ישראל בן ישראל
משתמש רשום
השבת תנצח!העצומה שווה ככוסות רוח למת
בהצלחה עם זה
תעדכנו כשהבריכה נפתחת
עכ"פ מוטל עלינו למחות ולבטא את הכאב!
השבת תנצח!העצומה שווה ככוסות רוח למת
בהצלחה עם זה
תעדכנו כשהבריכה נפתחת
בסוגריים אני אחדש לכם שהוא עשה משאל עם בפייסבוק ע"מ לדעת האם לפתוח את הבריכה בשבת. אז למה זה יעזור והעצומה לא? שלא נדבר על כך שהציבור החרדי לא כ"כ נמצא בפייסבוק...אין לנו דרך אחרת להשפיע?אני אמור לצייין שאני גר בקרית מלאכי כשאין לי מושג איפה זה, האם זה כפר או ישוב והאם זה בדרום או בצפון?...
וללו זוהר לא יודע שאפשר להפיץ כזה דבר לכל הארץ?
עדיף לדבר איתו על זה שעוד מעט ש"ס חוזרים למשרד הפנים....
אולי יביא יותר תועלת...
העצומה שווה ככוסות רוח למת
בהצלחה עם זה
תעדכנו כשהבריכה נפתחת
מדובר כאן במחאה על כבוד השבת הקדושה .העצומה שווה ככוסות רוח למת
בהצלחה עם זה
תעדכנו כשהבריכה נפתחת
הרח"ל זה פריצת הגדר של פתיחת מבני ציבור בשבת קודש ומכאן הדרך חלקלקה לפירצת חומות השבת בארצינו!!!! אז רח"ל!!בריכה בשבת זה לא רח"ל
לפי הספרדים מותר להיכנס בשבת לבריכה. אז הרח"ל פה זה שהאנשים יבואו ויחללו שם שבת?
אהה תודההרח"ל זה פריצת הגדר של פתיחת מבני ציבור בשבת קודש ומכאן הדרך חלקלקה לפירצת חומות השבת בארצינו!!!! אז רח"ל!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: