העליתי לפרוג רק תמונות של הפירות ולא עבודה, שעל הרעיון יש זכויות יוצרים. רק מי שרוצה לשימוש אישי אפשר לקחת את הרעיון.נכתב ע"י sarit_f;453644:קוביה, אם את רוצה למכור את העבודה שלך - למה את מעלה אותה למייל של פרוג? ככה את נותנת אישור חופשי לכולם להשתמש, חבל לך - תשאירי לך את זכויות היוצרים. מקסימום תעלי עם חותמת מים..
אם אכן את מתכוונת לשווק את זה הייתי מציעה לך להחליף את הפסוקים של השעורה, הגפן והרימון לכאלה שקשורים (ועדיף שיש בהם שבח) לעם ישראל.נכתב ע"י קוביה;453620:!
יכול מאד להיות שזה יהיה עוד כמה ימים בחנויות. בעז"ה
תודה רבה!נכתב ע"י אושר;453655:אם אכן את מתכוונת לשווק את זה הייתי מציעה לך להחליף את הפסוקים של השעורה, הגפן והרימון לכאלה שקשורים (ועדיף שיש בהם שבח) לעם ישראל.
על שעורים יש כמה פסוקים במגילת רות, למשל (פרק ב פס' כג): "וַתִּדְבַּק בְּנַעֲרוֹת בֹּעַז לְלַקֵּט עַד כְּלוֹת קְצִיר הַשְּׂעֹרִים..." ויש עוד כמה, (הפסוק שהבאת את לקוח מהנזק שהסבה מכת ברד במצרים.)
לרימון כדאי לתת את "כְּפֶלַח הָרִמּוֹן רַקָּתֵךְ"(שיר השירים ד, ג), שהוא שבח אף לריקנים שבעם ישראל, (בעוד שהפסוק שהבאת על שאול קשור להריגת כהני נוב, ולא הייתי ממליצה להכניס אותו לקישוט סוכה)
לגפן הייתי מביאה (במקום את חלום שר המשקים המצרי הרשע) את הפסוק מתהלים (פרק פ פס' טז): "הַבֵּט מִשָּׁמַיִם וּרְאֵה וּפְקֹד גֶּפֶן זֹאת" (אמנם באותו פרק יש פסוק "גפן ממצרים תסיע" אבל בהמשך מדובר בפורענות - "למה פרצת גדריה וארוה כל עוברי דרך", ואילו הפסוק שאני מציעה משמעו רק לטובה).
בכלל, הייתי מציעה לגרפיקאיות להתייעץ בפורום הסמוך (עריכה תורנית) לגבי שיבוץ פסוקים בעבודות שונות, כי יש עניין לציין פסוקים במשמעות לטובה, ומטבע הדברים מי שמתעסק בעריכה תורנית מתמצא יותר (או שיש לו כלים זמינים יותר לבדוק) במשמעויות הפסוקים, וכמו שאתם עוזרים לנו בלב חפץ כשאנו מבקשים -נעזור לכם בשמחה גם אנו.
נראה לך, לא מאמינה על חברי פרוג.נכתב ע"י sarit_f;453657:רק שלא ידפיסו את התמונות ותמצאי אותם אחכ בחנויות
נכתב ע"י קוביה;453620:שלחתי את התמונות למייל של פרוג. עבודה נעימה!
יכול מאד להיות שזה יהיה עוד כמה ימים בחנויות. בעז"ה
תודה רבה לך! אכן שיניתי.נכתב ע"י אושר;453655:אם אכן את מתכוונת לשווק את זה הייתי מציעה לך להחליף את הפסוקים של השעורה, הגפן והרימון לכאלה שקשורים (ועדיף שיש בהם שבח) לעם ישראל.
נכתב ע"י פוטושוק;455048:מה קורה?
נשלח כבר לדפוס?
נכתב ע"י קוביה;455214:נשלח והודפס
אם מישהו מזהה את זה בחנות, אשמח לשמוע התרשמות.
נכתב ע"י קוביה;456083:נראה מהמם!
בחנויות לא נראה לי שזה יגיע השנה, אולי פה ושם.
אבל יש אצלי בבית - אשדוד, וגם ב"רחובות", סט של 8 פלקטים במחיר 30 ש"ח.
אין בעיה, בשבילך ב100 ש"חנכתב ע"י orli_dimri;456092:לא זול מידיי?
נכתב ע"י קוביה;456142:אין בעיה, בשבילך ב100 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: