דרוש מתכון רעיונות לעוגות לבר אירוסין

MLB

משתמש חדש
מחפשת מתכונים לעוגות או רעיונות קלים לכנה לבר (כמו טאטלים, גליליות רחבות וכדו' במה למלא?)
אם אפשר תמונות!!
תודה מראש.
 

Sara Rivka

משתמש מקצוען
ערגליות לצפות בשוקולד, לפזר קרוקנט, ולדחוף מקלון ארטיק - נראה מגניב.
ג'לי בשני צבעים.
לצפות חצאי גליליות בשוקולד ואח"כ לטבול בקוקוס - מנסיון בכמה אירוסין, נחטף תוך שניה.
 

ias

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת מספרים בצורת מסגרת למודעת מאורסים- שבאמצע שקף עם השמות(עדיף לשים על מראה)
עוגית לוטוס קנויה+ עוגת טורט פשוטה+זילוף מעל יוצא וואוו
פאבלות + קצף +קישוט משוקולד
פאי קנוי+מילוי מתוק/מלוח
 

Bee_H

משתמש רשום
שברי ביסקוויט - עד 15 דק' הכנה

מוצרים:

ביסקוויטים
3/4 חמאה
3/4 כוס סוכר חום
שוקולד צ'יפס - יותר מחבילה
קרוקנט בוטנים

הכנה:

שוטחים ביסקוויטים על תבנית תנור בצפיפות,
ממיסים 3/4 חמאה + 3/4 כוס סוכר חום ושופכים על הביסקוויטים באופן שיכסה הכל,
מכניסים לתנור בחום בינוני כ10 דק'
שופכים שוקולד צ'יפס מעל בצפיפות יחסית ומכניסים לתנור לדקה נוספת.
מוציאים את התבנית, שוטחים את השוקולד שהספיק להנמס ומפזרים מעל קרוקנט / אגוזים קלויים.
שומרים במקרר וכשקר מספיק שוברים לחתיכות בגדלים שונים.

אין לי תמונה טובה בכלי,
תכל'ס נראה מרשים - מניחים בכלי נפרד כמו קורנפלקס וכד'
1709481150950.png
 

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אם רוצים עוגות לאכילה אז ציינו כבר למעלה ואם זה לקישוט הבר אז יש לי רעיון
לעשות עוגת לקייח פשוטה למרוח מעל קצפת ולשים על זה טרקטור מהכל בשקל ולכתוב "הוא יבנה"
בהצלחה
מזל טוב
 

Bee_H

משתמש רשום
גם כן קלל ונחטף:
פינאטצ'ו ביסקוויט // כמות: תבנית בינונית

לשכבת הביסקויטים:
250-300 גר' ביסקוויט כהה טחון
250-300 גר' ביסקוויט בהיר טחון
9 כפות חמאת בוטנים
9 כפות דבש
0.5 כוס שמן

לשכבת השוקולד:
5 כפות חמאת בוטנים
5 כפות דבש
3 כפות שמן
200 גר' מטבעות שוקולד מריר

הוראות הכנה:
המיסי בסיר את החמאת בוטנים, דבש ושמן וכבי את האש.
חלקי לשניים את התערובת - חצי להוסיף לביסקוויטים הכהים, וחצי לבהירים.
ערבבי היטב כל מחצית לתערובת אחידה,
העבירי לתבנית את השכבה הכהה והדקי היטב להצמדה, מעליה להדק את השכבה הבהירה.
הקפיאי למשך 20 דק' במקפיא.

הכיני את שכבת השוקולד:
המיסי את כל המרכיבים, שפכי מעל לשכבת הביסקוויטים והקפיאי לחצי שעה.
חתכי כאצבעות לקבלת חטיפים.
1709481543726.png
 

קאלישית

משתמש פעיל
גם כן קלל ונחטף:
פינאטצ'ו ביסקוויט // כמות: תבנית בינונית

לשכבת הביסקויטים:
250-300 גר' ביסקוויט כהה טחון
250-300 גר' ביסקוויט בהיר טחון
9 כפות חמאת בוטנים
9 כפות דבש
0.5 כוס שמן

לשכבת השוקולד:
5 כפות חמאת בוטנים
5 כפות דבש
3 כפות שמן
200 גר' מטבעות שוקולד מריר

הוראות הכנה:
המיסי בסיר את החמאת בוטנים, דבש ושמן וכבי את האש.
חלקי לשניים את התערובת - חצי להוסיף לביסקוויטים הכהים, וחצי לבהירים.
ערבבי היטב כל מחצית לתערובת אחידה,
העבירי לתבנית את השכבה הכהה והדקי היטב להצמדה, מעליה להדק את השכבה הבהירה.
הקפיאי למשך 20 דק' במקפיא.

הכיני את שכבת השוקולד:
המיסי את כל המרכיבים, שפכי מעל לשכבת הביסקוויטים והקפיאי לחצי שעה.
חתכי כאצבעות לקבלת חטיפים.
צפה בקובץ המצורף 1591807
מה הכוונה תבנת בינונית ?
איזה גודל בס''מ?
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה