שוק חופשי ?אני בוולפסון שירות ווי איי פיי לכל לקוח!!! דרך אגב מי קנה בד' 4 מתחם E?
כן. בכל שאלה בטלפון ובמייל תשובה מיידית ממש שירות מיוחדשוק חופשי ?
תאמין לי מקנה בך כי אני כשאני ממש משגע להם את השכל כדי לקבל בדל של מידע במקום לענות לי צועקים עלי ואמרים שכשיהיה אני כבר ידע ולא צריך לשאולאני בוולפסון שירות ווי איי פיי לכל לקוח!!! דרך אגב מי קנה בד' 4 מתחם E?
הבנתי שכןמעניין אם גם מי שקנה במחיר למשתכן קיבל את אותו היחס?
מה עוד אתה רוצה לדעת?תאמין לי מקנה בך כי אני כשאני ממש משגע להם את השכל כדי לקבל בדל של מידע במקום לענות לי צועקים עלי ואמרים שכשיהיה אני כבר ידע ולא צריך לשאול
אצלי באותו שאלה כל חודשיים היחס הוא 100% גם בכסף גם בלהתחשבות בנוגע כסף ממש בהכל וגם הבניה הם עד הפרט האחרונהתאמין לי מקנה בך כי אני כשאני ממש משגע להם את השכל כדי לקבל בדל של מידע במקום לענות לי צועקים עלי ואמרים שכשיהיה אני כבר ידע ולא צריך לשאול
קיצר, עולה קצת יותר ושווה מנוחת נפשאצלי באותו שאלה כל חודשיים היחס הוא 100% גם בכסף גם בלהתחשבות בנוגע כסף ממש בהכל וגם הבניה הם עד הפרט האחרונה
נכון מה יש לך ? גודל דירה וכמה שלמתם? הגימור לבד שווה את הכסף (לא בטוח ששילמתי יותר)קיצר, עולה קצת יותר ושווה מנוחת נפש
יחסית , שוב יחסית הם נחשבים חברת בניה טובה כמובן לא ברמה של וולפסון.כרגע לא משהו מיוחד רק מה אומרים מי שכבר נכנס לדירה בפרויקטים שהם גמרו
מה רמת הבניה
ואם יש תקלות
וגם כמה תמונות משם
וואו ! מחיר טובבאצל ולפסון עלה 120 מטר ו340 מטר גינה בערך...
אז זה היה יקר גםמחיר מציאה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: