ריצוף הודי. מי יחכימני?

משתדל לזרום

משתמש פעיל
אמר לי רצף אחד, שהמחיר לא תמיד מחייב על ארץ היצור
כי גם הסיני יכולים לבקש 250 ש"ח למטר אם האריח נראה להם יפה
וגם הספרדים 40 ש"ח למטר אם נשאר להם במלאי
צריך להתפלל לסייעתא דשמיא, וכמו בכל תהליך השיפוץ לא לצפות למושלמות....

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
יש לה מה לעזור בנושא מאד
לא יודע מה הסיפור של החדשים
אבל אם מדובר פה על סוג של זלזול אז ממש לא ככה
התייעצת איתה בנושא?
היא בעלת חנות? או אדריכלית? או סתם שיפצה את הבית ויש לה תובנות?
סתם מעניין מאיפה הידע שצברה ולמה אין אפשרות להעשיר את כולם פה באשכול...

עדן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
השיפוץ עצמו עושה את כל השריטות כי יש מלא חול ואבק וגרירות וכו'.
היום יש קבלנים שמציעים כל מיני ציפויים לריצוף עד סיום השיפוץ.
בכולופן עדיין באמת ייתכן שזהו ריצוף איטלקי באיכות נמוכה.
ובאמת תכלס, זה מבאס נורא...

היה כיסוי על הרצפה, כנראה שזה לא היה מספק..
בכל מקרה כל חומר מבריק נשרט כמו כל חומר מבריק בטבע ואי אפשר לתקן את זה.

נעמה הבלין

משתמש צעיר
אמר לי רצף אחד, שהמחיר לא תמיד מחייב על ארץ היצור
כי גם הסיני יכולים לבקש 250 ש"ח למטר אם האריח נראה להם יפה
וגם הספרדים 40 ש"ח למטר אם נשאר להם במלאי
צריך להתפלל לסייעתא דשמיא, וכמו בכל תהליך השיפוץ לא לצפות למושלמות....
בשורה התחתונה רק האריחים האיטלקים והספרדים מגיעים עם טקסטורה איכותית ויפה, כל הסיני וההודי מגיע חלש מאד בכל הגוון והטקסטורה.
בחנות לפעמים מביאים אריחים שנראים טוב, ובסוף כשמגיעה הסחורה האכזבה רבה...

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
@ת. ב. ב. משתמש חדש
@נחמה ויטמן משתמש חדש
@רחלי ליפשיץ משתמש חדש
וכולם פה באשכול, מעניין.
זה שאנחנו חדשים פה באתר זה לא אומר שאנחנו חדשים בעולם..... דרך אגב.... וכן- מתוך כל המאות החדשים- 3 ביקרו פה אז זה לא מאוד נדיר.... הבנת???;);););););)

ישתבח שמו

משתמש פעיל
לי יש הודי שנתיים וחצי
יש המון שריטות, אבל רואים אותם רק אם מתעמקים
והברק ב"ה ממש לא ירד
לגבי השריטות הבנתי שכל אריחים נשרטים מי מהר ומי פחות. והברק הוא הנקודה המשמעותית כאן כי באריחים זולים עלולה להיות שחיקה רצינית

sarago

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לגבי השריטות הבנתי שכל אריחים נשרטים מי מהר ומי פחות. והברק הוא הנקודה המשמעותית כאן כי באריחים זולים עלולה להיות שחיקה רצינית
מכירה כמה שהשקיעו באריחים יקרים וירד להם הברק משמעותית,
נראה לי שאם הריצוף שלי היה ממש דפוק לכאורה כבר הברק היה אמור להתעמעם, לא?

ישתבח שמו

משתמש פעיל
לאחר חריש רציני בנושא, הובהר לי שיש המון סוגים בהודי והמחיר הוא לא בהכרח הפרמטר לאיכות. מה שכן, צריך לשמוע ממוכרים על אנשים שלקחו ופשוט לברר מולם כמה זמן יש להם ואיך נראה וכו' או לבוא להתרשם. ההודי הזול הרבה נלקח לחיפוי קירות אמבטיה וכו' ופחות לרצפה. לכן כאמור צריך לברר ולבדוק כל דבר לגופו. מומלץ גם לקנות בחנות 'עם אבא'

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מומלץ גם לקנות בחנות 'עם אבא'
כמו שנכתב כאן כבר אלף פעמים בכל אשכול שכזה.
המוטו לריצוף שיחזיק מעמד זה לא מחיר ולא ארץ ייצור, אלא אך ורק חנות אמינה שתדע להמליץ מידיעה ומניסיון על דגמים טובים שמחזיקים לאורך שנים, אין קיצורי דרך ואין דרך אחרת !!

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
אחד העובדים הראשיים באינסייד אמר לנו שהשריטות העיקריות נוצרות מחול. כן, מחול!!! החול שורט את הבלטות ושוחק אותם ולכן חשוב מאוד להקפיד בשעת הריצוף לשים כיסוי לבלטות (כמו לוחות גבס או רעיונות אחרים) ובכללי גם לשמור... ילדים שבאים הביתה מהפארק- שימו לב שיורידו נעליים וינערו את מיטב מחלצותיהם מהחול הארור שאי אפשר להיפטר ממנו עד...... דלא ידע.....;););):p:p:p:p

ישתבח שמו

משתמש פעיל
כמה שמצפים עם קרטונים לא נראה לי שזה עוזר במיוחד...החול מוצא את עצמו איכשהוא מתחתיהם...

R570

משתמש פעיל
לאחר חריש רציני בנושא, הובהר לי שיש המון סוגים בהודי והמחיר הוא לא בהכרח הפרמטר לאיכות. מה שכן, צריך לשמוע ממוכרים על אנשים שלקחו ופשוט לברר מולם כמה זמן יש להם ואיך נראה וכו' או לבוא להתרשם. ההודי הזול הרבה נלקח לחיפוי קירות אמבטיה וכו' ופחות לרצפה. לכן כאמור צריך לברר ולבדוק כל דבר לגופו. מומלץ גם לקנות בחנות 'עם אבא'
כמו שנכתב כאן כבר אלף פעמים בכל אשכול שכזה.
המוטו לריצוף שיחזיק מעמד זה לא מחיר ולא ארץ ייצור, אלא אך ורק חנות אמינה שתדע להמליץ מידיעה ומניסיון על דגמים טובים שמחזיקים לאורך שנים, אין קיצורי דרך ואין דרך אחרת !!
המומלץ ביותר הוא לשאול אנשים שקנו את אותו אריח שאתם רואים בחנות. אפשר לבקש מבעל החנות, שמות , מספרים של מי קנה. אנחנו ריצפנו מחנות יוקרתית ומפורסמת (פורסמה לעיל) האריחים יפים, הברק נשאר, אבל נראה שהם חלשים, כל פעם אריח אחר נסדק. בנוסף, כל הזמן מתלכלך לא נשאר נקי שעה לאחר השטיפה. זה במטבח. אחר שלא הייתי מרוצה (חכם לאחר מעשה) ביקשתי מהמוכר מספרים של אנשים שקנו. אחת אמרה לי: נפלנו בפח. שני כעס ולא רצה לענות. קניתי מהחומר כדי לרצף גם סלון והול, החומר עומד , לא מתכוונת לרצף עם קרמיקה זו, חשוב לי שיהיה פרקטי.
היום אני מתלבטת אם להחליף את הטרצות הישנות מהסלון לקרמיקה אחרת, או להשאיר את מה שיש . אפשר לעשות ליטוש. זה מוריד שכבה עליונה של הרצפה ומבריק אותה וכו'.
אשמח לשמוע דעות בעניין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה