כללי רעיונות לקישוטי סוכה

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
אחרון...

תודה לכל המחמיאים/ות

קבצים מצורפים

• זית גמורעותק.jpg
    1.3 MB · צפיות: 27

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קוביה מהמהם! רק לא כ"כ הבנתי, זה אמור להיות מודפס כולל השטח הלבן מסביב או שזה הולך להיות חיתוך שטנץ?

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י studio dv.d;453514:
קוביה מהמהם! רק לא כ"כ הבנתי, זה אמור להיות מודפס כולל השטח הלבן מסביב או שזה הולך להיות חיתוך שטנץ?
שום חיתוך שטנץ תיכננתי להדפיס על A3 ולגזור מסביב ולא נורא עם זה לא כ"כ מדויק כי במילא זה לבן על סדין לבן, ואז לעשות לימינציה.
אבל בנתיים קיבלתי כאן הצעה להדפיס ולשווק לחנויות, ובאמת עדין לא יודעת מה לעשות, אולי אני אסדר את כולם על פלקט אחד על רקע מתאים.

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לדעתי אם את מוכרת את זה עדיף כל אחד בפלקט נפרד מאשר כולם על אותו אחד, כך זה יהיה הרבה יותר מרשים - בתור תמונות נפרדות, רק צריך לחשוב באמת על השטנץ אם זה לא מאד מיקר.

חבר

משתמש צעיר
העבודה מדהימה!
אם תעשי כל תמונה בנפרד, אולי כדאי גם להוסיף משו שיקשר ביניהם, למשל את המילה " ארץ" או כיתוב אחר שיהיה איזה כותרת לכולם.
בכל אופן, אם זה יודפס וימכר אני ירוץ לקנות בל"נ (רק תעדכני...)

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י ביקי;453527:
לדעתי אם את מוכרת את זה עדיף כל אחד בפלקט נפרד מאשר כולם על אותו אחד, כך זה יהיה הרבה יותר מרשים - בתור תמונות נפרדות, רק צריך לחשוב באמת על השטנץ אם זה לא מאד מיקר.
אם זה יהיה כל אחד לחוד, מוכרח חיתוך או שאפשר להשאיר רקע לבן?
וחשבתי גם להוסיף עוד פלקט שמיני אם איזשהו פסוק על כל שבעת המינים, חסר או שאין צורך בזה?

רונצ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
קוביה, יפה מאד
אם את רוצה להדפיס כמויות עם חיתוך שטאנץ, כדאי לך לנסות בסין, בטח יצא יותר זול.
אם מעניין אותך פני אלי באישי

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
חברה אני כל הזמן מקבלת מיילים שרוצים את התמונות באיכות גבוהה, רק מה שלוקח לי הרבה זמן להעביר כי אני לא מצליחה להעביר יותר מ3 תמונות כל פעם, הייתי רוצה להעלות את זה למייל של פרוג ואז כל אחת תוכל להוריד, מה המייל של פרוג?

קוביה

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י רונצ;453563:
קוביה, יפה מאד
אם את רוצה להדפיס כמויות עם חיתוך שטאנץ, כדאי לך לנסות בסין, בטח יצא יותר זול.
אם מעניין אותך פני אלי באישי
להשנה זה כבר וודאי לא יהיה דרך סין.

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
קוביה,
רעיון וביצוע טובים מאוד.
כדי להגביר את הריאליזם, הייתי מטשטשת מעט את קצוות הצל וגם יוצרת לו גרדיאנט עדין (האזור שממש מתחת לפרי כהה יותר), כרגע הוא נראה גרפי ומודבק מדי.

ועוד דבר - אל תחתכי את השוליים מסביב לפרי! זה ממש יהרוס את הריאליזם.
תדפיסי עם שוליים לבנים מסביב, ותתלי על קיר (או סדין) לבן.

ג.ח

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
קדימה, עוד רעיונות................

trapez

משתמש רשום
קשוט סוכה מדהים מקטניות

לא התבלבתי!
ראיתי פעם קשוט חלומי של קבר רחל מצויר על קרטון ביצוע פשוט וכל שטח הקרטון מכוסה בקטניות (עם דבק פלסטי פשוט) מכל הסוגים: שעועית אדומה/ לבנה, אפונה, עדשים כתומים ועוד שאני לא זוכרת. אפשר לתת את זה לציפוי וואקום שלא יהרס בגשם.
בוודאי שאפשר ליצור סט של כמה ציורים כמו כותל מערת המכפלה ועוד.
אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל זה יוצא מדהים!!!
מתנצלת שאין לי תמונה. אם יהיה לי יותר מאוחר אעלה לפה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה