רמות פולין פינוי בינוי

מאז ולתמיד

משתמש רשום
אוכלוסייה שונה מזו שכעת ברמות פולין.
עיקר החשש של הרבנים והתושבים הוא שינוי אופיה הייחודי של השכונה, עם תוספת גדולה של דירות כנראה בכל אופן תהיה השפעה כלשהי, אבל לפחות כך אולי תצומצם למינימום. כולי האי ואולי.
סליחה שאני נודניק,
אבל אם הנושא הוא האוכלוסייה מה ההבדל אם הבנייה תהייה בעקבות הפינוי בינוי או בנפרד?
בכל מקרה אני לא רואה אפשרות שמשפחות ששייכות לסגנון של רמות פולין ירכשו שם דירות.
המשפחות הללו מזמן בעפולה ובאופקים.
אין מה לעשות אבל המשפחות שיש להם כסף לקנות ברמות אלו משפחות עם רמת חיים שונה לחלוטין מסגנון החיים הרווח ברמות פולין (המשפחות שרכשו ברמות פולין קנו את זה לפני עשרות שנים כשהמחירים היו ברצפה.)
אמורה לקום ועדת קבלה? קשה לי להאמין.

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אמורה לקום ועדת קבלה? קשה לי להאמין.
גם בלי ועדת קבלה, ברור שעם תכנון נכון, תהיה למשווקים השפעה כלשהי על הרכב האוכלוסיה. לא שיסרבו למכור לאנשים ספציפיים, אבל יש שיטות..

ג.ס.

משתמש צעיר
גם בלי ועדת קבלה, ברור שעם תכנון נכון, תהיה למשווקים השפעה כלשהי על הרכב האוכלוסיה. לא שיסרבו למכור לאנשים ספציפיים, אבל יש שיטות..
למה לא קמים כמה עסקנים ובונים לציבור החרדי הלטאי דירות שם בזול וככה אתה פותר את שתי הבעיות ביחד.
למה לא לקחת כמה יזמים שאין להם את ההון העצמי הגדול שצריך לפרוייקט ענק שכזה ולהזרים להם את הכסף מהאברכים וככה יש לך דירות בזול...
אולי תציע את זה להרב הלפרין.

1 העם

משתמש פעיל
בכל מקרה אני לא רואה אפשרות שמשפחות ששייכות לסגנון של רמות פולין ירכשו שם דירות.
המשפחות הללו מזמן בעפולה ובאופקים.
לא בהכרח, גם היום לא חסר משפחות שקונות שם, והבניינים החדשים מאוכלסים בעיקר באברכים. יש גם הרבה משפרי דיור שמוכרים דירות יקרות בהרבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה