שואל ומשיב
משתמש מקצוען
כןמי זה?
הרב נפתלי יעקב בן פריידל?
כןמי זה?
הרב נפתלי יעקב בן פריידל?
ברוך דיין האמת!
בד"ה
הרבנית הצדקנית רחל גולדברג ע"ה
בת מרן הגרש"ז אויערבאך זצ"ל
א"ח הגרז"נ גולדברג זצ"ל
בעלי הכיר אותו ואמר לי שלא קורונהב.ד.ה.
הרב ר' חיים שוגרמן ז''ל
בני ברק
מכבדת כל אמירה.בעלי הכיר אותו ואמר לי שלא קורונה
הנתונים המלאים:הנה הנתון המזעזע הזה על האסון בציבור החרדי: בערך אחד ממאה חרדים מעל גיל 60 מת מקורונה. אם זה היה קורה בכלל הציבור, היינו מגיעים ללפחות 12,000 מתים. נתוני הלמ"ס ומשרד הבריאות.
ידיעות: אחוז התמותה באוכלוסיה מעל גיל 60 לפי מגזרים: 0.91% בחרדים, 0.58% בערבים, ו-0.23% במגזר הכללי.
לטיפול איש המספרים @עוקר הריםהנתונים המלאים:
בן אדם מבוגר, אישתו עם מחלות רקע, כלתו בהריון מתקדם,וגם את אבא שלי, דוד סדובסקי בן 74 ששוכב במצב קשה מאוד ולא יציב בתל השומר.
אמא שלי שיש לה מחלות רקע נדבקה. כרגע במצב טוב לבד בביתה, אבל בפחד פחדים. אני בן 49 נדבקתי מאבא שלי (באתי לסדר להם את המחשב)
אשתי בהריון מתקדם נדבקה ממני.
הילדה בת 18 גם נדבקה וחווה התקפי קוצר נשימה!
המדביק ידע שהוא חיובי!!!
אני לא יודע מה שמו. מקווה שאבי ואימי ואשתי ואני והילדה נצא מזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: