מה עם קיה קראנס?
יש לי קשקאי 2014 כבר שנתיים אם 225 אלף קילומטר בינתיים אין בכלל תקלות חוץ מטיפול 10000 שיגרתי רכב ממש נח ומהנה לנהיגה צריכת דלק סבירהמה עם ניסן קשקיאה
זה לא חלק בגיר, אלא הגיר עצמו.למעט חלק יקר
אין להשיג במצב נורמלי.אמרו שאין להשגה.
רכבים גרועים מאד, ולא מומלצים בכלל.ביד 2 יש סיטרואן ,אופל,שבורלט
איזה מודל ?איך השרוולט (טרוואלס) 8 מקומות
אם אפשר רק מנסיון אישי מי שיש לו או שהיה לו
תודה.
2010 ואילך מה הוא המומלץאיזה מודל ?
לא מומלץ.2010 ואילך מה הוא המומלץ
והאם הוא מתאים לגז?
אז איזה רכב 8 מקומות הוא מומלץ?לא מומלץ.
תקלות אינספור.
תיקונים ותחזוקה יקרה להחריד.
שתיין דלק בלתי נתפס.
אין דבר כזה.אז איזה רכב 8 מקומות הוא מומלץ?
לא ששוחט במחיר....
תודה על המידע
אוקיי.אין דבר כזה.
לצערי.
נשמח לשמוע מאדם שמחזיק רכב 8 מקומות, שילם פחות מ 100 אל"ש, ומרוצה...אני חייב לציין שיש פעמים ואני מסייג זאת מראש זה סטיגמה מסוימת על דגם של רכבים ואדרבה ישנם אנשים שמרוצים ואפילו מאוד.
גם אם אדם מוציא על תיקונים 5000 שקל בשנה והאוטו עולה 50 אלף לא לכל אחד בפירוש אבל... אולי יותר טוב מההוא שבשביל להשוויץ בשטיבל מוכן לשלם גם 350000 שקל.נשמח לשמוע מאדם שמחזיק רכב 8 מקומות, שילם פחות מ 100 אל"ש, ומרוצה...
בדרך כלל אלו אנשים שלא שמים לב כשהם מוציאים כמה אלפים על תיקונים...
וממש באותו יום שהוא הוציא 4 אל"ש על תיקון... הוא משוטט בפרוג... וכותב .... אני מחזיק רכב כזה... מרוצה עד הגג....
אפס תקלות... תרוצו לקנות....
למה אתה מתכוון מחיר לא נורמלי?אין להשיג במצב נורמלי.
ואם כן, אז לא במחיר נורמלי.
זה לא יקר.למה אתה מתכוון מחיר לא נורמלי?
טויוטה ורסו 2013 יד 4 165,000 ק״מ במחיר של 38.000 ש"ח. זה מחיר יקר מדי? סתם כדי להבין כיוונים.
יד 2 זה שומקום?זה לא יקר.
אבל אין להשיג כזה דבר בשומקום....
קודם כל זה 3 פעמים בשנה....5000 שקל בשנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: