התייעצות רעיון לעבודה מהבית

מצב
הנושא נעול.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עבודה מהבית כשכירה, אפשרית כשיש לך שירות שאת נותנת למעסיק מהבית תמורת המשכורת. אין עבודה כזו שאפשר לעשות ללא הכשרה, ללא מחשב, ועם תינוקת
לגבי התינוקת, דמיינתי למצוא עבודה שאני צריכה לספק תוצר/שירות כלשהו, בתוך זמן קצוב שבו אני עושה את המוטל עלי בשעות שהיא ישנה נניח בלילה ובבוקר.
אולי זה באמת דמיון גרידא.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני גם אשמח
אמאשלי לא עובדת
ומחפשת עבודה מהבית בדיוק כמושביקשו פה
ממש דחוף לנו....
אם רלוונטי אשמח לפרטים
ההצעה של יהלומים היא לא מהבית.
בגלל שהיא סמוכה לביתי היא חשבה שארצה.

REBEKA779

משתמש רשום
אולי תמקדי מה את כן מחפשת?
כי לתחושתי על רוב ההצעות כאן ענית לא....
בכללי רוב מי שנותן הצעות היה יכול בשלב מסוים בחיים או ממש בזמן זה שכתב את ההודעה או בזמן השיטוט במרשתת לקיים אותם, אבל הרבה יותר קל לייעץ, מי שמחפשת באמת זה לא זבנג וגמרנו ההבנה מחלחלת לאט ההכרה מתבהרת הרעיונות - הטובים שבהם - נותנים מעוף אמיתי.

prigat

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בכללי רוב מי שנותן הצעות היה יכול בשלב מסוים בחיים או ממש בזמן זה שכתב את ההודעה או בזמן השיטוט במרשתת לקיים אותם, אבל הרבה יותר קל לייעץ, מי שמחפשת באמת זה לא זבנג וגמרנו ההבנה מחלחלת לאט ההכרה מתבהרת הרעיונות - הטובים שבהם - נותנים מעוף אמיתי.
אין בעיה
אני חושבת אבל שחסר כאן מיקוד בדרישות....

מטרות

משתמש פעיל
אם יש רצון אמיתי....

פירי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לגבי התינוקת, דמיינתי למצוא עבודה שאני צריכה לספק תוצר/שירות כלשהו, בתוך זמן קצוב שבו אני עושה את המוטל עלי בשעות שהיא ישנה נניח בלילה ובבוקר.
זה לא דמיון. אבל את מבקשת גם מידי, גם בלי השקעה כספית, גם בלי פרסום
זה כבר קשה.
אם יש מחשב, אפשר. אם יש זמן וסבלנות, גם אפשר. אם יש קצת כסף בשביל קורס או השקעה בכלים, גם אפשר...

ככר השוק

משתמש מקצוען
זה ממש לא דמיון. זו מחשבה נכונה.
אבל יש מגבלות, או מחירים. והשאלה היא איזה מחיר את מוכנה לשלם בשביל ההכנסה.
מחירים אפשריים:
-פרסום שירות (גיהוץ, בישול) באיזור יוקרתי יותר ולדאוג לשליחויות
-הכשרה לתחום שיאפשר עבודה מהבית, בין אם על מחשב ובין אם תפירה או אחר
-יציאה לעבודה מחוץ לבית
ומן הסתם יש עוד. הכנסה בלי מחיר- אין. כשמבינים את זה ומסכימים לשלם את המחיר שהכי משתלם, אפשר לצאת לדרך.

ככר השוק

משתמש מקצוען
וודאי חשבתי לשלם מחיר, השקעה מקסימלית ומוסר עבודה גבוה. מחיר של לתת מזמני, מכוחי וכו'
צריך לסנכרן בין המחיר שאת רוצה לשלם למחיר ששוק העבודה מוכן לקבל.
הדברים שרשמת כאן הם תנאי הבסיס לעבודה בכלל. (זמן, השקעה, עבודה טובה). זה לא מחיר, זה פשוט העבודה עצמה.

יש קומה נוספת שצריך לעלות כדי לעבוד. היא מציבה מחירים שונים לעבודות שונות, ושם צריך לבחור מה המחיר שמתאים לך בשלב הזה של החיים לשלם.

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום
אני כרגע מחפשת מנהלת מחסן בבית שמש
שעות גמישות מאוד
שכר נאה

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בדיוק דמיינתי לי איך זה עובד
נניח יש לי הזמנה לזוג לארוחת בוקר, אני מכינה בצק קטנטן ל4 בייגלים?
עוגת גבינה בגודל 2 פרוסות? 2 קישים אישיים? 2 מנות שייק?
והרי זה לא ייתכן!?
וודאי שארצה להכין טרי יום יום, ולא חושבת שתיתכן יותר מהזמנה שתיים ליום.
קישים אפשר להקפיא הם יוצאים מעולים כביום אפייתם. פשוט מפשירים נכון
עוגת גבינה- מכינים בסיס וביום ההזמנה רק יוצקים תערובת שלא דורשת הקצפה.

מעזה לומר לך שכדי למצוא עבודה עם דרישה חד משמעית במקרה שלך מהבית צריכים להגמיש את הגבולות הפנימיים שלנו. כלומר לשים סימן שאלה על מה שהחלטנו שאיננו יכולים.
לדוג:
1. אם את כותבת בפורום ויש לך עברית מצוינת כידוע יהיה לך קל מאד ללמוד עבודות כמו קלדנות ותמלול. זה לא דורש השקעה עצומה.
2. לנסות לקבל ייעוץ מתמחירן/ית על מגשי אירוח ומארזי פינוק באופן שישתלם לך ולפנות לקהלי יעד שצורכים אותם.

בהצלחה בכל אשר תפני.

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה