כללי רעיונות לקישוטי סוכה

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
קוביה, אם את רוצה למכור את העבודה שלך - למה את מעלה אותה למייל של פרוג? ככה את נותנת אישור חופשי לכולם להשתמש, חבל לך - תשאירי לך את זכויות היוצרים. מקסימום תעלי עם חותמת מים..

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י sarit_f;453644:
קוביה, אם את רוצה למכור את העבודה שלך - למה את מעלה אותה למייל של פרוג? ככה את נותנת אישור חופשי לכולם להשתמש, חבל לך - תשאירי לך את זכויות היוצרים. מקסימום תעלי עם חותמת מים..
העליתי לפרוג רק תמונות של הפירות ולא עבודה, שעל הרעיון יש זכויות יוצרים. רק מי שרוצה לשימוש אישי אפשר לקחת את הרעיון.
אבל אם זה יהיה בחנויות שווה לקנות ולחסוך עבודה וכסף

אושר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י קוביה;453620:
!
יכול מאד להיות שזה יהיה עוד כמה ימים בחנויות. בעז"ה:p
אם אכן את מתכוונת לשווק את זה הייתי מציעה לך להחליף את הפסוקים של השעורה, הגפן והרימון לכאלה שקשורים (ועדיף שיש בהם שבח) לעם ישראל.
על שעורים יש כמה פסוקים במגילת רות, למשל (פרק ב פס' כג): "וַתִּדְבַּק בְּנַעֲרוֹת בֹּעַז לְלַקֵּט עַד כְּלוֹת קְצִיר הַשְּׂעֹרִים..." ויש עוד כמה, (הפסוק שהבאת את לקוח מהנזק שהסבה מכת ברד במצרים.)
לרימון כדאי לתת את "כְּפֶלַח הָרִמּוֹן רַקָּתֵךְ"(שיר השירים ד, ג), שהוא שבח אף לריקנים שבעם ישראל, (בעוד שהפסוק שהבאת על שאול קשור להריגת כהני נוב, ולא הייתי ממליצה להכניס אותו לקישוט סוכה)
לגפן הייתי מביאה (במקום את חלום שר המשקים המצרי הרשע) את הפסוק מתהלים (פרק פ פס' טז): "הַבֵּט מִשָּׁמַיִם וּרְאֵה וּפְקֹד גֶּפֶן זֹאת" (אמנם באותו פרק יש פסוק "גפן ממצרים תסיע" אבל בהמשך מדובר בפורענות - "למה פרצת גדריה וארוה כל עוברי דרך", ואילו הפסוק שאני מציעה משמעו רק לטובה).
בכלל, הייתי מציעה לגרפיקאיות להתייעץ בפורום הסמוך (עריכה תורנית) לגבי שיבוץ פסוקים בעבודות שונות, כי יש עניין לציין פסוקים במשמעות לטובה, ומטבע הדברים מי שמתעסק בעריכה תורנית מתמצא יותר (או שיש לו כלים זמינים יותר לבדוק) במשמעויות הפסוקים, וכמו שאתם עוזרים לנו בלב חפץ כשאנו מבקשים -נעזור לכם בשמחה גם אנו.

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
רק שלא ידפיסו את התמונות ותמצאי אותם אחכ בחנויות :)

פוטושוק

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
היצירה שלך יפה מאד. הרבה הצלחה

אני הכנתי לפני כמה שנים עם חברה סט של 6 פלקטים מושקעים בנושא תפילת גשם בגודל של 25/70 ס"מ כל אחד ואחרי שגמרנו, החלטנו לשווק אותם.

זה כאב ראש גדול...
א. נתקענו בעיקר בהפצה, כי המפיצים בשוק מוכרים רק את הפלקטים הפשוטים ולא מוכנים לשמוע על מחיר יקר יותר.
ב. קחי בחשבון שאת חייבת אריזה - כי זה סט של 7
ג. מאד הרבה הולכים לפח בדרך
ד. בקשר למחיר, יש אנשים שמוכנים להשקיע במשהו יפה, ויש כאלו שלא. לא צריך להבהל, אם את חושבת שזה שווה מחיר יקר, קחי אותו, לא חייבים למכור הכל בשנה אחת!

אני מצרפת לדוגמא את היצירה, אם מישהו מעונין בזה, אפשר לשלוח לי באישי.

קבצים מצורפים

• תפילת גשם.jpg
    KB 185.2 · צפיות: 30

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י אושר;453655:
אם אכן את מתכוונת לשווק את זה הייתי מציעה לך להחליף את הפסוקים של השעורה, הגפן והרימון לכאלה שקשורים (ועדיף שיש בהם שבח) לעם ישראל.
על שעורים יש כמה פסוקים במגילת רות, למשל (פרק ב פס' כג): "וַתִּדְבַּק בְּנַעֲרוֹת בֹּעַז לְלַקֵּט עַד כְּלוֹת קְצִיר הַשְּׂעֹרִים..." ויש עוד כמה, (הפסוק שהבאת את לקוח מהנזק שהסבה מכת ברד במצרים.)
לרימון כדאי לתת את "כְּפֶלַח הָרִמּוֹן רַקָּתֵךְ"(שיר השירים ד, ג), שהוא שבח אף לריקנים שבעם ישראל, (בעוד שהפסוק שהבאת על שאול קשור להריגת כהני נוב, ולא הייתי ממליצה להכניס אותו לקישוט סוכה)
לגפן הייתי מביאה (במקום את חלום שר המשקים המצרי הרשע) את הפסוק מתהלים (פרק פ פס' טז): "הַבֵּט מִשָּׁמַיִם וּרְאֵה וּפְקֹד גֶּפֶן זֹאת" (אמנם באותו פרק יש פסוק "גפן ממצרים תסיע" אבל בהמשך מדובר בפורענות - "למה פרצת גדריה וארוה כל עוברי דרך", ואילו הפסוק שאני מציעה משמעו רק לטובה).
בכלל, הייתי מציעה לגרפיקאיות להתייעץ בפורום הסמוך (עריכה תורנית) לגבי שיבוץ פסוקים בעבודות שונות, כי יש עניין לציין פסוקים במשמעות לטובה, ומטבע הדברים מי שמתעסק בעריכה תורנית מתמצא יותר (או שיש לו כלים זמינים יותר לבדוק) במשמעויות הפסוקים, וכמו שאתם עוזרים לנו בלב חפץ כשאנו מבקשים -נעזור לכם בשמחה גם אנו.
תודה רבה!
כשבחרתי את הפסוקים כן ראיתי לבחור פסוקים חיוביים.

איש קטן

משתמש צעיר
נכתב ע"י קוביה;453620:
שלחתי את התמונות למייל של פרוג. עבודה נעימה!
יכול מאד להיות שזה יהיה עוד כמה ימים בחנויות. בעז"ה:p

שמח לשמוע על ההתפתחות. המון הצלחה.

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י אושר;453655:
תודה רבה לך! אכן שיניתי.

מוטי נאה

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
מוזיקה ונגינה
יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפהההההההההההההההההה

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פוטושוק, זה מאוד מאוד יפה!

קניתי את זה לפני כמה שנים, נדמה לי ב-50 ש"ח.
בשביל 7 פלקטים, אני חושבת שזה לא הרבה.

עד היום הם מפארים את סוכת הורי שיחיו.

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
וואלה, באמת זריזה!
מעניין לראות מה יצא בסוף... איפה אפשר?
אולי תצלמי ותעלי תמונה? יש מצב? מאוד מסקרן אותי... ולוידעת אם יצא לי לראות את זה בחנויות, אא"כ יש את זה גם באלעד איפשהו....

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
זה אצלי בבית

נראה מהמם!
בחנויות לא נראה לי שזה יגיע השנה, אולי פה ושם.
אבל יש אצלי בבית - אשדוד, וגם ב"רחובות", סט של 8 פלקטים במחיר 30 ש"ח.

orli_dimri

משתמש פעיל
נכתב ע"י קוביה;456083:
נראה מהמם!
בחנויות לא נראה לי שזה יגיע השנה, אולי פה ושם.
אבל יש אצלי בבית - אשדוד, וגם ב"רחובות", סט של 8 פלקטים במחיר 30 ש"ח.

לא זול מידיי?:confused:

orli_dimri

משתמש פעיל
נכתב ע"י קוביה;456142:
אין בעיה, בשבילך ב100 ש"ח :)

חחח, חמודה :)
פשוט זו עבודה ממש יפה שאני לא בטוחה שהמחיר סביר,
למרות שאני יודעת שיש הצע רב...וגם ביקוש....

אבל אני סומכת עלייך שסקרת את השוק קודם.

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
את יכולה בשקט לקחת 50 ש"ח.
זו עבודה יפה ומושקעת ומתאימה לאנשים החסכנים וגם לאלו שמבינים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה