דיון רעיון להגשה מעניינת

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פה אין לי. יש לי בבית בספר של אפרת ליבפרוינד.
 

משרד.

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
בכל צורת הגשה שהיא
להוסיף בצל מקורמל מלמעלה
מאד משדרג...

(מטגנים רצועות בצל בשמן, ובסיום הטיגון מוספים סוכר חום לפי הטעם- זהירות שלא ישרף...)
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לי כאן מתכון מוקלד.
מדגישה: אף פעם לא ניסיתי (עדיין), אבל כותבת המתכון אף פעם לא איכזבה אותי, סומכת עליה.
אם הכנת תעדכני בתוצאות:)

ריבת בצל- פנינים / ליאורה כהן

ריבה מתוקה חריפה שמתלווה בעיקר למנות בשריות. להגשה אלגנטית: ערמו תלולית ליד המנה.

חומרים:

1/4 כוס שמן זית

5 בצלים גדולים חתוכים לרבעי פרוסות

1 כוס סוכר

1/2 כוס יין אדום מתוק

1/4 כוס חומץ

1 כפית מלח

3/4 כפית פלפל שחור



הכנה:

מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר תוך כדי בחישה ומטגנים עד שהוא מתחיל לשנות צבעו לקרמל בהיר.

מוסיפים את היין, את החומץ ואת התבלינים ומבשלים ללא מכסה כשעה עד להתמעטות הנוזלים. יש לבחוש מידי פעם את התבשיל למניעת חריכה.

מקררים ומאחסנים בצנצנת מעוקרת לשמירה ארוכה במקרר.
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
יש לי כאן מתכון מוקלד.
מדגישה: אף פעם לא ניסיתי (עדיין), אבל כותבת המתכון אף פעם לא איכזבה אותי, סומכת עליה.
אם הכנת תעדכני בתוצאות:)

ריבת בצל- פנינים / ליאורה כהן

ריבה מתוקה חריפה שמתלווה בעיקר למנות בשריות. להגשה אלגנטית: ערמו תלולית ליד המנה.

חומרים:

1/4 כוס שמן זית

5 בצלים גדולים חתוכים לרבעי פרוסות

1 כוס סוכר

1/2 כוס יין אדום מתוק

1/4 כוס חומץ

1 כפית מלח

3/4 כפית פלפל שחור



הכנה:

מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר תוך כדי בחישה ומטגנים עד שהוא מתחיל לשנות צבעו לקרמל בהיר.

מוסיפים את היין, את החומץ ואת התבלינים ומבשלים ללא מכסה כשעה עד להתמעטות הנוזלים. יש לבחוש מידי פעם את התבשיל למניעת חריכה.

מקררים ומאחסנים בצנצנת מעוקרת לשמירה ארוכה במקרר.
למה עוד משתמשים?
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אמא שלי חוצה את הביצה, מרוקנת מהצהוב
נשאר לך מעין קערית קטנה לבנה
אותה ממלאים בסלט ביצים/ כבד
יוצא ממש יפה ואסטטי :) וכיף לאכול בביס אחד את המילוי עם הקערה
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני קניתי פעם בחנות חד פעמי צלחת מחולקת ל 3, משהו כזה:
cwsd.jpg

ושמתי באחד את הכבד (חתיכות, לא מרוסק לגמרי) באחד ביצים ובאחד סלט עגבניות שרי חתוכות (עם פטרוזיליה, שום, שמן בית, מלח, פלפל)
 

mirist

משתמש פעיל
*מכינה בצק עלים שתי וערב מלבני ועליו 2 תלוליות\חצי כדור אחד של ביצה ואחד של כבד- בצד מוסיפה עבניות שרי- עם סימון X ובצל ירוק/חסה
*למי שיש מכשיר לופל בלגי פרוה- אני מכינה ופל פרוה מלוח ועליו אותו רעיון.
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מה שנקרא פטה כבד.
נירה רוסו דוחסת חצי מהתבנית ואז מניחה רצועות חזה אוז מעושן (יש בכלל בהכשר מהודר?) וממלאת את שאר התבנית.
חיקוי למה שהיו עושים במסעדות יוקרה שהיו מחדירים את החזה עם מחטים מיוחדים.
יש, בשחיטות פרטיות בד''כ.
יש לי שכנה שיש לה קייטרינג וטיק שבוע שעבר היא פרקה 15 ברוזים:eek:
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה