דרוש מידע ריפלוקס לתינוקת מה עושים ?

שרביט קסמים

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אצלנו כל העצות לא בדיוק עזרו, בסופו של דבר הזמן עשה את שלו, [כנראה תלוי ברמות הריפלוקס, אצלנו כנראה היה ממש קשה].

מה שכן, עשינו כמה טעויות, אחד מרוב שנזהרנו לא להניח אותו על הבטן כדי שלא יפלוט הכל, זה עיכב את התפתחות הרמת הראש ואח"כ הזחילה ואח"כ ההליכה.

ב"ה עבר והקט הדביק את הפער.

ריקי שחור

משתמש מקצוען
משום מה רופאים לא אוהבים לתת אומפרזול, אבל מנסיוני, זה הדבר שעזר, ובאופן מיידי. לדעתי שווה לנסות לשבוע ולראות אם עוזר.
ממה שבדקתי, התרופה נחקרה בעיקר על מבוגרים, ואצלם נראה שיש ירידה זמנית בספיגת הסידן בנטילת התרופה לתקופה ארוכה.
האם ניתן להסיק מכך על תינוקות?
ובפרט שמדובר בד"כ על חודשים ספורים, וכן שתהליכי הספיגה אצל תינוקות שונים מאצל מבוגרים. כמו כן, בחלב אם, הסידן וספיגתו גבוהים בהרבה מאשר אצל מבוגר.
כמובן שאיני רופאה, אך בהינתן השיקולים האלו, לעומת סבל יומיומי לתינוק כה רך, בעיני הסיכון בתרופה קטן מהסיכון בתינוק רך שכל כך סובל.
(בעיני, לעבור למטרנה AR, במקום הנקה עם אומפרזול, זה שיקול מוטעה. גם אם ייספג פחות סידן, זה עדיין יותר מאשר כל תחליף שהוא, ולא שווה לוותר על כל שאר היתרונות.)

יהודה היהודי

משתמש צעיר
גם אצלינו עזר רק מטרנה AR שב''ה קיבלה הכשר בד''ץ העדה החרדית בדיוק כשהיינו צריכים
התרופה גם לא עזרה לנו.... היה מקיא הכל, לא עלה במשקל, גם להסמיך עם קורונפלור לא הצליח בכלל(ניסינו להוסיף לחלב אם...)
אני שילבתי את זה עם הנקה אם זה רלוונטי אפרט

מקף גדול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
הבת שלי בבית חולים כבר בכתה ללא הפסקה, רק בגיל חודשיים העירו את תשומת ליבי שיש פה משהו שווה בדיקה
ולא סתם כאבי בטן, הלכתי לבדוק אלרגיה ואמרו לי שזה ריפלוקס פנימי (אני לא הצלחתי להבחן כי היא לא פלטה)
טיפלתי דרך רפלקסולוגיה והיה שיפור מפעם לפעם אבל איטי בערך בגיל 4 חודשיים כבר היה הקלה משמעותית ובגיל חצי שנה שכחנו ממה שהיה ב"ה, בכל אופן שמנו לב שבשעות הלילה היא בכתה הרבה פחות אני תליתי את זה בזה שהיא
ינקה בשכיבה ולא היה שינוי תנוחה אח"כ,
הרבה הצלחה!

אפרת פולי

משתמש מקצוען
לי היו שתי תינוקות עם ריפלוקס,היו מקיאות לפחות פעם ביום, רק ינקו
הייתי אצל סופר בירושלים עשה טיפול וכן נתן לי הוראות מה לא לאכול- והעניין הסתדר פלאים!!!
אחת הייתי צריכה עוד טיפול אבל עזר!
סליחה על ההקפצה
אני ממש מחפשת עזרה.
הבת שלי בת חודש וחצי, ינקה מעולה עד גיל חודש.
מגיל חודש בוכה בהנקות, צורחת... מזיזה את עצמה אחורה.
הבנתי שזה רפלוקס סמוי, היא לא פולטת בכלל. מקיאה- פעם ביום-יומים
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה?

סליחה על ההקפצה
אני ממש מחפשת עזרה.
הבת שלי בת חודש וחצי, ינקה מעולה עד גיל חודש.
מגיל חודש בוכה בהנקות, צורחת... מזיזה את עצמה אחורה.
הבנתי שזה רפלוקס סמוי, היא לא פולטת בכלל. מקיאה- פעם ביום-יומים
מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה?
יש שטוענים שזה מתחיל ממש בגיל חודש- מתאים ממש
אני ממליצה בחום על סופר העיוור, מנסיון חם שלי ושל עוד כמה...

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אוסטופתיה עוזרת מאוד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה