כללי רשמים מערב פתוח מרכז הדרכה פרוג

st28

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
400 ש"ח כל עלות הקורס?? נשמע הזוי,
כמה מפגשים זה??

טפטפת

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י שלמה;215024:
אגב, איזה מצלמה קנית :)

SX110

ובהזדמנות זו, תודה לך וליתר הצלמים על העזרה והייעוץ!!!!

קיבלתי אותה ביום חמישי,
אנחנו כרגע בגישושי היכרות ראשוניים.

סוג של דייט ראשון עם אופציה חיובית להמשך - - -

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
נכתב ע"י טפטפת;215002:
עושים את זה במעבדה של מנטור, נכון?
או שפרוג קנו מעבדה עצמאית (קשה לי להאמין...)?
לא הבנתי, זה קורס "פיתוח תמונות בעידן הפילם"?
מה הקשר למעבדה?!
------
ולגבי קורס הצילום המקוצר של פרוג (יותר נכון לקרוא לזה סדנה) הוא בסה"כ 3 מפגשים, 4 שעות לכל מפגש.
המחיר (כולל מע"מ): 485 ש"ח (אם אתם מתעקשים... 485.1 :))

המורחב יותר כולל 12 מפגשים, 3 שעות לכל מפגש.
המחיר: 2125.2 ש"ח (כולל מע"מ)

Cohen_Amir

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
היום, פלאש זו תוכנה לא פחות חשובה מפוטושופ. במגזר שלנו הכלי הזה תופס תאוצה מבחינת באנרים, אתרים למפלגות, אתרים כלליים... זהו כלי המאפשר בניית אתרים ואפליקציות מעבר לכל דמיון. לא חשבתי שיש אנשים שעוד לא הפנימו שפלאש זה כמו יד ימין לכל אחד המתיימר לבנות אתרים.

את כל הדיסקים של מאורות, התוכנה, הפתיח, העזרה והשאר בניתי בפלאש פרוייקטור. אמנם זה היה לפני שנים, אבל עדיין אני מקבל על זה תגובות מכל עבר. מלבד אתרים שזה בכלל בלתי אפשרי לבנות בצורה נאותה ללא פלאש.

כל הכבוד לפרוג.
החידושים בתנופה.

בברכה,

עמיר.

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
שלחתי לך בפרטי, את התוכניה וכו'.

בהצלחה

מסתמא

משתמש רשום
צילום מקצועי
מה אפשר לעשות בפלאש שאי אפשר בפוטושופ? אני לא חושב שחסר משהו בפוטושופ..

zotrix

משתמש רשום
מסתמא שלא ראית עבודות שנעשו בפלאש. פוטושופ אילוס' וכו' נותנים לנו ליצור יצירות גרפיות "דוממות" יפות ככל שיהיו, אך דוממות,
פלאש מאפשר לנו ליצור הנפשות ואנימציות חיות, מלבד זאת יש מגוון כלים חזקים מאד עם כל מיני הנפשות לפי תגובת משתמש או לפי תזוזת עכבר, אני בא מרקע טכני ולא גרפי וכאחד ששמע את ההרצאות התלהבתי מהיכולות של התוכנה, ומהכלים החזקים שבה לשילוב קטעי תכנות מלאים עם שפת תכנות עצמאית של התוכנה עצמה,

נ.ב. סליחה על העקיצה אך קשה להשאר אדיש לאחר שנחשפתי ליכולות של התוכנה.

שרוליק

משתמש צעיר
'מסתמא'? הכל בסדר?

גם אני הייתי ביום חמישי ביום פתוח, האמת שבדיוק הייתי בבני ברק למטרה אחרת, אז החלטתי לקפוץ להביע נוכחות ותמיכה. 'ונלכדתי' ברשת!
אני בפנים.
ראיתי את היכולות של פלאש ונדהמתי. פגשתי שם מספר חברי פרוג זהב שיש להם אתרים (לי אין אתר בנתיים), הבנתי שזה באמת התחום הבא במגזר שלנו, העולם מתקדם, כאן בפרוג יש אלפי גרפיקאים/ות, כמה מתוכם יודעים פלאש? בודדי בודדים!
אם פעם לבנות אתר היה מורכב, היום כל עסק פצפון מחזיק אתר.. פשוט הפרסום ע"י אתר תדמית הופך להיות הרבה יותר קליט, נוח, יפה, ואפשר להכניס יותר פרטים. גם בציבור שלנו יש יותר ויותר גולשים, (בנט הכשר כמובן :))
היום כל קשת פרינט, קניון רפאלי, או אפילו מתווך דירות יש לו אתר. אני לא מדבר על אתרים כמו עולם התורה וכו' שזה מראה כמה מוסדות נכנסים לנט, אלא אפילו על מפלגות רשמיות כמו אגודת ישראל, שס וכו' שבמערכה הנוכחית הם גם בנט באינטרקטיב.

נהנתי גם ממבנה הקורס, מיטב הגרפיקאים של פרוג, הולכים ללמוד שם, וזה לבד משכנע אותי.
רק שהאמת שאני אחרי מסלול ארוך של לימודים בלומדה בעיצוב גרפי, ואין לי כל כך תקציב ללימודים נוספים, זה ההתלבטות שלי.

בנתיים ביקשתי, שישמרו לי מקום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה