האוטו?נראה לך שהוא עדיין בחיים??
בטח!!
הוא בסדר גמור..
(לא להגזים)
האוטו?נראה לך שהוא עדיין בחיים??
כן בוודאי.בבית שמש יעזור לכם?
יש פה מישהו שמשכיר רכבים יש לו איזה 4-5 רכבים גדולים נראה לי באזור 500 ליום
אם מעניין אותך תביאי מייל אני ינסה להשיג פרטים
זה לא רק עניין חוקי, זה גם גזל מחברת הביטוחיש מישהו שמפרסם באחר מעיתוני העיר מרצדס ויטו 9 מקומות ב 250 ליום.
לגבי עניין החוקיות, במידה וחברת הביטוח מגלה שעבור השימוש ברכב שולם כסף, הביטוח לא תקף על כל המשתמע מכך,
יכול להיות נזק של מאות אלפי ש"ח.
והם אלופים בלהתנער מתביעות, יש להם מערך של חוקרי ביטוח שממש קשה להתנער מהם,
ככה שאם זה מישהו מוכר שמשכיר רכבים בשחור אם חס וחלילה קורה משהוא, הביטוח בטוח יעלה על זה שזה השכרה.
אין לנו בעיה אם ידני.רכב ידני יותר זול מאוטומט
אם יש לכם אפשרות אולי תלכו על הכיוון?
אצלנו במשפחה זה מה שהיינו עושים, וגם מאוד חשוב להזמין מאוד מוקדם לבין הזמנים (בסיביבות אייר) ולא לחכות לרגע האחרון כך גם המחירים הרבה יותר זולים וגם יש רכבים
אסור לקבל תמורה עבור העמדת רכב לנהג אחר.יאללה למה אין גמ"ח לרכבים?
יש גמ"חים כבר מכל הסוגים
מי החלוץ?
בבאר שבע.
וכנראה גם לא יהיה זמין...בבאר שבע.
נראה לי (ואני לא בטוח, אשמח שתתקנו אותי)
שהמחירים לא כוללים מע"מ
העניין שעברנו שנה קצת קשה ומורכבת אפשר לומר אפילו באופן אישי.אני חושבת שאם הילדים לא מורגלים לזה, אין ענין להרגיל אותם לזה מעתה והלאה.
גם אנחנו נפשנו בנופש מאורגן כמה שנים והשנה לא, והילדים בסדר גמור.
הקטנים נהננים קרוב לבית, גן חיות, בריכה , ים וכו
והגדולים מתארגנים לטיול בנפרד (את יכולה להוציא רכב קטן פעם או פעמיים בשבילם ..)
אבל אם את מרגישה שזה מאסט ואי אפשר לוותר
אז מאחלת לך למצוא את מבוקשך
תתפללי על זה, יש ניסים.
מה גם שבדקתי באשכולות כאן על טיולים בתחבורה ציבורית, ומשום מה זה נראה לי מורכבבב,
אולי יש כאלה שיוכלו להחכים, האם באמת זה לא כצעקתה? (עדיף כמובן אלו שכן נסעו והשתמשו בד''כ ברכב ועברו לתח''צ)
חשבנו על זה דווקא.יש אפשרות לשכור רכב חודשי יחד עם עוד משפחות ולהתחלק בימי בין הזמנים. שמעתי על כאלו שעושים את זה.
אולי אפילו אפשר לנסות להציע את זה כאן בפורום ותהיה היענות.
לשלם 1000 ש''ח על שכירות רכב ליום זה ראש שקט??אחרי שרגילים לטייל עם רכב אי אפשר לחזור לתח"צ
החוויה לנסוע כולם יחד ברכב היא מיוחדת במינה. ושווה כל שקל. בתנאי שיש לך את השקל הזה.
אנחנו חוסכים כל השנה את הדמי הבראה כדי לצאת בבין הזמנים בראש כלכלי שקט
תודה!נסיעה ארוכה בתח"ץ עם ילדים, עגלות ומזוודות, היא לגמרי כצעקתה.
אולי תחכימי אותי מה יש לעשות בצפת יום שלם??יום ראשון - טנדר מירושלים לצפת. צד אחד. בסיום הנסיעה הנהג משוחרר לנפשו. ביום זה מתארגנים בדירה + מטיילים בצפת עצמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: