אצלי הקטן מצמץ ותפסנו בזמן. לו לא הייתי תופסת הייתי מגיעה לעין עצלה.אפשר לנצל לשאלה מבעלות ניסיון?
איך זיהתם שיש עין עצלה?
כי יש המלצה של קופ"ח לבדוק את כולם אצל רופא עיניים החל מגיל חצי שנה נראה לי, כדי לזהות עין עצלה.
מצד שני, שמעתי פעם שכשיש עין עצלה ישר רואים ולא צריך רופא בשביל זה...
אז הטענה נכונה, מה אמורים לראות?
ואם לא נכונה, ורק רופא מאבחן. זה יעודד אותי ללכת עם כל הילדודס לרופא עיניים...
@מי שלעולם לא יבין , אפשר פרטים על הגמח?יש גמח במודיעין עילית שמוכר את הרטיות הרב פעמיות מבד במחיר מצחיק של 3 שח
ושמעתי מהרבה משפחות שנעזרו בזה, משפ' זכריש קצוה"ח 1 ומשפחת פרקש ר"ע 30
ומי כמונו יודע את כאב הראש שיש להורים מזה, ד' ישלח רפו"ש לכולם
יש גמ"ח ב"ב שמוכר רטיה זו ב 5 ש"ח וכן סטופרים מסיליקון למשקפים שלא יפלו.ם יש לילד משקפיים זה פתרון איכותי וזול:
https://www.aliexpress.com/i/327986...&terminal_id=37817c8fc3044956bb2166c9e471e8d
לגבי פלסטר שלא מכאיב בהסרה. יש את הפלסטרים של ORTOPADלא הבנתי איך עובד הרטיה מבד
אם מניחים אותה על המשקפיים אז איך זה אוטם?
ובנוסף מישהו/י יודע/ת איך אפשר להוריד את הרטייה בצורה שלא נשאר דבק?
הסיוט להוריד את הדבק הוא נוראי
לפעמים הילד ממש נפצע
וזה כל יום
כי הוא צריך את הרטייה רק 3 שעות
תודה מראש!
אנחנו עברנו ממזמן את גיל 6 וד"ר שפירר עדיין ממליץ לנו על רטיה (התחלנו בגיל צעיר).יש גמ"ח ב"ב שמוכר רטיה זו ב 5 ש"ח וכן סטופרים מסיליקון למשקפים שלא יפלו.
זה מעולה ונח לא מציק בכלל
פיתרון למי שאין משקפים אולי לעשות משקפים עם מספר 0 (ידוע לי שיש כאלו שעושים זאת זאת דרך הקופ"ח ללא עלות)
לפי דברי ד"ר שפירר מעל גיל 6 לא הוכח שהרטיה עוזרת,מאוחר כבר לעין.
אולי בגלל שהתחלתם בגיל צעיר.אנחנו עברנו ממזמן את גיל 6 וד"ר שפירר עדיין ממליץ לנו על רטיה (התחלנו בגיל צעיר)
מוכר רטיה אחת, אבל בשביל להתחיל עד שיגיע מדוד אליהגמ"ח מוכר רטיה אחת ב5 ש"ח או חבילה של 6 רטיות כמו בקישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: