אז איך הם יודעים להעביר את הערך צבור לכרטיס אחר אם נהרס או אבד הכרטיס הקודם?הם טוענים שבשונה מכל כרטיס מגנטי אחר המידע נשמר על הכרטיס עצמו ולא בענן, ולכן צריך את את הכרטיס עצמו ולא מספיק המספר
אז איך הם יודעים להעביר את הערך צבור לכרטיס אחר אם נהרס או אבד הכרטיס הקודם?הם טוענים שבשונה מכל כרטיס מגנטי אחר המידע נשמר על הכרטיס עצמו ולא בענן, ולכן צריך את את הכרטיס עצמו ולא מספיק המספר
כי הם יודעים כמה נשאר ברב קואז איך הם יודעים להעביר את הערך צבור לכרטיס אחר אם נהרס או אבד הכרטיס הקודם?
הם מרוויחים את העמלה מרב קו אוןלייןברור.
אבל פירסמו את זה בתור בשורה מטורפת.
כאילו הכניסו sms לפלאפונים כשרים...
וזה לא מידי.
זה הכל!
מחשב הטעינה משדר את הנתונים ל'מסלקה' (המחשב הראשי של כל נתוני הרב הקו)אז איך הם יודעים להעביר את הערך צבור לכרטיס אחר אם נהרס או אבד הכרטיס הקודם?
א. אתה בעצמך אומר שלא בטוח שבכל החנויות אפשר להטעין עם מספר אשראי.נראה לי שבחנויות (לא בטוח שכולן) אפשר גם עם מספר אשראי.
וגם אפשר במזומן.
אז זה באמת עוזר למי שנתקע בלי מזומן ובלי אשראי ובלי אפליקציה... כך שזה לא מאד עוזר
בטוח?הם טוענים שבשונה מכל כרטיס מגנטי אחר המידע נשמר על הכרטיס עצמו ולא בענן, ולכן צריך את את הכרטיס עצמו ולא מספיק המספר
אין שום ויכוח.ד. חוץ מכל זה, אני לא מבין מה כל הויכוח, גם אם זה לא עוזר לאף אחד, אין בזה שום בעיה, אין עמלות נוספות וכדומה, אם לא רוצים לא צריכים להשתמש בזה!
לפי מה שאני מכיר, כנראה מדמיינת.בט
בטוח?
כי משהי אמרה לי שהטעינה דרך הקו הזה ולא הייתה צרכה ללכת לכספומט או לנדרים פלוס כדי לממש את ההטענה.
הגיוני או שהיא מדמיינת?
הבעיה היא שזה נשמע מהפרסום שמספיק רק להתקשר, אבל בפועל כן צריך לגשת לעמדת טעינה.א. אתה בעצמך אומר שלא בטוח שבכל החנויות אפשר להטעין עם מספר אשראי.
ב. ברוב החנויות אי אפשר להטעין במזומן. (יש הרבה חנויות שכן, אבל הרוב לא)
ג. לי אישית זה עזר כשהייתי מחוץ לבית והרב קו של אשתי היה אצלה ויכלתי להטעין לה בלי שתצטרך ללכת לחנות כלשהי.
ד. חוץ מכל זה, אני לא מבין מה כל הויכוח, גם אם זה לא עוזר לאף אחד, אין בזה שום בעיה, אין עמלות נוספות וכדומה, אם לא רוצים לא צריכים להשתמש בזה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: