יש לי חברה יקרה.
ולה- יש בת יקרה עוד יותר.
מיוחדת וקרובת לליבי מאוד.
כזו שבשביל חיוך שלה, שווה לי לטרוח להכין עבורה פינוק מיוחד.
אז כן, הילדה החמודה הזו נדרשת לדיאטה קטוגנית בשל מצבה הבריאותי.
ואני אוהבת את הילדה הזו, אבל ממש
היא כזו מתוקה
ומלאת חן
והעיניים שלה כל כך חכמות
והחיוך שלה- שווה מליונים!
ואמא שלה- לביאה לוחמת
והיא בעצמה עדר לביאות.
אז מגיע לה שנפנק אותה, לא?
היום הכנתי לה ריבועי חמאת בוטנים. משהו מתוק שמתאים בדיוק לה
דקים
פריכים
ומתוקים במידה
תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות לשתיה חמה. זה מה שהיה לי נגיש!
2 כוסות קמח שקדים
1 כוס חמאת בוטנים טבעית, נוזלית. אם היא לא נוזלית- מחממים מעט
2 ביצים
2 כפות סילאן טבעי
ממתיק בכמות מקבילה ל 1/2 כוס סוכר. אפשר להמיר לסוכר
1 שקית אבקת אפיה
בקערה גדולה מערבבים את כל הרכיבים לתערובת אחידה. התערובת מרגישה מעט יבש אבל נדחסת היטב בתבנית.
אם היא מרגישה יבשה יותר מדי ומתפוררת ביד, מוסיפים עוד חמאת בוטנים
דוחסים בתבני חד ענקית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות
מוציאים וחותכים לריבועים
מחזרים לתנור לעוד כ-12 דקות
מקררים היטב לפני שמחלצים מהתבנית.
הריבועים מתפוררים מעט ולכן רצוי להקפיא
ולה- יש בת יקרה עוד יותר.
מיוחדת וקרובת לליבי מאוד.
כזו שבשביל חיוך שלה, שווה לי לטרוח להכין עבורה פינוק מיוחד.
אז כן, הילדה החמודה הזו נדרשת לדיאטה קטוגנית בשל מצבה הבריאותי.
ואני אוהבת את הילדה הזו, אבל ממש
היא כזו מתוקה
ומלאת חן
והעיניים שלה כל כך חכמות
והחיוך שלה- שווה מליונים!
ואמא שלה- לביאה לוחמת
והיא בעצמה עדר לביאות.
אז מגיע לה שנפנק אותה, לא?
היום הכנתי לה ריבועי חמאת בוטנים. משהו מתוק שמתאים בדיוק לה
דקים
פריכים
ומתוקים במידה
תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות לשתיה חמה. זה מה שהיה לי נגיש!
2 כוסות קמח שקדים
1 כוס חמאת בוטנים טבעית, נוזלית. אם היא לא נוזלית- מחממים מעט
2 ביצים
2 כפות סילאן טבעי
ממתיק בכמות מקבילה ל 1/2 כוס סוכר. אפשר להמיר לסוכר
1 שקית אבקת אפיה
בקערה גדולה מערבבים את כל הרכיבים לתערובת אחידה. התערובת מרגישה מעט יבש אבל נדחסת היטב בתבנית.
אם היא מרגישה יבשה יותר מדי ומתפוררת ביד, מוסיפים עוד חמאת בוטנים
דוחסים בתבני חד ענקית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות
מוציאים וחותכים לריבועים
מחזרים לתנור לעוד כ-12 דקות
מקררים היטב לפני שמחלצים מהתבנית.
הריבועים מתפוררים מעט ולכן רצוי להקפיא