מה יש לטרם עם ערבים?ההבדל הגדול הוא שבטרם הרופאים הם סנדלרים ערבים
וביד שרה הרופאים הם אנושיים ומקצועיים משערי צדק.
גם לי יש נסיון מר מטרם.(באשדוד)
מעדיפה ללכת למיון ולא אליהם.
במקרה שלי גם האחות וגם הרופא היו ממש סנדלרים.
היחס יחסית היה סביר.
גם אני גרה באשדוד ונפגעתי מהסניף באשדודגם לי יש נסיון מר מטרם.(באשדוד)
מעדיפה ללכת למיון ולא אליהם.
במקרה שלי גם האחות וגם הרופא היו ממש סנדלרים.
היחס יחסית היה סביר.
כנ"ל בסניף אשדוד,מה יש לטרם עם ערבים?
אולי זה לא פוליטיקלי קורקט לכתוב את זה.
אבל בכ"א מרשה לעצמי.
שכן שלי הגיע לטרם עם ילד בליל שבת, חיכה שעה שלמה ואף אחד לא הסתכל עליו. כי הרופאים הנחמדים שלהם שברו בדיוק את צום הראמאדן, אשתו והילדים חיכו להם לקידוש וסעודה בבית עד בוש, בלי יכולת לברר מה קורה.
הלכנו לשם והוא היה סגוראגב, באשדוד יש את הסניף של רפואה ותרופה בשבתות ומוצ"ש, נותנים בשניה הפניה למיון וללא עלות.
הגעתי בשבת לפני שנה+ עם תלונה, הרופא דווקא צחק עלי, אבל הסכים לתת לי הפניה, כשהגעתי לבי"ח התברר שלא באתי לחינם ושאיבדתי את התינוקת שלי.
מאז, הוא כבר לא צוחק עלי, אה, גם בבי"ח כבר לא צוחקים עלי.
אגב, באשדוד יש את הסניף של רפואה ותרופה בשבתות ומוצ"ש, נותנים בשניה הפניה למיון וללא עלות.
הגעתי בשבת לפני שנה+ עם תלונה, הרופא דווקא צחק עלי, אבל הסכים לתת לי הפניה, כשהגעתי לבי"ח התברר שלא באתי לחינם ושאיבדתי את התינוקת שלי.
מאז, הוא כבר לא צוחק עלי, אה, גם בבי"ח כבר לא צוחקים עלי.
באותה שבת היא הייתה סגורה,כנראה שהגעת בשעה מאוחרת? או שזה היה בתקופת הקורונה, בשיא?
אנחנו נעזרנו רבות ב"מרכז פרנקל לרפואה דחופה שע"י יד שרה", בעיקר לפני לידת התאומים, במקום לחכות שעות במיון, פנינו למרפאת לאומית, הם השיגו לנו הפנייה למיון (ואמרו בלחש שכדאי רק יד שרה), כשחזרנו, ע"פ רוב אישרו לנו החזר, וגם כשלא החזירו, היה שווה 200 ש"ח (אם אני זוכר נכון).כן זה ממש חבל... גם בלאומית אין הסכם עם יד שרה. וגם הבנתי שזה לא כל הלילה פועל.
זה באשדוד?אנחנו נעזרנו רבות ב"מרכז פרנקל לרפואה דחופה שע"י יד שרה", בעיקר לפני לידת התאומים, במקום לחכות שעות במיון, פנינו למרפאת לאומית, הם השיגו לנו הפנייה למיון (ואמרו בלחש שכדאי רק יד שרה), כשחזרנו, ע"פ רוב אישרו לנו החזר, וגם כשלא החזירו, היה שווה 200 ש"ח (אם אני זוכר נכון).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: