ממי קיבלת סקר?אני קיבלתי כבר סקר בענין וכמובן המלצתי על SP500 ,
היה כמה שאלות ,למשל אם אני יעבור לחברה הזאת במידה והם ישקיעו וכדומה.
נקווה לטוב.
ממי קיבלת סקר?
הבנתי שזה מתקדם , אבל אורך זמן . כי זה לא ממש בראש סדר העדיפויות של בית ההשקעות.יש משהו התקדמות בנושא הבוער הזה ?
WOW שאפו על היוזמה!!!אבל כדי שזה יתקדם, החברות רוצות לראות שיש לזה באמת ביקוש.
אז כל מי שמעוניין בזה, אבקש שירשום פה באשכול שהוא מעוניין.
חברה זה תלוי בכם.
כרגע הקרן עוד לא קמה, אבל ברגע שהיא תקום ברור שתוכל להצטרף.האם אפשר לצרף אותי למרות שקרן כבר לא פעילה?
אז דבר ראשון, כרגע היא עדיין מוגדרת כפעילה.ושאלה חשובה לי דעתכם:
האם כדאי להפקיד באופן עצמאי עמ לשמור על רצף ביטוחי?
(אני בן 24,אז לא יודע אם זה שווה בגילי)
הפקדות מהמעסיק הופסקו רק בחודש שעבר.
תודה על המידע!ובקשר לשאלה, אם יש לכם גם רצון להשקיע דרך קרן הפנסיה כדי לקבל קצבה וליהנות מהטבות המס וכו', אז כן, לשמור על הכיסוי הביטוחי זה חשוב וכדאי מאד.
למה לא?שווה גם בצבירה כה נמוכה?
שוב, זה תלוי בתכנון הפיננסי שלכם.אז עדיף חלק מהחיסכון החודשי - במקום להשקיע בתיק ממוסה- להפקיד לקרן פנסיה?
פה מדובר על הרבה פחות.משלם 0.15 קרן פנסיה(הפניקס פאסיבי מניות חול),וזה עוד לפני הוצאות ניהול השקעות...
ובקשר לשאלה, אם יש לכם גם רצון להשקיע דרך קרן הפנסיה כדי לקבל קצבה וליהנות מהטבות המס וכו', אז כן, לשמור על הכיסוי הביטוחי זה חשוב וכדאי מאד.
קרנות פעילות.סליחה על הבורות
זה להפקדות של חסכונות
או הפקדה של קרנות פעילות?
בדמי ניהול כאלו , כנראה שלאחר 40 שנה איפשהו זה משתווה. ואחר כך תיק ממוסה עוקף .אולי תיק ממוסה יניב לי תוצאות טובות יותר לעומת קרן פנסיה למרות הטבות המס?
שכן יש דמי ניהול קבועים,מה שאין בתיק ממוסה
(למעט ETF אבל זה באמת זניח,למשל 0.03 אחוז שאני משלם ד"נ VOO.)
לטווח ארוך של 40 שנה דמי ניהול ריבית דריבית נראלי יוצא יותר מדי,אבל אולי אני טועה.
משלם 0.15 קרן פנסיה(הפניקס פאסיבי מניות חול),וזה עוד לפני הוצאות ניהול השקעות...
בקרנות ברירת המחדל זה 0.3% מהצבירה בקרנות לא פעילות.אלא גם עוד 20+ שנים של קבלת קצבה ותשלום דמי ניהול גבוהים (0.5%)
ואיך אני הקטנה מוודאת שזו קרן יציבה ואמינה?קרנות פעילות.
??ואיך אני הקטנה מוודאת שזו קרן יציבה ואמינה?
א. זה עוד לא יצא לפועל.ואיך אני הקטנה מוודאת שזו קרן יציבה ואמינה?
אז תגלו איפה זה,נתקן אותך זה יצא לפועל.
רק עדיין לא קיבל כשרות.
הדרך איך שזה עכשיו כשאין הלוואת עמית. אז זה מותר לכתחילה. להכניס לשם.(אפילו לפי קבלת כשרות) [הנושא בכשרות זה על קופת גמל והשתלמות ששם כן יש הלאטה לעמית שזה צריך לכוארה הכשר. אם אתם לא סומכים על הרב שפרן והרב אלישב]
הם מצהירים שלא יהיה הלוואת עמית אבל ברגע שיהיה חייב שיהיה שם היתר עיסקא בין כל לוב לקרן..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: