השאלה מה נקרא ילדים בסיכון??ומה עם ילדים בקבוצת סיכון????
לדוגמא סכרת נעורים לא נקראים סיכון.
מסתבר שילדים שחולים במחלה, הסכנה עבורם גדולה מאוד.
השאלה מה נקרא ילדים בסיכון??ומה עם ילדים בקבוצת סיכון????
הוא אשר כתבתי:כדאי להפריד בין מחקר רפואי, למדיניות של רפואה ציבורית שקימת בישראל, זה שבבריטניה אין שרותי רפואה מפותחים לציבור הרחב לא אומר שהם נחותים גם מבחינה מחקרית (רק כדוגמא, ראו את הבירטיש מדיקל ז'ורנל).
לא יודעת לגבי מחקרים. אבל ברפואה ישראל טובה בהרבה מאד מבריטניה.
איפה הרשימה של משרד הבריאות מי נקרא ילדים בסיכון?השאלה מה נקרא ילדים בסיכון??
לדוגמא סכרת נעורים לא נקראים סיכון.
מסתבר שילדים שחולים במחלה, הסכנה עבורם גדולה מאוד.
המערכת הרפואית באמת נחשפת מאד.נראה לי שגם אחיות ומטפלות פוגשות בהרבה ילדים בכל יום עבודה.
הוא שאמרתי. הקושי הוא לא רק של סקטור אחד.המערכת הרפואית באמת נחשפת מאד.
שום סקטור לא משתווה אליה
וגם המיגון שלהם אחר.
מטפלות בילדים (פרטי,משפחתון,מעון דינם כדין גננות ומורות )
אותה דילמה.
ובאמת מעונות לא פותחים בינתים.
עבודות חיוניות..הוא שאמרתי .הקושי הוא לא רק של סקטור אחד.
גם קופאיות ומאבטחים נחשפים שעות רבות לאנשים רבים.
זה גורע מהקושי ומהסיכון?עבודות חיוניות..
אני יכולה לומר שאני יותר יפחד לתת חיסון חדש, מאשר לשלות לבתי הספר (ואני מחסנת)
לגמרי לא.זה גורע מהקושי ומהסיכון?
ציטטת אותי כשעניתי לאחרת מדוע הסיכון שבחשיפה אינו בלעדי לעובדי ההוראה כך שהדיון האם לפתוח או לא לא קשור לתשובתי.לגמרי לא.
אך גם קניות וסידורים דחופים מסכנים.
השאלה היא רמת החיוניות.
לדעתי האישית
בתי ספר וגנים אינם בגדר חיוני כרגע לפתיחה.
בכל מקרה רב הסיכון על הסיכוי.
אך מאחר ולא שואלים אותי.
אני אישית לא שולחת בתקופה הראשונה.
את הניסוי האם ילדים מדביקים או לא.
יעשו ללא ילדי.
אם כבר להיפך.
אם כל שנה כשמבטלים לקראת אפריל הם ממלאים בקלי קלות בתינוקות שהאמהות שלהם חוזרות מחופשת לידה אחרי פסח,
השנה הם יישארו עם מקומות ריקים והפסדים כספיים
[/QUOTEאין מה לעשות כולנו עם הפסדים[/
הוא לא נדבק ממנה.אגב לגבי מה שנכתב פה שילדים לא נשאים אין לי מושג האם זה נכון אבל שמעתי שהרב הבר זצ"ל שהחל להישמר ולהיזהר הרבה לפני שאנשים חזו את הסכנה נדבק לבסוף מ תינוקת שהייתה נשאית של הנגיף (כלפי חוץ לא היו לה שום תסמינים וזה בעצם הסכנה העיקרית בילדים שהם נשאים)
אף אחד לא כתב שהילדים לא נשאיםאגב לגבי מה שנכתב פה שילדים לא נשאים אין לי מושג האם זה נכון אבל שמעתי שהרב הבר זצ"ל שהחל להישמר ולהיזהר הרבה לפני שאנשים חזו את הסכנה נדבק לבסוף מ תינוקת שהייתה נשאית של הנגיף (כלפי חוץ לא היו לה שום תסמינים וזה בעצם הסכנה העיקרית בילדים שהם נשאים)
יש לי הרבה קרובי משפחה בלונדון. על כל פיפס הם באים לארץ. הרפואה שם היא על הפנים ולא משנה כמה כסף משלמים.יש לי חברה שהבת שלה עברה ניתוחים בלונדון, כי שם היו הרופאים הכי טובים, היא גם הייתה בבוסטון, היא אמרה שב"ה הניתוח בוצע היטב.
מה זאת אומרת סכסוך כספי??המעונות מותרים לחזור, הרבה הודיעו שלא יחזרו בגלל סכסוך כספי
למה?הלוואי, הלוואי!
הלוואי והיינו חסידי גור.
הם לא קיבלו את הוראת משרד החינוך והם לא פותחים את המוסדות.
הם ממשיכים את הלימודים דרך הטלפון עם המערכת המיוחדת שפותחה במיוחד.
תמיד יש לי איזו פינה עם קנאה אליהם.
משום מה, נראה ששם עם כל השנאה ברחוב -ואולי דווקא בגללה- הכל יותר נוצץ. (ואל תתקיפו. לא אמרתי הכל נוצץ, אלא יותר נוצץ).
יש אצלי בבניין 2 משפחות שאין להם ום קשר לגור והם שולחות את הבנות לבית הספר של הגורים, הם מה זה מרוצות. לצערי בחוג שלי זה לא מתאפשר לבנתיים.
כעת הקנאה גואה.
אני אישית לא שולחת בתקופה הראשונה.
את הניסוי האם ילדים מדביקים או לא.
יעשו ללא ילדי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: