לנו יש שברולט אורלנדוגם אני מחפש 7 מקומות עד 50K...סיוט....
מה אומרים על קיה סורנטו?
יש דברים ממש נחמדים ביד 2
אני פשוט לא מכיר את הרכב הזה
איזה מודלים מצאת ?גם אני מחפש 7 מקומות עד 50K...סיוט....
מה אומרים על קיה סורנטו?
איזור 2014
בודאי שעדיף רכב היברידי...מחפשים רכב 7 מקומות, מיועד לנסיעות בעיר ויציאה מחוץ לעיר כמעט כל יום 25 ק"מ, קיבלנו המלצות על אאוטלנדר/ ורסו, השאלה מבחינת הדלק האם עדיף חשמלית כמו פריוס+ או לעשות מערכת גז באאוטלנדר?
אשמח לתשובה מבעלי ניסיון...
ומה המינימום להשקעה על רכב ברמה טובה שלא יבלה במוסך, תיקונים וכו'...
וזה השאלה שלי , האם בנסיעות של 25 ק"מ כל יום זה באמת משפיע ? והאם זה נכון שבבינעירוני גם החשמליות עוברות לדלק?בודאי שעדיף רכב היברידי...
רק שזה עולה כפול במחיר.
ורסו או אאוטלנדר 2013 בערך, עולה חצי מחיר מפריוס פלוס טובה ואמינה.
לכן חשוב מאד לבדוק אם יש לכם כ"כ הרבה נסיעות ששוה לכם להשקיע בהברידי.
לדעתי בשביל 25 ק"מ ביום זה ממש לא משתלם.וזה השאלה שלי , האם בנסיעות של 25 ק"מ כל יום זה באמת משפיע ? והאם זה נכון שבבינעירוני גם החשמליות עוברות לדלק?
ומה עם גז באאוטלנדר? מומלץ?
בכל רכב - ובכל דבר בחיים - צריך סיעתא דשמיא עצומה.הבנתי שבאאוטלנדר עם גז זה הרבה מזל.
סיטרואן C4יש סיכוי למצוא במחיר של 15-2000 ש''ח?
משהו תקין נורמלי?
רק אם אתה גר קרוב למוסך.סיטרואן C4
אתה צודקרק אם אתה גר קרוב למוסך.
לא ממש.גז באאוטלנדר הולך מצוין.
תחפשו מיצובישי גרנדיס על ק"מ סביר ומערכת גז.מחפשים רכב 7 מקומות, מיועד לנסיעות בעיר ויציאה מחוץ לעיר כמעט כל יום 25 ק"מ, קיבלנו המלצות על אאוטלנדר/ ורסו, השאלה מבחינת הדלק האם עדיף חשמלית כמו פריוס+ או לעשות מערכת גז באאוטלנדר?
בגז יש חיסרון של חניוניםמחפשים רכב 7 מקומות, מיועד לנסיעות בעיר ויציאה מחוץ לעיר כמעט כל יום 25 ק"מ, קיבלנו המלצות על אאוטלנדר/ ורסו, השאלה מבחינת הדלק האם עדיף חשמלית כמו פריוס+ או לעשות מערכת גז באאוטלנדר?
ידוע כזולל דלק. בדוק אם נכוןגם אני מחפש 7 מקומות עד 50K...סיוט....
מה אומרים על קיה סורנטו?
קשה עד בלתי אפשרי למצוא.תחפשו מיצובישי גרנדיס על ק"מ סביר ומערכת גז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: