טברינית מקורית
משתמש פעיל
מה המחיר של זה?ואי יש לי רעיון פיצוץ בשבילך . אני קניתי שנה שעברה לשבועות לבעלי סטנדר מלוסייט של שמחונים מוצר מהמם הוא כ"כ התלהב אח"כ קנה גם לאבא שלו....זה סטנדר שולחני מרשים ביותר!!! ממליצה ממשצפה בקובץ המצורף 1120186
מה המחיר של זה?ואי יש לי רעיון פיצוץ בשבילך . אני קניתי שנה שעברה לשבועות לבעלי סטנדר מלוסייט של שמחונים מוצר מהמם הוא כ"כ התלהב אח"כ קנה גם לאבא שלו....זה סטנדר שולחני מרשים ביותר!!! ממליצה ממשצפה בקובץ המצורף 1120186
רק שימו לב שלדעת חלק מגדולי הפוסקים אסור לפתוח פחית בשבת וכן ביו"טיש אולי למשהי רעיון לערכה לליל שבועות לבעל משהו עדיין שיוכל לקחת לבית כנסת ושיביע את ערכתינו לתורה
כמו פחית אקסל וכו
תודה כי לא ידעתי את זה!!רק שימו לב שלדעת חלק מגדולי הפוסקים אסור לפתוח פחית בשבת
אין חילוק בזה בין שבת ליו"טאם הבנתי נכון מדובר על ליל שבועות וזה כבר לא שבת...
(בדקתי שוב) לדעת האוסרים אין חילוק בזה בין שבת ליום טוב (לא כל המלאכות הותרו ביום טוב)לא בדקתי את ההלכה ספציפית, אבל אשמח לדעת את הטעם, כי עד כמה שידוע לי מותר לעשות פעולות ביו"ט לצורך אוכל נפש, אם פה זה שונה אשמח להחכים
לא הכל הותר לצורך אוכל נפש (כל ילד יודע שאסור לנהוג ברכב להביא אוכל).לא בדקתי את ההלכה ספציפית, אבל אשמח לדעת את הטעם, כי עד כמה שידוע לי מותר לעשות פעולות ביו"ט לצורך אוכל נפש, אם פה זה שונה אשמח להחכים
אולי אשתי תפתח את האשכול הזה בטעותיש לכם רעיון למתנה יפה ושימושית לבעל לשבועות?
(הפעם החלטתי להתארגן מראש, ולא לחכות לרגע האחרון כי אז זה לא קורה...)
תודה מראש לכל העונים/ות!
אוי לא, רק לא מגילת רות!!גביע לקידוש
או בקבוק יין שהוא אוהב
או בגדים שהוא צריך כמו גרביים וכד'
מטען נייד
אוזניות
מגילת רות
הדבר הזה שימושי?ואי יש לי רעיון פיצוץ בשבילך . אני קניתי שנה שעברה לשבועות לבעלי סטנדר מלוסייט של שמחונים מוצר מהמם הוא כ"כ התלהב אח"כ קנה גם לאבא שלו....זה סטנדר שולחני מרשים ביותר!!! ממליצה ממשצפה בקובץ המצורף 1120186
את זה שיקנה לבד,גביע לקידוש
או בקבוק יין שהוא אוהב
או בגדים שהוא צריך כמו גרביים וכד'
מטען נייד
אוזניות
מגילת רות
הכול הוא יכול לקנות לבדאת זה שיקנה לבד,
עדיף.
לא חייב שזה יהיה מגילה אמיתית אני גם לא יודעת אם מוכרים בכללאוי לא, רק לא מגילת רות!!
אף אחד לא מגיע לבית הכנסת עם מגילת רות פרטית... זה ייראה מוזר ומשונה. חוצמיזה שזה כנראה נדיר ויקר.
מבחינת לקלוע למה שהוא אוהב,הכול הוא יכול לקנות לבד
תנסי שזה יהיה ממך
זה מוצר קצת יקר ולא תמיד הם מפרגנים לעצמם
טוב סליחה אז אל תיקני לו ייןמבחינת לקלוע למה שהוא אוהב,
בעלי לא נותן לי לקנות לו יין,
פשוט פעם הוא רוצה את זה ופעם אחרת רוצה משהו אחר.
רק הנשים של החניוקים יושבות בפרוגשאשתו יושבת בפרוג...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: