קראנץ פיסטוק
משתמש פעיל
זה היה לפני כמה שנים,
אבל זה עלה באיזור ה-160 ש"ח למ"ר...
זה היה לפני כמה שנים,
אבל זה עלה באיזור ה-160 ש"ח למ"ר...
כנראה שלא הובנתי, אז אסביר באופן אחר.זה מצחיק להשוות, בין רצפת טרסו של פעם שלא רואים את הלכלוך בכלל, ואף פעם לא נראה נקי ויפה
לבין רצפת גרניט פורצלן שנראית מהמם, נשטפת בקלות ונראית נקיה ויפה.
לנו יש 5 שנים משי, פרקטי בטרוף, נח ונעים
חשוב מאד שהטקסטורה תהיה כמה שיותר מקושקשת.
רואים עליו שריטות?זה מצחיק להשוות, בין רצפת טרסו של פעם שלא רואים את הלכלוך בכלל, ואף פעם לא נראה נקי ויפה
לבין רצפת גרניט פורצלן שנראית מהמם, נשטפת בקלות ונראית נקיה ויפה.
לנו יש 5 שנים משי, פרקטי בטרוף, נח ונעים
חשוב מאד שהטקסטורה תהיה כמה שיותר מקושקשת.
נכון, אבל בטרצו של פעם, אין אף פעם, נקי ובוהק...כנראה שלא הובנתי, אז אסביר באופן אחר.
אם כיום בשביל לשמר מראה נקי כל הזמן צריך לעשות כמה פעמים בשבוע ניגוב, בעיני זה לא פרקטי.
יכול להיות שיש ריצוף שמבחינת פרקטיקה הוא יותר גרוע משלנו, אבל זה לא הופך את מה שיש לנו לפרקטי.
אין שריטותרואים עליו שריטות?
איזה גוון בחרתם?
פעם ראיתי רצף, שנחשב ממש ברמה ומבין ממש טוב בריצוף,פעם שמעתי מאיזה זוג שכשהם הלכו לבחור ריצוף לבית, הם הביאו איתם בקבוק מים ושפכו קצת על האריח ודרכו עליו קצת כדי לחוש בעין כמה רואים את הלכלוך. אולי שווה לך לעשות את זה
נראה מהמם! ומה לגבי שריטות?אם את סגורה על משי אז אין לי מה להגיב
אבל אם עוד שוקלת מבריק - אני ממליצה מאד!
רצפתי לפני כחצי שנה במבריק 90*90 כמובן באיכות טובה (לא סיני והודי) והמראה מושלם!
אני עם ילדים קטנים וחוץ ממטבח את שאר הבית שוטפת פעם בשבוע
ולפעמים לפני שטיפה רק אחרי טאטוא הבית נראה נקי ונוצץ!
יש לי אריח בהיר עם המון טקסטורה והמראה גם בהיר וגם מבליע את הלכלוך
מצרפת לך דוגמא של האריח שמצאתי במחשב
צפה בקובץ המצורף 1361717
קניתי את זה לפני קרוב לשנה באינסייד בירושלים@open , אפשר לקבל מידע \מק"ט של הריצוף?
נראה מקסים!
היום היית לוקחת מט לגמרי ?אנחנו ריצפנו ממש לאחרונה במשי כי אמרו לנו שמבריק נשרט והברק יורד לאחר תקופה מסוימת, וגם שהמשי יותר פרקטי.
בפועל, הוא לא כזה פרקטי אבל אין לי מושג בהשוואה למבריק.
לגבי נראות זה עניין של טעם, יש שיאמרו שרק מבריק ויש שיאמרו ההיפך, יש הרבה אשכולות על זה כאן בפרוג
כנ"ליש לי משי ואני מרוצה ממש!
פרקטי ברמות!
גם אם אני שוטפת פעם בשבוע, עדיין נראה מעולה!
מהמם !! יודעת איך קוראים לדגם ?
שאלה טובה וקשה.היום היית לוקחת מט לגמרי ?
אתמול ראיתי בחנות מסוימת את אותו אריח גם במשי וגם במט, והאריח במט היה נראה מאד יפה. בהתחלה ראיתי מיד את המט וחשבתי שזה משי.. רק אח’’כ ראיתי את ההבדלים...שאלה טובה וקשה.
אין לי ניסיון אישי עם זה כך שאין לי מושג אם זה יותר פרקטי מהמשי או אותו הדבר.
וכמובן יש את עניין היופי והניראות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: