נכתב ע"י תותים;285270:תמיד לבחור אמרנו?...
כולי צער אבל אאלץ לאכזבך..נכתב ע"י אביגרפי;285273:אההה, רק עכשיו הבנתי את פשר הניק שלו...
נכתב ע"י YB nekuda;285280:אני גם בחרתי לאחרונה והתיעצתי עם פונטביט מה כדאי וכן עם מורתי מ.שרביט תח"י
ויצאתי עם כמה דברים ברורים יותר וברורים פחות אך מה שבטוח שאני מרוצה מהחבילה שלי ואולי משקל או שתיים הייתי מחליפה אז ככה:
1. עדיף לבחור יותר משקלים מאשר סוגי פונטים (משקל- קל, רגיל, חזק, כבד. פונט- אבוקדו, אגוטריפ,אגס וכו') כמובן שלא מכל פונט את כל המשקלים אבל להעדיף כמות משקלים על סוגי פונט
וההסבר לכך- שהמשקלים נותנים משחק וטיפוגרפיה מקצועיים יותר לדו' מודעה עם מס' משקלים של טיפוגרף תהיה יותר מקצועית ממודעה של טיפוגרף לבד וק"ו מכמה סוגי פונטים יחד.
2. תלוי בעיסוקך- עימוד- אות ספר. מולטימדיה- העדפת סגנון האות האקזואית. מסוגננת, מענינת וכו'וכן הלאה בכל אופן עדיף לקחת מהקטוגריות הנוספות כמה משקלים.
3.לי אמרו שיש מספר פונטים שהם חובה (עדיף שתברר שוב בפונטביט) שאותם עדיף על כל משקליהם והם: אדמה, טיפוגרף, רפורמה, ספוילר, ספייסר, רימונה
עד כאן, מקווה שעזרתי, אם תהיה מעונין אעלה את החבילה שלי לכאן
הי, לא להסחף, כולה התכוונתי שמרחתי את הבחירה ע"פ חצי שנה, מה שנקרא בלע"ז: דחיתי!!!נכתב ע"י אביגרפי;285333:הרשימה של זה שבוחר תמיד... חחח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: