שליליים צרכים להיות רק שבועיים בבידוד,מדובר כנראה על אלו שהגיעו למלונית שליליים - מתוך עד 50 האחוז של המשפחה שיכולים להיות שליליים, והם עדיין שליליים בעזבם את המלונית.
ומי ששלילי שלא ילך למלוניות.
שליליים צרכים להיות רק שבועיים בבידוד,מדובר כנראה על אלו שהגיעו למלונית שליליים - מתוך עד 50 האחוז של המשפחה שיכולים להיות שליליים, והם עדיין שליליים בעזבם את המלונית.
אם יש במשפחה חלק שלא היה חיובי, הוא חייב בידוד אחרי המלונית ל 14 יום.אם הם היו חולי קורונה ויצאו בדיקה שליליים,
אז מה הבעיה?
לא הבנתי
גם אם הוא בן ארבע ושני ההורים שלו חיוביים. ללא ספק.שליליים צרכים להיות רק שבועיים בבידוד,
זה קשה מאוד גם בבית.השליליים חייבים עדיין בידוד.
זה קטע מטורף וכמעט בלתי פתיר
לא התכוונתי למקרים מיוחדים.גם אם הוא בן ארבע ושני ההורים שלו חיוביים. ללא ספק.
נכון, אבל התייחסתי כרגע רק לסיפור של השינוע.זה קשה מאוד גם בבית.
אדם נמצא סגור בבית עם בן משפחה חולה קורונה, ואחרי שעוברים לפחות 13 יום - והחיובי נקרא מחלים - מתחיל הבריא לספור 14 ימי בידוד. כלומר מינימום 27 יום.
אם לחולה לוקח יותר זמן להחלים, הבריא תמיד יהיה גם את הימים של החולה, ועוד 14 יום.
מה קורה אם באמצע בן משפחה נוסף נדבק? כל הבריאים מחכים להחלמה שלו, שתחול מאוחר יותר, ואז מתחילים לספור14 יום נוספים!
ואם עוד בן משפחה נדבק בהמשך?...
אדם בריא עם בני משפחה חולים יכול להיות סגור בבית תקופה ממושכת מאוד!
ואין את השטחים והחברה שבמלונית. עוד לפני שירותי האוכל.
שבועיים מאז המגע האחרון עם חולה מאומת.שליליים צרכים להיות רק שבועיים בבידוד,
הם לא כל-כך מיוחדים...לא התכוונתי למקרים מיוחדים.
בסטנדרט של משפחות שמפונות למלונות הקורונה, אין 100% חיוביים.לא התכוונתי למקרים מיוחדים.
וידוע לי באופן אישי על משפחה שחלק ממנה חלו בקורונה,
והם בגילאי ה-+20,
ושאר האחים וההורים הצטרפו אליהם.
זה סופר לי על ידי אם המשפחה בעצמה.
שבועיים מאז המגע האחרון עם חולה מאומת.
הורים חולים לא יכולים להשאיר ילדים קטנים בבית, וגם לא להשאיר אותם אצל סבתא או דודה - כי הם חייבים בידוד.
לא התכוונתי למקרים מיוחדים.
והם בגילאי ה-+20,
יש גם מקרים כאלה,הם לא כל-כך מיוחדים...
הסיבה שהתירו למשפחה עם 50 אחוז חיוביים להגיע כולה למלונית - זה בדיוק בגלל המספר הגדול מאוד של משפחות צעירות עם ילדים קטנים, שההורים וחלק מהילדים חולים. אלו המקרים הקלאסיים.
והם בגילאי ה-+20,
והם בגילאי ה-+20,
ילד אחד קרוב מאוד ל-18,לא יכול להיות בני 18 + לא נספרים יחד עם המשפחה ולא מהוים את ה 50%
יותר מזה אנחנו היינו כולם חיוביים ורק בן 19 יצא שליל(משפחה גדולה מאוד) בן ה 19 לא היה זכאי לפינוי גם לא רצינו אבל גם לא אפשרי
חברה שלי -10 נפשות היא ובעלה ו3 בחורות מעל גיל 18 + עוד ילד קטן חיוביים כלומר 6 נפשות אבל לא מפנים אותם כי זה נקרא 3 חיוביים מתוך 7
אלא אם כן מקרה של לחצים
בלי הכללות אבל מכמה מקרים שאני הייתי קשור אליהם וניסיתי להציע עזרה בקניותאמא סמרטוטה במיטה.. כולם סגורים בבית.. אף אחד לא יכול לצאת לקניות.. כבר לא נעים ואין כח לבקש כל הזמן טובות מהשכנים.. והדודים..
צודק לגמרי! יש מודעות ועם ישראל מתגלה בתפארתו בזמנים כאלו..בלי הכללות אבל מכמה מקרים שאני הייתי קשור אליהם וניסיתי להציע עזרה בקניות
קבוע כשהייתי מתקשר ואומר אני בירקות צריך משהו? לא מקודם מישהו קנה. אני נכנס מיד למכולת צריך משהו? לא עכשיו מישהו הולך בשבילנו. אז אני עובר ליד הטמבור צריך משהו? לא אתמול מישהו קנה לנו כמה דברים לסוכות וכו'
אלו היו התשובות וזה מלמד על עם ישראל בתפארתו,
אני שוב לא מכליל, אבל לרוב יש מודעות גבוהה היום בציבור לעזור למבודדים ולמאומתים ולכן זה הנקודה הזו להעזר באחרים לא כל קשה היום.
זה דעה מנקודת מבטי. הלוואי ואני לא טועה.
ולפעמים לאנשים לא נעים להיעזר.בלי הכללות אבל מכמה מקרים שאני הייתי קשור אליהם וניסיתי להציע עזרה בקני
קבוע כשהייתי מתקשר ואומר אני בירקות צריך משהו? לא מקודם מישהו קנה. אני נכנס מיד למכולת צריך משהו? לא עכשיו מישהו הולך בשבילנו. אז אני עובר ליד הטמבור צריך משהו? לא אתמול מישהו קנה לנו כמה דברים לסוכות וכו'
אלו היו התשובות וזה מלמד על עם ישראל בתפארתו,
אני שוב לא מכליל, אבל לרוב יש מודעות גבוהה היום בציבור לעזור למבודדים ולמאומתים ולכן זה הנקודה הזו להעזר באחרים לא כל קשה היום.
זה דעה מנקודת מבטי. הלוואי ואני לא טועה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: