אושר המאושרת
משתמש מקצוען
אני גם אשמח@הרי זהב
שלחתי לך באישי הצעת עבודה שיכולה להיות מאוד מתאימה לך
אמאשלי לא עובדת
ומחפשת עבודה מהבית בדיוק כמושביקשו פה
ממש דחוף לנו....
אם רלוונטי אשמח לפרטים
אני גם אשמח@הרי זהב
שלחתי לך באישי הצעת עבודה שיכולה להיות מאוד מתאימה לך
לגבי התינוקת, דמיינתי למצוא עבודה שאני צריכה לספק תוצר/שירות כלשהו, בתוך זמן קצוב שבו אני עושה את המוטל עלי בשעות שהיא ישנה נניח בלילה ובבוקר.עבודה מהבית כשכירה, אפשרית כשיש לך שירות שאת נותנת למעסיק מהבית תמורת המשכורת. אין עבודה כזו שאפשר לעשות ללא הכשרה, ללא מחשב, ועם תינוקת
ההצעה של יהלומים היא לא מהבית.אני גם אשמח
אמאשלי לא עובדת
ומחפשת עבודה מהבית בדיוק כמושביקשו פה
ממש דחוף לנו....
אם רלוונטי אשמח לפרטים
בכללי רוב מי שנותן הצעות היה יכול בשלב מסוים בחיים או ממש בזמן זה שכתב את ההודעה או בזמן השיטוט במרשתת לקיים אותם, אבל הרבה יותר קל לייעץ, מי שמחפשת באמת זה לא זבנג וגמרנו ההבנה מחלחלת לאט ההכרה מתבהרת הרעיונות - הטובים שבהם - נותנים מעוף אמיתי.אולי תמקדי מה את כן מחפשת?
כי לתחושתי על רוב ההצעות כאן ענית לא....
אין בעיהבכללי רוב מי שנותן הצעות היה יכול בשלב מסוים בחיים או ממש בזמן זה שכתב את ההודעה או בזמן השיטוט במרשתת לקיים אותם, אבל הרבה יותר קל לייעץ, מי שמחפשת באמת זה לא זבנג וגמרנו ההבנה מחלחלת לאט ההכרה מתבהרת הרעיונות - הטובים שבהם - נותנים מעוף אמיתי.
אם יש רצון אמיתי....בכללי רוב מי שנותן הצעות היה יכול בשלב מסוים בחיים או ממש בזמן זה שכתב את ההודעה או בזמן השיטוט במרשתת לקיים אותם, אבל הרבה יותר קל לייעץ, מי שמחפשת באמת זה לא זבנג וגמרנו ההבנה מחלחלת לאט ההכרה מתבהרת הרעיונות - הטובים שבהם - נותנים מעוף אמיתי.
זה לא דמיון. אבל את מבקשת גם מידי, גם בלי השקעה כספית, גם בלי פרסוםלגבי התינוקת, דמיינתי למצוא עבודה שאני צריכה לספק תוצר/שירות כלשהו, בתוך זמן קצוב שבו אני עושה את המוטל עלי בשעות שהיא ישנה נניח בלילה ובבוקר.
אולי זה באמת דמיון גרידא.
זה ממש לא דמיון. זו מחשבה נכונה.לגבי התינוקת, דמיינתי למצוא עבודה שאני צריכה לספק תוצר/שירות כלשהו, בתוך זמן קצוב שבו אני עושה את המוטל עלי בשעות שהיא ישנה נניח בלילה ובבוקר.
אולי זה באמת דמיון גרידא.
הסתם יש עוד. הכנסה בלי מחיר- אין. כשמבינים את זה ומסכימים לשלם את המחיר שהכי משתלם, אפשר לצאת לדרך.
צריך לסנכרן בין המחיר שאת רוצה לשלם למחיר ששוק העבודה מוכן לקבל.וודאי חשבתי לשלם מחיר, השקעה מקסימלית ומוסר עבודה גבוה. מחיר של לתת מזמני, מכוחי וכו'
אשמח מאד לשמוע פרטיםאני כרגע מחפשת מנהלת מחסן בבית שמש
שעות גמישות מאוד
שכר נאה
יכולה לכתוב לי באישי?אני כרגע מחפשת מנהלת מחסן בבית שמש
שעות גמישות מאוד
שכר נאה
מה תרצי לשמוע?אשמח מאד לשמוע פרטים
שלחתייכולה לכתוב לי באישי?
אשמח לשמוע פרטיםמה תרצי לשמוע?
תשאלי ואפרט
קישים אפשר להקפיא הם יוצאים מעולים כביום אפייתם. פשוט מפשירים נכוןבדיוק דמיינתי לי איך זה עובד
נניח יש לי הזמנה לזוג לארוחת בוקר, אני מכינה בצק קטנטן ל4 בייגלים?
עוגת גבינה בגודל 2 פרוסות? 2 קישים אישיים? 2 מנות שייק?
והרי זה לא ייתכן!?
וודאי שארצה להכין טרי יום יום, ולא חושבת שתיתכן יותר מהזמנה שתיים ליום.
אפשר לכתוב ליאשמח לשמוע פרטים
אני כרגע יחסית פנויה במהלך היום
את יכולה ליצור איתי קשר באישי ואני אשלח לך מייל אם את מעדיפה ככה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: