יש פתרונות אחרים חוץ מפלסטרים שמציקים? מדובר על ילד בן 4 שמוריד את זה.
הרופא שלנו אמר שזה לא טוב. אז כדאי שישאלו את הרופאhttps://tefen-medical.com/blogs/tef...st-patches-don-t-work-and-what-to-do-about-it
תבדקי את זה
רטיה מסיליקון שנדבקת למשקפיים.
חברה שלי בעבודה מברכת אותי עד היום על זה.
הרופא שלנו אמר שזה לא טוב. אז כדאי שישאלו את הרופא
הילד שלי במעקב עיניים מגיל אפס, כי הוא היה פג, ובמצבו היה צריך ביקורות תכופות. כשהיה בן חודשים ספורים בלבד גילו קוצר ראיה בעין אחת מה שמוביל כמעט בוודאות לעין עצלה.אפשר לנצל לשאלה מבעלות ניסיון?
איך זיהתם שיש עין עצלה?
כי יש המלצה של קופ"ח לבדוק את כולם אצל רופא עיניים החל מגיל חצי שנה נראה לי, כדי לזהות עין עצלה.
מצד שני, שמעתי פעם שכשיש עין עצלה ישר רואים ולא צריך רופא בשביל זה...
אז הטענה נכונה, מה אמורים לראות?
ואם לא נכונה, ורק רופא מאבחן. זה יעודד אותי ללכת עם כל הילדודס לרופא עיניים...
אפשר לנצל לשאלה מבעלות ניסיון?
איך זיהתם שיש עין עצלה?
כי יש המלצה של קופ"ח לבדוק את כולם אצל רופא עיניים החל מגיל חצי שנה נראה לי, כדי לזהות עין עצלה.
מצד שני, שמעתי פעם שכשיש עין עצלה ישר רואים ולא צריך רופא בשביל זה...
אז הטענה נכונה, מה אמורים לראות?
ואם לא נכונה, ורק רופא מאבחן. זה יעודד אותי ללכת עם כל הילדודס לרופא עיניים...
לא בטוח שכאבי הראש חלפו מעצמם ללא קשר למשקפיים,כדאי לבדוק כשהם קטנים. אני חושבת שבכל בדיקת ראיה פשוטה עולים על זה מיד-רואים שבעין אחת הראיה חלשה יותר.
אני לצערי גיליתי את העין העצלה שלי "במקרה" בגיל 16... היו לי כאבי ראש חזקים פתאומיים והורי חששו שאולי זה קשור לעיניים. כיסיתי עין אחת ונחרדתי-ראיתי הכל מטושטש ורצנו מיד לרופא...
הוא טען שזה עין עצלה שיש לי מלידה והיה המום שלא גילינו אותה עד היום ומבחינה מוחית יש לי רק עין אחת לכן אני רואה טוב ולא מרגישה את זה ביום יום...
רטיה מסייעת רק לילדים וכמה שהם יותר קטנים המוח מתרגל להכיר בעין הזאת יותר בקלות והראיה משתפרת לאט לאט.
הכאבי ראש באמת לא היו קשורים לזה וחלפו מעצמם... אבל הלקח נשאר.
יש גמח במודיעין עילית שמוכר את הרטיות הרב פעמיות מבד במחיר מצחיק של 3 שחיש להשיג בחנויות משקפיים מכסה מבד למשקף במקום הרטיה, רב פעמי לא כואב בכלל
אוטם בצורה מושלמת (לא הסוג פלסטיק אלא מבד) קנינו בב"ב בבית הרופאים שם לא זוכרת את שם החנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: