התייעצות רעיון לעבודה מהבית

מצב
הנושא נעול.

saralulu

משתמש מקצוען
מטבי״ת יעניין אותך?
סבתא שלי ע״ה אהבה מאוד את המטבי״ת שלה הן הלכו למכולת ביחד בישלו והיא עזרה לה בקליל בבית.
אני גם זוכרת שראיתי באיזה בוקר אחד מישהי שאני מכירה עם אישה מבוגרת ואח״כ קלטתי שהמישהי שאני מכירה היא מטבי״ת.
אני חלילה לא רוצה לפגוע עם הרעיונות שלי... קחי לך מה שמתאים לך.

saralulu

משתמש מקצוען
צריך לזה הכשרה.
אני נמצאת בהתעמלות שאני מאד נהנית והמורה שלי מקבלת סרטונים וגם צופה בשיעורים של המנהלת שלה, אין לי מושג אם יש לה הכשרה ואני גם לא מתכוונת לשאול אותה... אני מאד נהנית ומרגישה את המקצועיות וזה מה שחשוב!

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מטבי״ת יעניין אותך?
סבתא שלי ע״ה אהבה מאוד את המטבי״ת שלה הן הלכו למכולת ביחד בישלו והיא עזרה לה בקליל בבית.
אני גם זוכרת שראיתי באיזה בוקר אחד מישהי שאני מכירה עם אישה מבוגרת ואח״כ קלטתי שהמישהי שאני מכירה היא מטבי״ת.
אני חלילה לא רוצה לפגוע עם הרעיונות שלי... קחי לך מה שמתאים לך.
חלילה לא פוגעת.
מודה על כל תגובה.
תראי בכותרת שאני מחפשת עבודה מהבית.

saralulu

משתמש מקצוען
חלילה לא פוגעת.
מודה על כל תגובה.
אולי תכווני אילו תחומים רלוונטיים בשבילך?
יש לי שכנה למשל שמקבלת תינוקות קטנים עד אחת בצהריים וזה הכי טוב לה ככה, היא מסורה חמה ואימהית וזו עבודה שלא מחייבת אותה והיא יכולה להיות בבית בצהריים ולקבל את הילדודס שחוזרים מהלימודים.

saralulu

משתמש מקצוען
טוב עוד רעיון...
יש אצלנו בשכונה חנות ביתית מאד מוצלחת להלבשה אישית, היא פתוחה גם בבוקר לכמה שעות, ובעיקר לנשים אחרי לידה שיכולות לבוא עם התינוק שלהן בבוקר לקניה נינוחה ורגועה, אם יש לזה ביקוש בשכונה שאת גרה אני יכולה להפנות אותך אליה, היא בטוח תשמח לעזור לך!
וזו חנות יחידה אצלנו בשכונה עם ביקוש מטורף ב״ה!

saralulu

משתמש מקצוען
אני זוכרת שלפני שנים מישהי סיפרה לי שאמא שלה מעסיקה מישהי שמכינה להם ארוחות צהריים כי אמא שלה מאד מאד עסוקה, אני זוכרת שהיא הכינה להם מאכלים שילדים אוהבים כמו שניצלים.
אולי זה כן יתאים לך?
לא יודעת אם יש לזה ביקוש אבל יש מצב.

אגוז מלך

משתמש פעיל
יש מכירת מוצרי פורוואר,
לא יודעת איך עוד לא הציעו את זה,
כי בכל דרושים זה קיים.
אבל הבנתי שאפשר ממש להרוויח בזה,
מה שכן,
זה דורש ממך לתלות מודעות (אם את לא רוצה לפרסם בתשלום)
אבל את יכולה גם ליידע את הסובבים אותך שאת מוכרת

ככר השוק

משתמש מקצוען
חלילה לא פוגעת.
מודה על כל תגובה.
קראתי בעיון את כל השרשור.

עבודה כעצמאית בבית ( מכירה, עסק, אפילו מטפלת) דורשת השקעה ראשונית, פרסום ושיווק ותלויה בביקוש באיזור המגורים.

עבודה מהבית כשכירה, אפשרית כשיש לך שירות שאת נותנת למעסיק מהבית תמורת המשכורת. אין עבודה כזו שאפשר לעשות ללא הכשרה, ללא מחשב, ועם תינוקת.

הדבר היחיד שאולי אפשרי זה טלפנות של שיחות מכירה, שבד"כ משלמים לפי אחוזי מכירות ולא לפי שעות.

אם כרגע לא מתאים לך להשקיע בהכשרה מקצועית או לצאת מהבית זה בסדר גמור. כן מומלץ לתכנן כמה שנים קדימה ולחשוב איזה מקצוע כן יתאים לך בעתיד. ממה תרצי להתפרנס בעוד 5 שנים ולהתחיל לצעוד בכיוון. אם בהכשרה, אם בלהתחיל לחשוב איך מקימה עסק רציני יותר וכן הלאה.

בגלל

משתמש מקצוען
אני נמצאת בהתעמלות שאני מאד נהנית והמורה שלי מקבלת סרטונים וגם צופה בשיעורים של המנהלת שלה, אין לי מושג אם יש לה הכשרה ואני גם לא מתכוונת לשאול אותה... אני מאד נהנית ומרגישה את המקצועיות וזה מה שחשוב!
אני ציינתי שמורה להתעמלות זה מקצוע שדורש רכישת ידע, מה שהרי זהב לא מעוניינת לעשות כרגע.
את חולקת על זה?
לדעתך אפשר להיות מורה להתעמלות בלי ללמוד את זה?

estyr

משתמש מקצוען
איך לגבי כושר רטורי?
כי אני מחפשת מישהי שתעבוד איתי .
אני מנהלת קבוצת פודקאסטים וממש צריכה צוות :
לסיוע בהקלטה ועריכה .
לתפעול רשימת הקבוצה ועוד ועוד

ניתן לםנות באישי s4003907 בגימייל
שואלת בשביל מישהי- מה השכר?

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אולי תכווני אילו תחומים רלוונטיים בשבילך?
יש לי שכנה למשל שמקבלת תינוקות קטנים עד אחת בצהריים וזה הכי טוב לה ככה, היא מסורה חמה ואימהית וזו עבודה שלא מחייבת אותה והיא יכולה להיות בבית בצהריים ולקבל את הילדודס שחוזרים מהלימודים.
כל הכבוד לך! כמה רעיונות!!

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
אפשר שהמורה ממלאה מבחן אחד עם התשובות ואז לא צריך שליטה בחומר אלא רק להשוות לתשובות הנכונות
לא מדויק
אם התלמידה כותבת בדיוק את התשובה שהמורה התכוונה אליה- הכל בסדר.
אבל הרבה פעמים יש יותר מתשובה אחת נכונה, והמורה לא תמיד חשבה מראש על הכל, ואז מי שלא בקיאה בחומר לא תדע לזהות שמדובר בתשובה נכונה.
שלא לדבר על זה שיש מורות שמורידות קצת ניקוד על תופפת של מידע שגוי, גם אם התשובה הנכונה קיימת. ואז מי שבודקת צריכה לזהות אם התוספת היא נכונה ורק לא רלוונטית, אלא שגויה.

HIGHLIGHT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מטפלת לילדים בבית.
גם כמו שאמרה סוכריה חלבית - גיהוץ!
אבל אם רוב השכנות שלך לא עובדות אולי אין לזה ביקוש בשכונה שלך.

את יכולה ליצור קשר עם קייטרינגים ותציעי להם שאת תייצרי עבורם את הקינוחים.
יש הרבה קיטרינגים שלא אוהבים להתעסק עם זה.
או שמעונינים בשדרוג.
לפני כך תחשבי ותעשי לך מעין "קטלוג" אפילו כרשימה על דף - איזה קינוחים את יכולה להציע להם.
כמה רמות קינוחים בתמחור שונה.

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני זוכרת שלפני שנים מישהי סיפרה לי שאמא שלה מעסיקה מישהי שמכינה להם ארוחות צהריים כי אמא שלה מאד מאד עסוקה, אני זוכרת שהיא הכינה להם מאכלים שילדים אוהבים כמו שניצלים.
אולי זה כן יתאים לך?
לא יודעת אם יש לזה ביקוש אבל יש מצב.
עבדתי בזה בעבר, אבל כעת מחפשת מהבית.
לבשל מהבית ניסיתי במשך שנים בצורה לא מסודרת(לפעמים הזמנה כל שבוע, ולפעמים רק פעם בחודש, ולפעמים לעיתים רחוקות יותר. לא פירסמתי. אבל כפי שפירטתי באשכול אנשים חיפשו זול ושוב זול. ככה יצא שהרווחתי סכום זעום על עבודה קשה.

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
אני ציינתי שמורה להתעמלות זה מקצוע שדורש רכישת ידע, מה שהרי זהב לא מעוניינת לעשות כרגע.
את חולקת על זה?
לדעתך אפשר להיות מורה להתעמלות בלי ללמוד את זה?
וודאי שלא,
מדובר בלימודים של שנתיים פלוס.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה