דרוש מידע רשיון לאקדח

291

משתמש מקצוען
ברור
גם לדעתי מי שלא גר באזורים מסוכנים כמו בעוטף או בהתנחלות,
הרבה יותר יעיל להצטייד במקל חזק ובגז פלפל.
באקדח מעולם לא יצא לבעלי להשתמש מלבד במטווח, לעומת גז פלפל...
הוא פשוט לא נקלע לזירת פיגוע.
כשהמטרה למנוע שחיטה המונית, נשק ארוך. אקדח - גם משהו. עדיף שיהיה את שתיהם בבית.

• תודה
Reactions: ISO

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
כשהמטרה למנוע שחיטה המונית
זה משהו שקרה פעם אחת בהיסטוריה של מדינתנו הצעירה (פעם אחת יותר מדי!!! :( אבל הסיכוי שזה יקרה שוב שואף לאפס) ובכל מקרה ראינו שזה לא עזר. בטח לא אקדח מול RPG וקלאצ'ניקוב, נ"ט ושאר צעצועים שהמחבלים השתמשו בהם
והרובה בבית.
אז למה צריך אותו? סתם לחץ מיותר, עול ואחריות

נערך לאחרונה ב:

291

משתמש מקצוען
זה משהו שקרה פעם אחת בהיסטוריה של מדינתנו הצעירה (פעם אחת יותר מדי!!! :( אבל הסיכוי שזה יקרה שוב שואף לאפס) ובכל מקרה ראינו שזה לא עזר. בטח לא אקדח, מול RPG וקלאצ'ניקוב, נ"ט ושאר צעצועים
גם פיגועים קטנים אפשר לסכל. והעיקר לתת מורך ופחד בלב אויבינו הערבים-נאצים הידועים לשמצה. בע"ה.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הלוואי
חיזבאלה מתכנן משהו הרבה יותר גדול, היל"ת.
ומה שיעזור לך מולם זה האקדח. הבנתי.
(שוב, לבעלי יש אקדח אבל לא כי זה מה שיציל אותו וימנע טבח המוני. יש לנו נשק יעיל הרבה יותר- לימוד ותהילים)

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
זה משהו שקרה פעם אחת בהיסטוריה של מדינתנו הצעירה (פעם אחת יותר מדי!!! :( אבל הסיכוי שזה יקרה שוב שואף לאפס) ובכל מקרה ראינו שזה לא עזר. בטח לא אקדח מול RPG וקלאצ'ניקוב, נ"ט ושאר צעצועים שהמחבלים השתמשו בהם
בס"ד זה עזר.
בזכות זה הצליחו חלק מכיתות הכוננות להדוף או לעכב את המחבלים במשך שעות!

אוהב ספר

משתמש פעיל
לשים דגש על נשק ארוך. אקדח חזק על סכין ונשלף מהר יותר מרובה.
מול M16 או קלצ'ניקוב, הוא כלום (אם המחבל מוכן).
אין לי מושג האם זה נכון,
אך שמעתי סיפורים מהשמחת תורה האחרון על אנשים שחיסלו מחבלים חמושים ע"י אקדח.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
ברור אני לא מזלזלת רק מנחיתה לקרקע המציאות
בעז"ה רוב הסיכויים שלא תיקלעו לפיגוע בחייכם (אא"כ אתם גרים בהתנחלות נידחת או בעיר העתיקה)
בעלי שנים עם אקדח ולא יצא לו מעולם לירות מחוץ למטווח.

• תודה

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
ומה שיעזור לך מולם זה האקדח. הבנתי.
(שוב, לבעלי יש אקדח אבל לא כי זה מה שיציל אותו וימנע טבח המוני. יש לנו נשק יעיל הרבה יותר- לימוד ותהילים)
ודאי שתורה, תפילה וצדקה הם הדבר האמיתי.
הדיון כעת מבחינת השתדלות בדרכי הטבע.
ואדם חמוש באקדח שנמצא בין חרכי תריס בדירת מגורים, יכול לחסל כמה מחבלים במסתובבים ברחובות.
זה מציאות טכנית.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
כשאני הולך עם אקדח ברחובות העיר העתיקה ובעוד... אין התנקלויות.
בשביל זה גז פלפל יעיל פי מאה, מניסיון.
הם לא מפחדים מנשק!!! הם יודעים שלא תעז לירות בחיים, אפילו לא ירייה באוויר. בטח שלא ע"מ לפגוע.
ג"פ לעומת זאת... בעלי כבר רוקן מיכלים לא מועטים

אלי 999

משתמש צעיר
בסרטון שיצא אתמול מדובר צה"ל על חקירת המחבלים אחד מהמחבלים מספר שם על אזרח שירה באחד המחבלים בעת הפריצה לביתו (והרגו אם אני זוכר נכון)
יש להוסיף עוד שיקול שהאקדח נותן הרבה ביטחון גם אם זה לא בדיוק עוזר....

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מה זה ממש מהר???אנחנו הגשנו לפני שבועיים כבר
למישהו שעומד בתבחינים
עמד בתבחינים גם לפני ההקלות
וחוץ מאישור קבלת הבקשה לא קיבלנו שום אות שבכלל מתיחסים לבקשה
פשוט תתקשר אליהם לאגף כלי יריה *8657 והם יקבעו לך ראיון טלפוני ליום או יומיים הקרובים.
אני הוצאתי נשק לפני חצי שנה כשהזמן הממוצע היה חודש (כדהיום הזמן הוא שבוע עד שבועיים) ואחרי חודש כשלא יצרו איתי קשר, התקשרתי אליהם והם אמרו לי ששלחו לי הודעת SMS לקבוע תור לראיון ומכיוון שיש לי ב”ה פלאפון כשר אז לא קיבלתי את ההודעה, ובכל אופן הם שאלו אותי מתי אני אוצה את הראיון וקבעו לי אותו מיד.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
טוב פרשתי לא הבנתם את כוונתי
אני בעד שתוציאו כולכם נשק (רק באחריות, ברחמים. זה מסוכן)
רק קחו בחשבון
1. מול רובה זה כמעט לא שווה כלום,
2. לכאורה רוב הסיכויים שלעולם לא תירו בו 'על אמת' בעז"ה,
3. שגז פלפל יעיל רוב המקרים הרבה יותר מניסיון
(וכאמור אסור לירות בנשק חי גם לא באוויר, אין כזה דבר לירות סתם. ישראל זה לא טקסס)

• תודה

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בשביל זה גז פלפל יעיל פי מאה, מניסיון.
הם לא מפחדים מנשק!!! הם יודעים שלא תעז לירות בחיים, אפילו לא ירייה באוויר. בטח שלא ע"מ לפגוע.
ג"פ לעומת זאת... בעלי כבר רוקן מיכלים לא מועטים
היום החוקי פתיחה באש מקלים מאוד והערבים יודעים זאת ורועדים מפחד מכל אזרח מחזיק נשק.
אני גר בגוש עציון שהיום (מתחילת המלחמה) כולם כאן יודעים שכשזורקים אבנים מותר לירות, והערבים הפנימו את זה אחרי שהם קיבלו יריות על כל ניסיון לפגוע ביהודים, ומאז אין כאן בסביבה כמעט זריקות אבנים וכדו’.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
היום החוקי פתיחה באש מקלים מאוד והערבים יודעים זאת ורועדים מפחד מכל אזרח מחזיק נשק.
הלוואי. רק היום היה בעוקף חוסאן בקת"בים, וזריקת אבנים זה דבר שבשגרה. :cautious:
ובכל אופן לא ירו במתפרעים הערביים...

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנשק האישי הוא בעיקר לתחושת ביטחון. והוא מיועד למקרי פיגוע ”רגילים” של דקירה, דריסה וכדו’ שבזה בס”ד הרבה מאוד פיגועים נמנעו כשאזרח חמוש באקדח חיסל את המחבל.

.B.B

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הנשק האישי הוא בעיקר לתחושת ביטחון. והוא מיועד למקרי פיגוע ”רגילים” של דקירה, דריסה וכדו’ שבזה בס”ד הרבה מאוד פיגועים נמנעו כשאזרח חמוש באקדח חיסל את המחבל.
זהו שאיפה שאנחנו גרים ב"ה לא היה פיגועים ובעז"ה גם לא יהיו
בגוש, לעומת זאת... הסיכוי שלך להיתקל במחבל גבוה פי כמה מהסיכוי שלי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה