זה קורה בחברות הכי טובות, אין מנוס מלבדוק מראש או פוגה מפלסת ורחמי שמייםחוץ מזה שכל הקבלנים מזהירים מ"בטן" לבלטה...
זה קורה בחברות הכי טובות, אין מנוס מלבדוק מראש או פוגה מפלסת ורחמי שמייםחוץ מזה שכל הקבלנים מזהירים מ"בטן" לבלטה...
יש לה מה לעזור בנושא מאד@נחמה ויטמן משתמש חדש
התייעצת איתה בנושא?יש לה מה לעזור בנושא מאד
לא יודע מה הסיפור של החדשים
אבל אם מדובר פה על סוג של זלזול אז ממש לא ככה
השיפוץ עצמו עושה את כל השריטות כי יש מלא חול ואבק וגרירות וכו'.
היום יש קבלנים שמציעים כל מיני ציפויים לריצוף עד סיום השיפוץ.
בכולופן עדיין באמת ייתכן שזהו ריצוף איטלקי באיכות נמוכה.
ובאמת תכלס, זה מבאס נורא...
בשורה התחתונה רק האריחים האיטלקים והספרדים מגיעים עם טקסטורה איכותית ויפה, כל הסיני וההודי מגיע חלש מאד בכל הגוון והטקסטורה.אמר לי רצף אחד, שהמחיר לא תמיד מחייב על ארץ היצור
כי גם הסיני יכולים לבקש 250 ש"ח למטר אם האריח נראה להם יפה
וגם הספרדים 40 ש"ח למטר אם נשאר להם במלאי
צריך להתפלל לסייעתא דשמיא, וכמו בכל תהליך השיפוץ לא לצפות למושלמות....
זה שאנחנו חדשים פה באתר זה לא אומר שאנחנו חדשים בעולם..... דרך אגב.... וכן- מתוך כל המאות החדשים- 3 ביקרו פה אז זה לא מאוד נדיר.... הבנת???@ת. ב. ב. משתמש חדש
@נחמה ויטמן משתמש חדש
@רחלי ליפשיץ משתמש חדש
וכולם פה באשכול, מעניין.
נכוןזה שאנחנו חדשים פה באתר זה לא אומר שאנחנו חדשים בעולם..... דרך אגב.... וכן- מתוך כל המאות החדשים- 3 ביקרו פה אז זה לא מאוד נדיר.... הבנת???
לגבי השריטות הבנתי שכל אריחים נשרטים מי מהר ומי פחות. והברק הוא הנקודה המשמעותית כאן כי באריחים זולים עלולה להיות שחיקה רציניתלי יש הודי שנתיים וחצי
יש המון שריטות, אבל רואים אותם רק אם מתעמקים
והברק ב"ה ממש לא ירד
מכירה כמה שהשקיעו באריחים יקרים וירד להם הברק משמעותית,לגבי השריטות הבנתי שכל אריחים נשרטים מי מהר ומי פחות. והברק הוא הנקודה המשמעותית כאן כי באריחים זולים עלולה להיות שחיקה רצינית
לי יש הודי שנתיים וחצי
יש המון שריטות, אבל רואים אותם רק אם מתעמקים
והברק ב"ה ממש לא ירד
קניתי בפורצלנו במודיעין עיליתמתעניינת לגבי ריצוף הודי.
אפשר לשאול איפה קניתם? ומה המחיר?
קניתי בפורצלנו במודיעין עילית
עלה 69 ש" למ"ר
זה בסוף במרומי שדהיש חנות ברחוב מסילת יוסף. לא יודעת מה שמה.
אליה הכוונה?
כמו שנכתב כאן כבר אלף פעמים בכל אשכול שכזה.מומלץ גם לקנות בחנות 'עם אבא'
לאחר חריש רציני בנושא, הובהר לי שיש המון סוגים בהודי והמחיר הוא לא בהכרח הפרמטר לאיכות. מה שכן, צריך לשמוע ממוכרים על אנשים שלקחו ופשוט לברר מולם כמה זמן יש להם ואיך נראה וכו' או לבוא להתרשם. ההודי הזול הרבה נלקח לחיפוי קירות אמבטיה וכו' ופחות לרצפה. לכן כאמור צריך לברר ולבדוק כל דבר לגופו. מומלץ גם לקנות בחנות 'עם אבא'
המומלץ ביותר הוא לשאול אנשים שקנו את אותו אריח שאתם רואים בחנות. אפשר לבקש מבעל החנות, שמות , מספרים של מי קנה. אנחנו ריצפנו מחנות יוקרתית ומפורסמת (פורסמה לעיל) האריחים יפים, הברק נשאר, אבל נראה שהם חלשים, כל פעם אריח אחר נסדק. בנוסף, כל הזמן מתלכלך לא נשאר נקי שעה לאחר השטיפה. זה במטבח. אחר שלא הייתי מרוצה (חכם לאחר מעשה) ביקשתי מהמוכר מספרים של אנשים שקנו. אחת אמרה לי: נפלנו בפח. שני כעס ולא רצה לענות. קניתי מהחומר כדי לרצף גם סלון והול, החומר עומד , לא מתכוונת לרצף עם קרמיקה זו, חשוב לי שיהיה פרקטי.כמו שנכתב כאן כבר אלף פעמים בכל אשכול שכזה.
המוטו לריצוף שיחזיק מעמד זה לא מחיר ולא ארץ ייצור, אלא אך ורק חנות אמינה שתדע להמליץ מידיעה ומניסיון על דגמים טובים שמחזיקים לאורך שנים, אין קיצורי דרך ואין דרך אחרת !!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: