אבל לא חייבים לדבר על קרן הפיצויים דווקא בשבת !בהרבה ממשרדי הממשלה הכוננים במשמרת שבת הינם בני דודים
לך לא!זה לא כזה קריטי !
אישור ממי??משרד ממשלתי לא עובד בשבת ללא אישור
שאלה רצינית?אישור ממי??
מרב??
ואם זה חשוב? פיקוח נפש זה לא. והקלות הבלתי נסבלת הזו של הפעלת מוקד בשבת - זה עצוב. ומרגיז. מאד.לך לא!
אולי למי שביתו נהרס או שהוא ברח/פונה מביתו זה כן
משרד ממשלתי לא עובד בשבת ללא אישור
שאלה רצינית לגמרי.שאלה רצינית?
יש למדינת ישראל מי שמאשר עבודה בשבת לפי קריטריונים
יושבים אנשים בבית עוד מעט ליד שולחן עמוס מעדנים ויודעים להחליט מה פיקוח נפש ומה לא, כל הכבוד.שאלה רצינית לגמרי.
אני לא יודעת מי הגורם המאשר שאת מדברת עליו , אך אם הוא אינו מייחס כלל חשיבות לפן ההלכתי
אז צר לי, אבל:
לא אמור לרגש אותי שזה עם אישור.
אם זה ללא היתר הלכתי זה חמור מאוד!!!!
את אולי פיספסת כמה שורות מהתגובה שלייושבים אנשים בבית עוד מעט ליד שולחן עמוס מעדנים ויודעים להחליט מה פיקוח נפש ומה לא, כל הכבוד.
ורק לידע גם חברות האשראי פועלות בשבת באישור.
איש הנקיון מאריתראה מאשר? ברור שגורם הלכתי, אז מי אם לא?או רק ציינת שהגורם המאשר יהיה כזה שיתייחס לפן ההלכתי?? ואם לא- זה חמור מאוד!!
אני שמחה שברור לך שמדינת ישראל מתייעצת עם גורמים הלכתיים (מוסמכים, יא?) לפני ביצוע פעולות כאלו ואחרותאיש הנקיון מאריתראה מאשר? ברור שגורם הלכתי, אז מי אם לא?
משרד ממשלתי זה לא חברה פרטית.שוב כל אחת ואחד מוזמנים לבדוק ביום א' אם חברת האשראי שלה מפעילה מוקד בשבת קודש בהיתר.
אפילו קצה קצהו של ידע אין לך, גם בחירום מוחלט את האישור לבקשה לעבוד בשבת נותן השר בעצמו, לך תבדוק מי השר של רשות המיסים.משרד ממשלתי זה לא חברה פרטית.
לצערנו הגדול יש חברות פרטיות שלא שומרות שבת. מה אנחנו יכולים לעשות?
אבל משרד ממשלתי לא אמור לעבוד בשבת!
ולא רואה שום הצדקה הלכתית שרשות המיסים תעבוד בשבת. צר לי.
אין סיכוי ואין היתכנות שהרבנות אישרה להם את זה.
בזמן מלחמה, כשצריך להעביר תחמושת וציוד לאיזורי החזית...והפעלת רכבות בשבת, זה כן בסדר?
מי שביתו נהרס לא ישנה לו אם הוא יקבל בשבת או שיחכה ליום ראשוןלך לא!
אולי למי שביתו נהרס או שהוא ברח/פונה מביתו זה כן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: