כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

עזרה רשיון נהיגה וסוכרת 1

כלי קיבול

משתמש חדש
שלום וברכה,
אשמח לדעת אילו מסמכים יש לצרף להצהרה הרפואית בטופס הירוק.
ואיך מזרזים את הטיפול של משרד התחבורה באישור.
תודה רבה.

וידאומקס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
למי שיש לו סכרת?

סמילי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שלום וברכה,
אשמח לדעת אילו מסמכים יש לצרף להצהרה הרפואית בטופס הירוק.
ואיך מזרזים את הטיפול של משרד התחבורה באישור.
תודה רבה.
ברמת העיקרון צריך אישור מרופא אם משרד התחבורה מתעצל פונים לבקר המדינה וזה די עוזר

טושית

משתמש חדש
בקשר לזירוז, חיכינו חודשיים בערך, (מדובר על לפני כ6 7 שנים), ואז נמאס לי והלכתי למשרד התחבורה עצמו, אגף הרישוי (רחוב אגריפס ירושלים) ושם התברר לי שיש תשובה מהמרב"ד רק שלא טרחו ליידע אותנו ובמקום סידרו לי את האישור.

דוד464

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני נעזרתי דרך האגודה לסכרת נעורים

אם עבריה

משתמש רשום
ברמת העיקרון צריך אישור מרופא אם משרד התחבורה מתעצל פונים לבקר המדינה וזה די עוזר
לגבי הרישיון. הם מגישים את הבקשות לרישיון של הסוכרתיים.
אפשר בבקשה עו דפרטים?
הגשתי כבר בשביעי ליולי ועדיין אל קיבלתי.
למדתי כבר לא מעט שיעורים(אני חדשה יחסית בתחום הסוכרת ולא שיערתי שאם כתוב שאני מאוזנת זה יהווה עיכוב),
ואני מנועה מלגשת לתיאוריה, ובהמשך לטסט.
תודה!

אם עבריה

משתמש רשום
בקשר לזירוז, חיכינו חודשיים בערך, (מדובר על לפני כ6 7 שנים), ואז נמאס לי והלכתי למשרד התחבורה עצמו, אגף הרישוי (רחוב אגריפס ירושלים) ושם התברר לי שיש תשובה מהמרב"ד רק שלא טרחו ליידע אותנו ובמקום סידרו לי את האישור.

ללכת פיזית למשרד התחבורה. חבל על כל רגע.
הצלחתי לקבוע תור פרונטלי לשבוע הבא במשרד במרכז כלל בירושלים.
איך זה אמור לעזור?

ככר השוק

משתמש מקצוען
הצלחתי לקבוע תור פרונטלי לשבוע הבא במשרד במרכז כלל בירושלים.
איך זה אמור לעזור?
לקחת איתכם את כל המסמכים ולהניח להם על השולחן מול העיניים. לשאול מה צריך עוד להביא.
הם לא יודעים להעביר משולחן לשולחן, בטח שלא להוריד את מה שהעליתם באתר.

ארמון חול

משתמש מקצוען
יכול להיות שזה בגלל שאין לכם SMS והאישור התקבל מזמן?

אני הגשתי בקשה וחיכיתי כמו ילדה טובה....
רק שלא היה לי SMS לכן לא ידעתי שזה התקבל ואושר,
דיברתי אם החברה של המבחני תאוריה והיא אמרה לי שזה מאושר...
לא סוכרת, בעיה אחרת שחשבתי שיעשו לי הרבה בעיות

אם עבריה

משתמש רשום
לקחת איתכם את כל המסמכים ולהניח להם על השולחן מול העיניים. לשאול מה צריך עוד להביא.
הם לא יודעים להעביר משולחן לשולחן, בטח שלא להוריד את מה שהעליתם באתר.
תודה על המידע.
יכול להיות שזה בגלל שאין לכם SMS והאישור התקבל מזמן?

אני הגשתי בקשה וחיכיתי כמו ילדה טובה....
רק שלא היה לי SMS לכן לא ידעתי שזה התקבל ואושר,
דיברתי אם החברה של המבחני תאוריה והיא אמרה לי שזה מאושר...
לא סוכרת, בעיה אחרת שחשבתי שיעשו לי הרבה בעיות
תודה על הרעיון. אני אנסה מחר אולי יחסוך לי את ענין ההתייצבות במשרד הרישוי.

אם עבריה

משתמש רשום
מעדכנת כאן אולי יעזור לבאים אחרי,
התקשרתי למרכז התיאוריה אך זמנית לא ניתן היה לברר, אמרו שיבררו לי מחר.
במקביל לקביעת תור פיזי שבוע הבא, שלחתי פניה מקוונת והיום קיבלתי למייל את האישור המיוחל.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה