוכנה לפרט עלויות של טיסות, רכב ולינה?אנחנו כבר שנה שלישית שנסענו - המשפחה המצומצמת שלנו. הורים + 5 ילדים (בטיול האחרון עם תינוקת בת חצי שנה)
אני עושה עבודת שטח מאדדד מקיפה מראש
צמודה לגוגל מאפ, נועצת מקומות ויעדים, פותחת בוקינג ואיירבינבי. מוצאת דירות נופש יפיפיות במחירים מעולים
אנחנו שוכרים דירות שיש בהן מטבח מאובזר (מגעילים כלים, מכשירים תנור) מכונת כביסה (חובה!)
במקומות האלה בד"כ אין להשיג אוכל כשר. מביאים איתנו מהבית מזוודה מלאה באוכל, קפואים, חלב, חד פעמי בשלל גדלים. עוברים דירה כל יומיים-שלוש בהתאם למסלול (טיול מתגלגל מה שנקרא)
יש לי טבלאות אקסל מאד מסודרות - מה אוכלים בכל יום ולפי זה עושה רשימה מה להביא איתנו ומה אפשר לקנות שם.
חוויה מושלמת וגיבוש משפחתי נדיר.
בשבתות אנחנו נוסעים להיות במקום שיש יהודים, בד"כ זה בערים הראשיות (וינה, ונציה וכו')
היינו עד כה בצפון איטליה (אגם גארדה, הרי הדולומיטים-האלפים האיטלקיים, ונציה), רומניה (הרי הקרפטים), אוסטריה (וינה, זלצבורג, ואיזור האגמים)
אגב, לרוב זה הרבה יותר זול מחופשה בארץ... רק צריך הרבה סבלנות ותכנון מקדים. לדעת לתפוס טיסות זולות, דירות, השכרת רכב. אני נהנית מזה יושבת על זה ימים ולילות. אבל לא כל אחד בנוי לזה
גם אנחנו טסנו זוג +6 ילדים לשבוע וחצי ויצא הרבה יותר יקר מהארץ ולכן מעניין אותי איך עושים שזה יהיה אכן במחיר נמוך .@sarit_f מוכנה לפרט עלויות של טיסות, רכב ולינה?
מתי הזמנת את כל אלו?
אתם זוג או משפחה?
אנחנו נסענו לשבוע וחצי יצא פי כמה וכמה מהארץ
משפחה גדולה.
לדעתי המשפחה גדולה מאד משמעותי (בעיקר לעניין הרכב, כבר אפרט)גם אנחנו טסנו זוג +6 ילדים לשבוע וחצי ויצא הרבה יותר יקר מהארץ ולכן מעניין אותי איך עושים שזה יהיה אכן במחיר נמוך .
לדעתי המשפחה גדולה מאד משמעותי (בעיקר לעניין הרכב, כבר אפרט)
משמעותי גם לאיפה נוסעים
ואם לואוקוסט או לא
רכב 5 מקומות אפשר למצוא ב1500 שח לשבוע באוסטריה ברומניה פולין מאמינה שיותר זול
לעומת 8-9 לרכב 9 מקומות וזה במקרה שמצאת זוללל
לינה במקום שפוי ל8 נפשות אין מצב פחות מ1000 ללילה
אוכל- אם קונים בחול יקררר
מאמינה שפולין ורומניה זה לפחות פחות 30 אחוז מאוסטריה (ואוסטריה לפחות פחות 20 אחוז משוויץ)ההיח שמוזילים
אותי מעניין איך מוזילים את עניין הטיסה,לדעתי המשפחה גדולה מאד משמעותי (בעיקר לעניין הרכב, כבר אפרט)
משמעותי גם לאיפה נוסעים
ואם לואוקוסט או לא
רכב 5 מקומות אפשר למצוא ב1500 שח לשבוע באוסטריה ברומניה פולין מאמינה שיותר זול
לעומת 8-9 לרכב 9 מקומות וזה במקרה שמצאת זוללל
לינה במקום שפוי ל8 נפשות אין מצב פחות מ1000 ללילה
אוכל- אם קונים בחול יקררר
מאמינה שפולין ורומניה זה לפחות פחות 30 אחוז מאוסטריה (ואוסטריה לפחות פחות 20 אחוז משוויץ)
כמה עלה לך? לאיפה נסעתם?אותי מעניין איך מוזילים את עניין הטיסה,
גם לואוקוסט יוצא יקר, צריך לדעת מתי ואיך להזמין טיסות זולות
עלה לי כמעט פי שתייםכמה עלה לך? לאיפה נסעתם?
הזמנו לפני בערך חודשיים לוינה
לואוקוסט- עלה באזור 800 לכרטיס
באל על היה ב1100 כולל טרולי (שזה מה שנסענו)
מזוודות מייקרות בטרוף זה ידועעלה לי כמעט פי שתיים
המזוודות יקרו לנו את הטיסות (לקחנו 4 מזוודות)
טרולי לא מספיק לדעתי
אבל גם 1,100 זה זול ביחס ללהזמנה חודשיים לפני (אולי אני טועה)
ואני גם הזמנתי לפני חודשיים
אוכל, בגדים (לשבת וליום חול) , כלים לבישול..מזוודות מייקרות בטרוף זה ידוע
אם לא לוקחים אוכל ומתגמשים (לא 4 לוקים ליום) טרולי זה די והותר
אנחנו אפילו בהלוך מילאנו חצי מהטרולים שהיה אפשר ולקחנו עוד טרולים ריקים שמילאנו בשופינג..
כן לקחנו כמה תיקי גב..
מה שמתם ב4 מזוודות??
אגב, בחזור שקלו לנו את הטרולים ששקלו איזה 4-5 קילו יותר מהמותר והעבירו לנו את זה בלי שום בעיה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: