@תחשוב טוב יהיה טוב
עוד לא הסתדרתם?
עוד לא הסתדרתם?
7 מקומות עוזר?לא.
יש לכם מה להציע?
השאלה איזה?7 מקומות עוזר?
מאזדה 5השאלה איזה?
סליחה על הסטת הנושא, אבל לפי דעתי עיקר מי שנהנה בטיול אלו ההורים, או הילדים הבוגרים, וזו זכותם כמובן, רק שחבל על הכסף והמאמץ לסחוב בשביל כך את כל הילדים הקטנים שיכולים להנות באותה מידה בגינה ליד הבית או אפילו ברחוב ליד. כמובן שגם הרבה יותר נחמד בטיול רק של הבוגרים ומשוחררים יותר,אנחנו משפחה חרדית שזכינו ב''ה באבא אברך ובלי הכנסה משמעותית נוספת..
בטח לא אחרי כל הקורונה והקיצוצים וכ' וכ'..
וגם אנחנו מעוניינים לצאת לטייל בארץ ישראל בבין הזמנים בצורה מסודרת עם רכב גדול שיכיל את כל המשפחה יחד.
האם אין שום אפשרות לשכור רכב 9 מקומות ב400-500 ש''ח ליום???
מאיפה נוציא 3,000-4,000 רק על רכב למס' ימים??? בלי אוכל, דירה, אטרקציות???
בבקשה עזרתכם!
עריכהבעקרון נראה לי שפחות מתאים.
רכב פרטי שלכם? כמה תרצו ליום?
2 המקומות הנוספים הם בתא מטען לא?
אולי תחכימי אותי מה יש לעשות בצפת יום שלם??
לדוג' נוסעים לטבריה חלק באוטובוס ואילו שלא ניתן נוסעים ברכב הקטנטן שיש לנו.
עכשיו, לתמרן בטבריה ממקום למקום בתחבורה ציבורית זה סיוט מטורף!!
מה בערך העלויות של דבר כזה?
ברור שלא מרדף אינסופי.. מתרגלים לנופש שאין בו מרדף אטרקציות אינסופי.
נופש יכול לכלול בילוי ושיטוט בעיר העתיקה, למשל. בשוק האמנים. קונים ברד לכל אחד ואח"כ יורדים לבית הקברות להתפלל ובחזור עוצרים בגינה גדולה.
2. לא כולם חייבים להשתתף בכל חלק של הטיול. לדוגמה: בני העשרה הנמרצים יעשו את כל המסלול למירון ברגל דרך נחל עמוד, ושם יחכו להם - הקטנים ואמא שנסעו בנחת באוטובוס.
למחרת הנוער יצעד עם אמא לביריה, כשאבא והקטנים משוטטים בפינת החי, רואים פרה חמור וטווס.
ממילא אין בעולם אטרקציה שמתאימה לכווווווולם, מגיל 0-40.
אז מתמרנים ודואגים שכל פעם חלק יהנו וחלק יפרגנו לאלו שנהנו.
איפה קונים את הספרים שלך בצפת?או לקרוא ספר.
איפה יש שם פינת החי?
ואיך אפשר לקבל מידע והדרכה לגבי המסלול למירון/ביריה?
תודה! תודה! תודה!!פינת החי היא ברחוב הנשיא:
יש את אוצר הסתם בהר כנען, תערוכה ממש יפה על כל ענייני הסת"ם, כולל הדגמה חיה של כתיבה על קלף ופעילות אורקולית.
(לשני אלו אפשר לנסוע באוטובוס פנימי או מוניות. המוניות בערי הפריפריה זולות להפליא, מול המוכר לנו מירושלים).
יש את פארק עמק התכלת - הילדים שלנו השתעממו והיה חם נורא, אבל לפי הביקורות יש אנשים שכן ממליצים:
והדרכה על מסלולים - לא אצלי (אני מאלו שנשארים במרפסת עם הספר, למי שלא הבין עד כה).
מניחה שיש מפות שבילים, או אתרים עם הסברים.
ותעשו סוויץ' במוח לגבי ה'כולם ביחד'. לא חייבים לנסוע כולם לכל מקום. מי שמתעניין נוסע, מי שלא - נשאר בבית וצובע מנדלות או מתבטל על הספה.
גם אני לא.והדרכה על מסלולים - לא אצלי (אני מאלו שנשארים במרפסת עם הספר, למי שלא הבין עד כה).
מניחה שיש מפות שבילים, או אתרים עם הסברים.
ברור שלא לכל מקום כווולם הולכים.ותעשו סוויץ' במוח לגבי ה'כולם ביחד'. לא חייבים לנסוע כולם לכל מקום. מי שמתעניין נוסע, מי שלא - נשאר בבית וצובע מנדלות או מתבטל על הספה.
אם אין מה לעשות בצפת יום שלם למה לסוע לשם? (לדעתי אגב יש מה לעשות בצפת יום שלם)אולי תחכימי אותי מה יש לעשות בצפת יום שלם??
שנה?אני מחפש למכור רכב לבין הזמנים
7000 ש"ח גמיש
סיטרואן C4 שבע מקומות
מצב מצוין טסט לשנה
לפרטים 0504135884
שנה 2008שנה?
קילומטראז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: