מידע שימושי רשימת הניספים ז"ל במגיפה מהציבור החרדי - והחי יתן אל לבו!

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יעקב מלמד ב'חדשות JDN': בד''ה - הלכה לעולמה האשה החשובה מרת שרה זיסל משי זהב ע''ה אמו של יו''ר זק''א יהודה משי זהב, זאת לאחר שאושפזה בבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים בעקבות סיבוכי נגיף הקורונה. בת 83 בפטירתה.

שגראב

משתמש רשום
קיבל תשובה חיובית. אושפז במחלקת קורונה שם נפטר, גם אם היו לו סיבוכים מדברים אחרים, בוודאי הקורונה האיצה

בתור נכדה, יודעת קצת יותר ממה שמדברים בחוץ
נפטר בגלל מחלת הלוקמיה ובעיות בלב אותם סבל במשך כמה שנים....

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
טרגדיית הקורונה: הבוקר נפטר מהקורונה בתל השומר רבי אהרן מויאל משכונת רמת אלחנן בבני ברק. ממקורבי הגר"י זילברשטיין. מפעילי חשמל כשר בשבת. בן 63 בפטירתו. (הקו החרדי).

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גם זה קשור לאשכול זה, אמנם התינוק לא נפטר מקורונה, אך בהחלט זה חלק מטרגדיית הקורונה

טרגדיה בבית החולים: חולת קורונה ילדה בניתוח; התינוק עבר החייאה - ונפטר

בסוף השבוע הגיעה אל בית החולים 'הדסה עין כרם' בי-ם, חולת קורונה מאומתת, בחודש התשיעי להריונה. הצוות יילד אותה בניתוח חירום, התינוק עבר החייאה אך נפטר

בסוף השבוע הגיעה אל בית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים, אישה חרדית, חולת קורונה מאומתת, בחודש התשיעי להריונה. הצוות יילד אותה בניתוח חירום, שלפי הדיווחים נערך כבעור למעלה ממחצית השעה. התינוק שיולד עבר החייאה אך בסופו של דבר, כעבור יומיים, נקבע מותו.

בבית החולים ציינו כי מיד עם הגעתה של האישה לבית החולים, היא הוכנסה למחלקת הקורונה, בה נכחה גם מיילדת, שקלטה אותה אל המחלקה. הצוות הרפואי הבין כי האישה לא מרגישה תנועות עובר מזה 24 שעות, ולפי בית החולים - למרות זאת, היא התעכבה עד שטלפנה אל המוקד הרפואי, שם הורו לה לנסוע מיד לבית החולים.

עם קליטתה במחלקת הקורונה היא חוברה למוניטור. במקביל, הוזעקה אל המחלקה רופאה ממחלקת נשים, אשר ביצעה אולטרסאונד שלא הדגים תנועות עובר.

תחת מגבלות הקורונה התארגן הצוות הרפואי לביצוע ניתוח חירום מיידי, על פי נהלי המיגון המחמירים - כך מסבירים בבית החולים את הזמן הרב שחלף עד לקיום הניתוח, והאישה נקלחה אל חדר הניתוח, כאשר הרופאים עושים מאמצים לסייע לתינוק, במצב המורכב והקשה בו הוא היה נתון.
הקו החרדי

שירהפ

משתמש מקצוען
אבל ברמת אלחנן: הרב מויאל נפטר מהקורונה
נגיף הקורונה ממשיך לגבות קרבנות: רבי אהרן מויאל זצ"ל מחשובי תושבי שכונת רמת אלחנן ומהדמויות המוכרות בשכונה שכל חייו פעל למען הכלל נפטר ל"ע מהנגיף

מיימון ב

משתמש פעיל
ב.ד.ה הרבנית אדל לופוביץ ע"ה בתו של גאב"ד גמזו זצ"ל, אשת הרבי מבוקרסט

מעט מן האור

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
יעקב מלמד ב'חדשות JDN': בד''ה - הלכה לעולמה האשה החשובה מרת שרה זיסל משי זהב ע''ה אמו של יו''ר זק''א יהודה משי זהב, זאת לאחר שאושפזה בבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים בעקבות סיבוכי נגיף הקורונה. בת 83 בפטירתה.
19.1.2021 09:48

יהודה משי זהב לאדמקר: ״שנה שלמה שמרנו על ההורים כמו אתרוג, בחנוכה עשו מסיבת חנוכה בבית וכולם נדבקו. אמא שלי היתה אשה בריאה וחיונית, הקורונה עברה אבל אמא שלי לא הצליחה להתגבר ולא הצליחה לנשום. לא יאומן מה שקורה כאן, אני מזמין את האנשים לבתי חולים רק לראות את הצער והכאב של המשפחות. אני מסתובב במחלקות ורק מלשמוע את הצעקות של החולים הלב מצטמרר ומזדעזע״.

עוד ממשי זהב לאדמקר ב׳קול ברמה׳ - ״אני לא מבין מה שקורה אצלנו, האנשים האלו יותר גרועים ממכחישי שואה, שואה זה היסטוריה, כאן זה ההווה. אנשים לא רואים את המודעות על הקירות? איך אפשר לבוא ולומר 'ידינו לא שפכו את הדם'? אני רואה אנשים הולכים כרגיל כשכל אחד הוא פצצה מתקתקת, צריך לכתוב במודעות הי״ד״.

כל רגע

Tzipi K

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בת 81

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
אבל ברמת אלחנן: הרב מויאל נפטר מהקורונה
נגיף הקורונה ממשיך לגבות קרבנות: רבי אהרן מויאל זצ"ל מחשובי תושבי שכונת רמת אלחנן ומהדמויות המוכרות בשכונה שכל חייו פעל למען הכלל נפטר ל"ע מהנגיף
הוא אח של הגב' חוי שדמי ממודיעין עילית

מנוחה ושמחה

משתמש צעיר
חובת האזנה

פסגות

משתמש מקצוען
בד"ה ר' נטע שלמה וויינברגר
שפר ב׳כיכר׳: אבל כבד בחסידות דושינסקיא. נפטר המחנך הרב נטע שלמה ויינברגר ז״ל לאחר שנדבק בימים האחרונים בקורונה. אביו של הזמר ואמן הרגש זאנוויל ויינברגר. בן 69.

נערך לאחרונה ב:

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה