יש 2יש להלמן אלדובי גם קרן השתלמות כשרה שמושקעת במניות?
תראו בהודעה הראשונה באשכול.
יש 2יש להלמן אלדובי גם קרן השתלמות כשרה שמושקעת במניות?
יש להלמן אלדובי גם קרן השתלמות כשרה שמושקעת במניות?
ברור שהתפקיד כרגע של מיטב זה לשכנע אותך שלא תעבור.היום התקשר אלי נציג ממיטב לאחר שהעברתי את הקרן פנסיה של אשתי ממיטב דש להלמן עוקב מדד והוא טען 2 טענות -
א. לענין הכשרות איך יש הכשר על עוקב מדד הרי צריך לקנות את המניות ביום שישי ובחגים?
ב. הם קונים את הלמן אלדובי בחודשים הקרובים וההעברה יכולה לעשות בעיות תאימות. (האמת שלא הבנתי בדיוק את הטיעון הזה)
מיטב דש רוכשת הפנסיה של הלמן אלדובי
בעקבות הרכישה תנהל מיטב דש נכסי פנסיה בהיקף של כ-20 מיליארד שקל; החברה תרכוש את קרנות הפנסיה "כפי שהן", במסגרת עסקת המיזוג בין הפניקס להלמן אדוביwww.bizportal.co.il
אשמח לדעת מהמומחים המקצועיים האם יש בזה משהו.
תודה רבה לכל המסייעים כאן!!!!!!!!!! ממש פוקח עורים בכל הנושא הזה.
זה שאלה מעניינת, אפשר לשאול את גופי הכשרות שנותנים הכשר למסלולים כאלו.ולגבי הכשרות יש לך מושג איך זה עובד?
באשכול על הכשרות לא ראיתי לגבי הנושא הזה.
ממש לא בגלל זה!!הבנתי מהנציג שזה הסיבה שלהם אין כשרות על המסלול הזה
אני חושבת שישי תשובה של ר' משה פיינשטין בענייןהיום התקשר אלי נציג ממיטב לאחר שהעברתי את הקרן פנסיה של אשתי ממיטב דש להלמן עוקב מדד והוא טען 2 טענות -
א. לענין הכשרות איך יש הכשר על עוקב מדד הרי צריך לקנות את המניות ביום שישי ובחגים?
את מערבבת ריבית בבנק על חיסכון למניות (וברט מניות בלי שליטה...)אני חושבת שישי תשובה של ר' משה פיינשטין בעניין
שכל יום עסקים הוא 24 שעות
כך שגם אם מניות נקנו בשיש או שבת חלק מ24 של יום העסקים חייב שיצא ביום חול -שישי לפני שבת או מוצ"ש ועל סמך זה מתירים
באמת שיוצא יומים חג יש בעיה עם זה וגם לזה הוא הציע פתרון לא זוכרת מהו.
אולי מישהו יבדוק יותר לעומק....
לדעתי אין בעיה.@מקצועי בלבד ולכל המבינים
האם כדאי לעבור להלמן עכשיו לפני הרכישה של הפניקס?
הפקיד של הלמן העלה את הנושא ואמר שיברר וחזר עם תשובה שאין בעיה
לסמוך על זה?
זה שיקול.אולי כדאי לשקול שוב את העברת הפנסיה אם אין שירות לקוחות נורמלי.
אני פניתי אתמול וחזרו אלי באותו היוםאני כבר מנסה יומיים לתפוס נציג של הלמן אלדובי ולא מצליחה
כמו"כ הקטע עם הSMS מעצבן גם כן
יוצא שבעלי טלפון כשר לא יכולים אפ' ליצור איתם קשר!
מה עושים?
אולי כדאי לשקול שוב את העברת הפנסיה אם אין שירות לקוחות נורמלי.
גם אניאני פניתי אתמול וחזרו אלי באותו היום
הפניקס קנתה את קרנות ההשתלמות וקופות הגמל של הלמן. ואת קרנות הפנסיה קנתה מיטב דש@מקצועי בלבד ולכל המבינים
האם כדאי לעבור להלמן עכשיו לפני הרכישה של הפניקס?
הפקיד של הלמן העלה את הנושא ואמר שיברר וחזר עם תשובה שאין בעיה
לסמוך על זה?
אבל יכול להיות שיעברו לכשרות של מיטב דש (כמדומני גלאט הון),לדעתי אין בעיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: