@ייעוץ חינוכיהאם ריטלין ודומיו יכול לגרום לבעיות נפשיות?????????...........................................
חושבת שבדיוק בגלל תגובות מהסוג הזה ודומות להן הערתי לך ולא רק אני, על דברייך.
חכמים הזהרו בדבריכם ...
@ייעוץ חינוכיהאם ריטלין ודומיו יכול לגרום לבעיות נפשיות?????????...........................................
שאלתי רופא שמתמחה בהפרעת קשב מה דעתו על התרופה,חשוב לי לדעת מישהו מכיר את תרופת אטומיק הבנתי שזה פחות משפיע במיידי אבל פחות עושה פעולות לוואי אשמח לתגובת אוראורית וכן שכל מי שיודע תודה אשמח כמה שיותר מהר
נכון מאדטוב,
לא ציינת האם היא מתמחה בהפרעות קשב או נוירולוגית רגילה,
אבל , אחרי נסיון של שנים ופגישה של לא מעט אנשי מקצוע, אני יכולה להרשות לעצמי להגיד שיש מצב שהיא לא מבינה כלום מהחיים שלה!
פגשתי לפחות שניים כאלה, שפשוט לא ידעו כלום על הפרעת קשב , ובלבלו את השכל ...
ולמעשה נוירולוג רגיל לא אמור להבין בזה רק חבל שהם מנסים להראות שהם מבינים בזה.
ויואנס היא תרופה יקרה מאוד , שנכנסה לפני בערך 6 שנים לסל התרופות יחד עם האטנט.
זו תרופה מעולה שעזרה בצורה מטורפת להרבה אנשים שהריטלין היה להם נוראי , והתרופות החדשות מהסוג השני הציל אותם ממש !!
אז להגיד שזו תרופה אגרסיבית ולא עדינה מול הריטלין זה אחד הדברים הכי לא מדויקים ששמעתי ,ויותר מזה , מי שמדבר בצורה מוחלטת על התרופות הללו ברור לי כשמש שאין לו שום מושג בדברים האלה.
כי כל מי שקצת מכיר את התחום יודע , שאין שום מצב חד משמעי .
וזה לחלוטין אינדיבידואלי!
ולהגיד דברים בצורה כזו מוחלטת מעידה על בורות גדולה בנושא ...
מסכים עם כל מילהנכון מאד
ויואנס זו תרופה מעולה וכדאי לקבל אותה רק אחרי אבחון מדויק אצל פסיכיאטר, לא כזה שמקשיב למה שאתה אומר ורושם את מה שאתה רוצה.
התרופה מיועדת לקשב ועוזרת פלאים.
בכל מקרה כל התרופות האלה מועילות באמת למי שרוצה עזרה להכריח לא מרויחים כלום
מנסיון עם תלמידות בתיכון ואינני אשת מקצוע רק מורה, אחרי שיחות מלב אל לב, כאלה שלא יורות בפנים ומאשימות אבל בהחלט שמות על השולחן ונותנות זמן לעיכול, עם הרבה אהבה וביטוי לחוזקות שיש להן, סבלנות ונכונות להכיר בתופעה ולעזור להן להתמודד איתה - כשלקחו הפכו לבנות נפלאות, רגועות ונבונות, קבלו משוב חיובי מכולם והרגישו שזה אמיתי והמוכשרות שבהן, הגיעו רחוק מאד.
בואו לא נקטול ולא נתייג, יש תופעות לוואי והויואנס בהחלט מכבה את האנרגיות (והופך אותם לילד טוב ירושלים...) אבל לתקופת שיקום אצל ילדים שרוצים להצליח ומסוגלים (הרבה מהם מוכשרים באופן יוצא דופן - לא תאמינו!) זה מצוין, אפשר להחליט שבשבת או אפילו כבר בששי לא לקוחים ולהתייחס להתנהגות המשתנה בהבנה עם רמיזות.
אז צריך להיות עם הילד/ה ואפילו הבחור/בחורה ואנחנו המבוגרים הרהב פעמים מפריעים וחוששים ולכן אין להם גב...
תלויי אם התרופה מתאימה לו וכן המינון. ככלל: ככול שיש יותר התאמה יש פחות תופעות לוואי.האם ריטלין וכל התרופות האחרות לקש"ר גורמים לחרדות ודיכאון?
הם רק מגבירים אם יש נטייה?
או שגם זה לא כל תרופה?
תודה מראש לעונים!
אכן מדוייק סגנון כזה בהחלט מעיד על בורות של הרופא בתחום.טוב,
לא ציינת האם היא מתמחה בהפרעות קשב או נוירולוגית רגילה,
אבל , אחרי נסיון של שנים ופגישה של לא מעט אנשי מקצוע, אני יכולה להרשות לעצמי להגיד שיש מצב שהיא לא מבינה כלום מהחיים שלה!
פגשתי לפחות שניים כאלה, שפשוט לא ידעו כלום על הפרעת קשב , ובלבלו את השכל ...
ולמעשה נוירולוג רגיל לא אמור להבין בזה רק חבל שהם מנסים להראות שהם מבינים בזה.
ויואנס היא תרופה יקרה מאוד , שנכנסה לפני בערך 6 שנים לסל התרופות יחד עם האטנט.
זו תרופה מעולה שעזרה בצורה מטורפת להרבה אנשים שהריטלין היה להם נוראי , והתרופות החדשות מהסוג השני הציל אותם ממש !!
אז להגיד שזו תרופה אגרסיבית ולא עדינה מול הריטלין זה אחד הדברים הכי לא מדויקים ששמעתי ,ויותר מזה , מי שמדבר בצורה מוחלטת על התרופות הללו ברור לי כשמש שאין לו שום מושג בדברים האלה.
כי כל מי שקצת מכיר את התחום יודע , שאין שום מצב חד משמעי .
וזה לחלוטין אינדיבידואלי!
ולהגיד דברים בצורה כזו מוחלטת מעידה על בורות גדולה בנושא ...
דבר ראשון ללכת לרופא!!!!!! זה עלול להיות ממש מסוכן!!!!!!דחוף וחשוב ילדה בת 16 שכל כדור שהיא לוקחת זה גורם לה לתופעות לוואי חמורות כגון הוצאהת לשון וכו מישהו ידע אם יש מה לעשות?
סיפור אחד מיני אלף.היתה לי חברה אם הפרעת קשב ושהיא התחילה לקחת ריטלין היא ממש נכנסה לדיכאון,כאב ראש,וחוסר תאבון ומצד שני כשהיא לא לקחה היא היתה גורמת לכולם לכאב ראש...
היא מאד סבלה מזה והיא העדיפה להיות שמחה ופעילה בקיצור כשהיא לקחה היא היתה בדיכאון וכו אבל התוצאה היתה טובה המורות היו מרוצות והיא לא הסתבכה או עשתה שטויות וכשהיא לא לקחה היא היתה שמחה והיפראקטיבית אבל התוצאה היתה גרועה המורות כעסו עליה והיא הסתבכה שוב ושוב
היא לא לוקחת את הכדורים רק זה מפריע לריכוז לימוד שהיא לא יכולה לקחת השאלה אם מישהו נתקל בכזה סיפורדבר ראשון ללכת לרופא!!!!!! זה עלול להיות ממש מסוכן!!!!!!
אני חושב שהוא יאסור עליה את הכדורים הללו!!!
לא נתקלתי.היא לא לוקחת את הכדורים רק זה מפריע לריכוז לימוד שהיא לא יכולה לקחת השאלה אם מישהו נתקל בכזה סיפור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: