פה אין לי. יש לי בבית בספר של אפרת ליבפרוינד.
אשמח אם תרשמי אפילו בקצרה ממשפה אין לי. יש לי בבית בספר של אפרת ליבפרוינד.
למה עוד משתמשים?יש לי כאן מתכון מוקלד.
מדגישה: אף פעם לא ניסיתי (עדיין), אבל כותבת המתכון אף פעם לא איכזבה אותי, סומכת עליה.
אם הכנת תעדכני בתוצאות
ריבת בצל- פנינים / ליאורה כהן
ריבה מתוקה חריפה שמתלווה בעיקר למנות בשריות. להגשה אלגנטית: ערמו תלולית ליד המנה.
חומרים:
1/4 כוס שמן זית
5 בצלים גדולים חתוכים לרבעי פרוסות
1 כוס סוכר
1/2 כוס יין אדום מתוק
1/4 כוס חומץ
1 כפית מלח
3/4 כפית פלפל שחור
הכנה:
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר תוך כדי בחישה ומטגנים עד שהוא מתחיל לשנות צבעו לקרמל בהיר.
מוסיפים את היין, את החומץ ואת התבלינים ומבשלים ללא מכסה כשעה עד להתמעטות הנוזלים. יש לבחוש מידי פעם את התבשיל למניעת חריכה.
מקררים ומאחסנים בצנצנת מעוקרת לשמירה ארוכה במקרר.
פעם הכנתי לחמניות ממולאות בריבת בצל עם גבינ"צ היה טעים במיוחדלמה עוד משתמשים?
יש, בשחיטות פרטיות בד''כ.מה שנקרא פטה כבד.
נירה רוסו דוחסת חצי מהתבנית ואז מניחה רצועות חזה אוז מעושן (יש בכלל בהכשר מהודר?) וממלאת את שאר התבנית.
חיקוי למה שהיו עושים במסעדות יוקרה שהיו מחדירים את החזה עם מחטים מיוחדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: