מידע שימושי רשימת הניספים ז"ל במגיפה מהציבור החרדי - והחי יתן אל לבו!

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
בד"ה

הרבנית הצדקנית רחל גולדברג ע"ה
בת מרן הגרש"ז אויערבאך זצ"ל
א"ח הגרז"נ גולדברג זצ"ל

שפר ב׳כיכר׳: חצי שנה אחרי פטירת בעלה - הבוקר נפטרה מקורונה בביתה הרבנית רחל גולדברג ע״ה. אשת הדיין הגרז״נ גולדברג זצ״ל ובתו של הגרש״ז אויערבך זצ״ל. הרבנית נדבקה בשבועות האחרונים ונפטרה בגיל 85.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ויסברג ב'בחדרי': הלכה לעולמה מרת עטל גלויברמן ע"ה אשת הרה"ח ר' נח גלויברמן, מחסידי קרלין, לאחר שנדבקה בנגיף הקורונה, בת 87 בפטירתה.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
הנה הנתון המזעזע הזה על האסון בציבור החרדי: בערך אחד ממאה חרדים מעל גיל 60 מת מקורונה. אם זה היה קורה בכלל הציבור, היינו מגיעים ללפחות 12,000 מתים. נתוני הלמ"ס ומשרד הבריאות.
הנתונים המלאים:
ידיעות: אחוז התמותה באוכלוסיה מעל גיל 60 לפי מגזרים: 0.91% בחרדים, 0.58% בערבים, ו-0.23% במגזר הכללי.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
בן חודשיים מביתר עילית נפטר מקורונה (בן הרב ראובן נתן לוי)

רינהרינה

משתמש מקצוען
וגם את אבא שלי, דוד סדובסקי בן 74 ששוכב במצב קשה מאוד ולא יציב בתל השומר.
אמא שלי שיש לה מחלות רקע נדבקה. כרגע במצב טוב לבד בביתה, אבל בפחד פחדים. אני בן 49 נדבקתי מאבא שלי (באתי לסדר להם את המחשב)
אשתי בהריון מתקדם נדבקה ממני.
הילדה בת 18 גם נדבקה וחווה התקפי קוצר נשימה!

המדביק ידע שהוא חיובי!!!

אני לא יודע מה שמו. מקווה שאבי ואימי ואשתי ואני והילדה נצא מזה.
בן אדם מבוגר, אישתו עם מחלות רקע, כלתו בהריון מתקדם,
כשהלך לבית כנסת באמת לא ידע שקיימת סבירות כלשהי שידבק שם???
גם בלי אותו אחד שהגיע להגיד קדיש יכל להידבק, להתסכן בעצמו ולסכן את קרוביו...
בלי לגרוע מהעוול של אותו אחד שהגיע מאומת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה