כןלמי שיש לו סכרת?
ברמת העיקרון צריך אישור מרופא אם משרד התחבורה מתעצל פונים לבקר המדינה וזה די עוזרשלום וברכה,
אשמח לדעת אילו מסמכים יש לצרף להצהרה הרפואית בטופס הירוק.
ואיך מזרזים את הטיפול של משרד התחבורה באישור.
תודה רבה.
לגבי הרישיון או לתו נכהאני נעזרתי דרך האגודה לסכרת נעורים
לגבי הרישיון. הם מגישים את הבקשות לרישיון של הסוכרתיים.לגבי הרישיון או לתו נכה
ברמת העיקרון צריך אישור מרופא אם משרד התחבורה מתעצל פונים לבקר המדינה וזה די עוזר
אפשר בבקשה עו דפרטים?לגבי הרישיון. הם מגישים את הבקשות לרישיון של הסוכרתיים.
בקשר לזירוז, חיכינו חודשיים בערך, (מדובר על לפני כ6 7 שנים), ואז נמאס לי והלכתי למשרד התחבורה עצמו, אגף הרישוי (רחוב אגריפס ירושלים) ושם התברר לי שיש תשובה מהמרב"ד רק שלא טרחו ליידע אותנו ובמקום סידרו לי את האישור.
הצלחתי לקבוע תור פרונטלי לשבוע הבא במשרד במרכז כלל בירושלים.ללכת פיזית למשרד התחבורה. חבל על כל רגע.
לקחת איתכם את כל המסמכים ולהניח להם על השולחן מול העיניים. לשאול מה צריך עוד להביא.הצלחתי לקבוע תור פרונטלי לשבוע הבא במשרד במרכז כלל בירושלים.
איך זה אמור לעזור?
תודה על המידע.לקחת איתכם את כל המסמכים ולהניח להם על השולחן מול העיניים. לשאול מה צריך עוד להביא.
הם לא יודעים להעביר משולחן לשולחן, בטח שלא להוריד את מה שהעליתם באתר.
תודה על הרעיון. אני אנסה מחר אולי יחסוך לי את ענין ההתייצבות במשרד הרישוי.יכול להיות שזה בגלל שאין לכם SMS והאישור התקבל מזמן?
אני הגשתי בקשה וחיכיתי כמו ילדה טובה....
רק שלא היה לי SMS לכן לא ידעתי שזה התקבל ואושר,
דיברתי אם החברה של המבחני תאוריה והיא אמרה לי שזה מאושר...
לא סוכרת, בעיה אחרת שחשבתי שיעשו לי הרבה בעיות
תו נכה זה בעיקר על בעיות הליכה, או ילד נכה.על סכרת סוג 1 ניתן לקבל תו נכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: