אשכול לרמת בית שמש ד4
אחרי שצורפתי ידנית איך אני נכנס לצ'אט? [אני לא רואה שמופיעה אצלי הזמנה וכדו לצ'אט]הצטרפות לקבוצות בצאט
רוכשים כללי ד-4'
https://hangouts.google.com/group/UwPssRsFf7PP18Lb6
רוכשים וולפסון גרין הילס ד- 4
https://hangouts.google.com/group/CmrE3Q1kPKoLG6U18
מי שהקישור חסום לו יכול לכתוב את המייל שלו כאן באשכול והוא יצורף ידנית
מריצה בדיקהאחרי שצורפתי ידנית איך אני נכנס לצ'אט? [אני לא רואה שמופיעה אצלי הזמנה וכדו לצ'אט]
צורףאם אפשר לצרף את s2979681אין לכתוב כתובת מייל תודה
עוקבכמה עולה הדירה הכי זולה "על הנייר" ברמה ד' לא משנה איזה?
תודה
שמות רחובות ד4 ד5(מתוך אתר העירייה) (מצ"ב מפת יזמים להשוואה)
נתיב גם ברחוב הזההרחוב יצחק נפחא הוא מה שרייסדור בנויים4 בנינים ?
נראה שנתיב הוא ברחוב רב חלקיה בר טובינתיב גם ברחוב הזה
יש למישהו הסבר מה אני אמור לעשות אחרי שצורפתי לצ'אט? [לא מופיעה לי הזמנה לצ'אט]מריצה בדיקה
בפרסומים של נתיב מופיע שזה ברבי יצחק נפחא, במפה פה זה אכן נראה רב חלקיה , כנראה טעות של נתיב.נראה שנתיב הוא ברחוב רב חלקיה בר טובי
בבקשה..אשמח להצטרף לצ'אט
ch0548520931*gmail.com
תודה
צורףבבקשה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: