גם שוהם 13@ישראל123456
ברקת 31-33-35
שוהם 15-17-19
ספיר - טורקיז השדרה של הבית כנסת לעבדך באמת ומאחוריה
המשך של ספיר אמור להתאכלס בחודשים הקרובים
יש להדגיש חלק מזערי מאוד(אין כאן המקום לפוליטיקה באריכות)
גם שוהם 13@ישראל123456
ברקת 31-33-35
שוהם 15-17-19
ספיר - טורקיז השדרה של הבית כנסת לעבדך באמת ומאחוריה
המשך של ספיר אמור להתאכלס בחודשים הקרובים
יש להדגיש חלק מזערי מאוד(אין כאן המקום לפוליטיקה באריכות)
התבלבלת עם @מולטי תקשורתסליחה מחילה כנראה טעות שלי
אני ניסיתי לעשות דבר כזה בעבר. לאסוף מידע בקובץ אקסל של כל הדיירים/ בעלי הדירות החרדים לפי כתובות (גם כאלה שקנו ועדיין לא גרים) אפשר להקים משהו כזה עם יוזמה של כמה ביחד. התייאשתי אחרי קצת זמן כי זה היה הרבה עבודההנושא: מידע על התיישבות (התנחלות) חרדית בעיר חריש.
הרבה א.נשים רוצים לדעת לקראת רכישה אפשרית של דירה בעיר הנ"ל
כמה חרדים מתגוררים בפועל בעיר מחולק לפי פיזור כמה שניתן.
כגון נתוני ההצבעה ידועים והתוצאה של כ14% מתוך בעלי זכות ההצבעה (החישוב אחרי הסתייגות שחלק ממצביעי ש"ס אינם מוגדרים חרדים, וכן אחוז ההצבעה החרדי הוא יותר גבוה מהכללי).
אך זה לא מספק הקונה רוצה לדעת יותר מדוייק
כגון יש בניינים שכולם חרדים (קבוצות רכישה וכדו') ויש קבוצות של בניינים שיש שם אחוז גבוה של חרדים וכן הלאה.
ההצעה לעשות רשימה של רחובות ובניינים (ניתן לצרף מיקום במפה)
וכל מי שיש לו מידע ישלים עד שיצטבר מידע יחסית מקיף ומושלם.
כגון רחוב x מספר y יש בבניין 20 דירות מתוכם 5 חרדים וכן הלאה.
כמובן אם יש מידע גם על בעלי הדירות ולא רק על הדיירים זה עלול לעזור כי אדם הגר בדירה שלו פחות סביר שיעזוב אותה מאשר שוכר...
אם יש רצון בשיתופי פעולה
או לחילופין אם ישנם נתונים ידועים שיכולים להחליף את הנ"ל נא ונא לציין.
בכבוד רב.
גילוי נאות. אינני מתגורר בחריש אך יש בבעלותי דירה שם
זה קשוח כי יש בערך 250 משפחות.אני ניסיתי לעשות דבר כזה בעבר. לאסוף מידע בקובץ אקסל של כל הדיירים/ בעלי הדירות החרדים לפי כתובות (גם כאלה שקנו ועדיין לא גרים) אפשר להקים משהו כזה עם יוזמה של כמה ביחד. התייאשתי אחרי קצת זמן כי זה היה הרבה עבודה
ש ?זה קשוח כי יש בערך 250 משפחות.
הגדרה חרדי די קלה, אם כי לא מדוייקת, בגדול, ארשום לך 5-6 הגדרות, תבחר אחד מהם או שתיים או שלוש, וזה יצא כמעט מדוייק.וגם בחריש יש מגוון גדול של סוגים של חרדים.
ולהתחיל לפלח מי באמת חרדי ומי לא, לא באמת אפשרי.
שלב ראשון זה למפות בניינים שכולם חרדים - כל מתווך או מקומי שמעורה יוכל בקלות.אני ניסיתי לעשות דבר כזה בעבר. לאסוף מידע בקובץ אקסל של כל הדיירים/ בעלי הדירות החרדים לפי כתובות (גם כאלה שקנו ועדיין לא גרים)
שגר או מכיר יציין על בניין שהוא גר /מכיר מס' חרדים ידוע.אפשר להקים משהו כזה עם יוזמה של כמה ביחד.
יצא לפני שנה בערךבנוסף האם קיים "ספר טלפונים" של חרדי חריש ?
אפשר להעלותו ?יצא לפני שנה בערך
לא של כולם
יצא בחוברתאפשר להעלותו ?
הוא באקסל ? ועם כתובות ?
אני הבאתי את המידע מאתר חריש סיטי (מצרף קישור)@חרישניק בהווה תודה רבה
לכולם. האם יש אפשרות לייצר (או להביא לכאן אם קיים כבר) מפה (מפת חום) שיהיו מוצגים בה כל הבניינים בעיר
ובהעברת העכבר על בניין מסויים יופיע פרטים כגון מס' יח"ד בבניין וכגון מס' חרדים (או שפרט זה יהיה מראש ובניין חרדי יהיה אדום לדוגמא ובניים ללא חרדים יהיה ירוק למשל וכמש שיותצר אחוזים הגוון נוטה יותר לכיוון התואם).
יש תוכנה לעשות כזה דבר עם הנתונים ידועים ?
הבעיה שהוא לא מסכים להתחייב לקבוצהנראה לי שכדאי להתאגד ביחד וקבוצה חרדית תרכוש שם במרוכז
הייחודיות של חריש.ממליץ ממש לקנות בחריש
עכשיו המחירים זולים
לפעמים זה שווה יותר ממחיר למשתכן.ב. כמובן כשאין חשש פגיעה במחיר למשתכן ושאר מתנות
בד"כ יש פתרונות לקנות באופנים שלא יפסיד את הזכאות. צריך תכנון מראש.לפעמים זה שווה יותר ממחיר למשתכן
(לאו דווקא בחריש)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: