מעוף בבלון-שרי ג.
משתמש חדש
יש לך לזה רעיון לתוכנית?
איזו תחפושת מהמממת!אני חיפשתי את ביתי לחברת בייגל בייגל צפה בקובץ המצורף 451792 צפה בקובץ המצורף 451793
תודה רבה,זה חצאית לבנה
את הווסט תפרנו ולצערי משהו השאיל ולא החזיר
הכובע זה עבודת יד עם בייגלאך
יש לי קובץ מחשב עם תמונות מבייגלך והלוגו בייגל אנד בייגל אני יכולה לנשות לחפש ולשלוח לך
תכתבי מייל אם את מעוניינת
וואי אני ממש אהבתי את התחפושת תוכלי לעלות לכאן או לשלוח ליזה חצאית לבנה
יש לי קובץ מחשב עם תמונות מבייגלך והלוגו בייגל אנד בייגל אני יכולה לנשות לחפש ולשלוח לך
גם אני אשמח לקבצים שיש לך,זה חצאית לבנה
יש מצב לקבל תמונה של התחםושת באישי?היא יצרה קשר עם החברה ששלחה להם את הלוגו, פרסומות ותמונות.
התחפושת היתה מאד מושקעת:
חבשה קסקט ומשקפי זהב עגולות, כאילו היא מר ויסוצקי.
היתה לה קופסת מחולקת מעץ (משהו מחו"ל) מיועד לשקיקי תה בה היה תה מכל הסוגים, הטעמים והריחות. חולצה ירוקה, חצאית בז', גרבי רגל, נעלי זמש ירוקות שעליהן כעין פפיון מעלי תה.
על החולצה מקדימה - הלוגו, על החצאית כמסגרת, למטה- עלי תה ריחניים.
מאחורה- זכור לי ששולבה פרסומת, ומשהו אנגלי (שעת תה) וסיני (מקור התה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: